Hei folkens!

Jeg har ment å hente opp noen Laura Mercier ting fordi jeg er i "forkjøl deg selv" slags tankegang disse dager! 🙂 Jeg så vurderinger for disse av utrolige Neha A. og jeg ønsket å plukke opp skyggen Plum, men kunne ikke finne den. Så jeg plukket opp denne til å oppleve det for meg selv.

emballasje: Emballasjen kommer i en pennestokkform og er inntrekkbar. Pennen i seg selv føles veldig solid. Jeg tror det vil være flott å reise. Capen klikker seg. Jeg anbefaler at du kontrollerer at hetten er ordentlig lukket hver gang med kremprodukter som disse. Ellers vil de tørke ut. Forpakningsformen minner meg om Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick. Bare en rask sammenligning av de to mens vi er på emnet; Laura Mercier Stick koster 28 dollar (2700 dollar i Japan) for 1,64 g produkt og Bobbi Brown Stick koster 29 dollar (¥ 3456 i Japan) for 1,6 g produkt. Jeg får omtrent samme mengde (om ikke ubetydelig mer) av produkt til lavere pris med Laura Mercier Stick her i Japan.

Skygge: Skyggen er en ekte skinnende bronse. Det er helt pustende og er sikkert å passe et stort utvalg av hudtoner. Jeg tror at palestinen helt til de dypeste hudtonene kan innlemme dette i øyeskyggeutseendet.

Texture / blendability: Denne pinnen er en drøm å jobbe med. Den glir lett på øynene og er så kompakt at du får god kontroll over plassering av skygge. Det fanger ikke eller strekker på noen steder. Jeg kan bruke dette over øynene, inkludert vannlinjen.

Når det gjelder blendability, hvis du bruker litt skygge og umiddelbart blander hele greia ut, kan du få det til å se helt matt ut. Wow! Dette er flott fordi det kan danne en fantastisk base for et brunt, smokey utseende.

pigmentering: Å være en krempinne, det er fantastisk pigmentert. Forvent intens fargutbetaling.

Longevity: Det er viktig å merke seg at skyggen vil sette helt innen et minutt (maksimalt) av søknaden. Så du får en god spilltid, men jeg anbefaler fortsatt å jobbe med ett øye om gangen for å gjøre det enklere for deg selv. Så når den er satt, er den satt. Det kommer ikke til å budge eller kreke eller gjøre noe. Jeg har fryktelig oljede øyelokk og alle skyggekropper på meg, spiller ingen rolle om det er high-end eller low-end. Denne skredet ikke på meg selv, selv etter 9 timers slitasje (jeg brukte ikke en primer).

Bruk: Som jeg nevnte før, kan den blandes ut til en helt matt finish. Så hvis jeg bruker den som en matt base, legger jeg først den på hele det mobile øyelokkområdet og tar det svært litt over krøllen. Jeg blander helt ut alt (ikke overgår krøllen). Så legger jeg bare en skinnende lysere øyenskygge i midten og blander den ut. Dette gir bare et fantastisk og raskt hverdagssyn. Hvis jeg bruker pinnen til et skyggeutseende, legger jeg fargene som jeg gjorde før, og sørg for ikke å blande over lokket. Etter å ha blandet det opp til krøllet, legger jeg til et andre lag på det mobile øyelokkområdet alene og blander kantene.

Fordeler med Laura Mercier Burnished Bronze Caviar Stick Øyenfarge:

  • Intensiv pigmentering
  • Vakker farge - passer til et stort utvalg av hudtoner
  • Kan bli matt hvis den umiddelbart blandes ut
  • Inntrekkbar blyantemballasje
  • Fungerer som en god base for andre øyenskygge
  • God spilltid før den setter
  • Setter til en tåleresikker, krøllesikker finish
  • Kan innlemmes i en rekke øyenskygge utseende

Ulemper med Laura Mercier Burnished Bronze Caviar Stick Øyenfarge:

Ingen.

IMBB Rating: 5/5

Siste tanker: Jeg plukker opp mye flere av disse pinnene. Hvis du kommer over disse, ikke nøl med å kjøpe den! Det er ikke gal dyrt og virkelig virkelig verdt pengene dine!

Laura Mercier Plum Caviar Stick Øyefargeanmeldelse Chanel Loose Powder Review Laura Mercier Foundation Primer Laura Mercier Lip Color - Dusk Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 Laura Mercier Lip Glace - Blush Laura Mercier Flawless Skin Repair Eye Creme Laura Mercier Lip Glace - Orchid Laura Mercier Silk Creme Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: