Hei folkens,

Hvordan går det? Jeg får bakt i Kolkata. Det er altfor varmt her. Den mest irriterende delen er fuktigheten. I dag skal jeg gå gjennom en annen Bioderma ansikts- og øynerør som er ideell for tørre hudtyper. Jeg har normal til fet hud, men likevel kjøpte jeg dette fordi jeg bare ikke kan bruke noe fuktighetskrem i denne varmen, uansett hvor lett den er. Så dette rengjøringsmiddel gjør jobben med å rense ansiktet mitt og fuktighet det også. ‘Jeg ser deg ikke‘. La meg gi deg detaljer om dette produktet.

Fordeler: • Et BIODERMA-innovasjon Aquagenium biologisk kompleks stimulerer hudens cellulære evner, trener den for å generere i dybden, og låse inn på overflaten, fuktigheten er avgjørende for balansen. • Mikellene som finnes i denne formelen, i et enkelt trinn. perfekt rense og fjerne sminke fra ansikt og øyne, • Huden gjenstår straks komfort, smidighet og utstråling. • Meget mild å bruke, garanterer Hydrabio H2O utmerket hud- og øynetoleranse. • Hydrabio H2O-formelen er hypoallergen og ikke-komedogen.

Pris: 10,20 GBP men jeg fikk den til 8,67 GBP :)

Ta på Bioderma Hydrabio H2O Solution Micellaire:

Så etter å ha lest fordelene, er jeg sikker på at mange kvinner vil gå på nøtter, hvis noe produkt til en ganske anstendig pris kan gi alt dette godhet til huden deres. Jeg var hodet over hælene etter å ha lest beskrivelsen av dette produktet, så uten å se anmeldelser jeg kjøpte dette (Lucky me!). Så det er i utgangspunktet en sminkefjerner som er ekstremt mild på ski, det virkelig er mild på huden min.

La meg starte med emballasjen. Den kommer i samme emballasje som de andre varianter i denne serien. Den kommer i en plastflaske med en flip åpen hette som er blå i fargen som tydeligvis indikerer hydrering. Det er ganske mye reisevennlig hvis du pakker det ordentlig når du reiser. Det kommer også i en liten reisestørrelsesflaske, men jeg har ikke noe problem med denne størrelsen.

Produktet er ikke duftfritt, det har en fin blomstret og såpevent lukt til det som vil plage noen sensitiv nese; så hvis du hater duftprodukter, hopper du over det. Konsistensen er akkurat som vann og det er ikke irriterende på huden overhodet. Det renser huden min veldig bra, og jeg bruker den til å rense ansiktet mitt, selv om jeg ikke har noen sminke og Herregud! det renser huden min grundig. Det tar bort alt skitt og smuss som jeg ikke engang visste var på ansiktet mitt. Det forlater huden min hydrert, og hvis jeg bruker mer produkt enn faktisk nødvendig, det føles klebrig på huden min, som lett kan tas vare på ved å vaske ansiktet med vanlig vann fra springen; men hvis du bruker riktig mengde, blir huden din fin og hydrert.

Når det gjelder å fjerne sminke, er det veldig bra. Det fjerner all min sminke i 1-2 swipes bortsett fra mascara og noen flytende leppestift. Det fjerner min mascara og flytende leppestift i 5-6 swipes helt. Jeg brukte Maybelline kolossal vanntett mascara, Lakme eyeconic kajal, Lakme absolutt fundament, Maybelline farge sensasjonell leppestift og MUA luxe leppelakk her for å vise dere demoen. Det brøt meg ikke i det hele tatt.

Fordeler med Bioderma Hydrabio H2O Solution Micellaire:

  • Litt går langt, så det er rimelig priset
  • Veldig effektiv i å fjerne sminke
  • Også effektiv i rensing av huden min
  • Blader huden frisk og fuktig
  • De fleste av kravene er sanne

Ulemper med Bioderma Hydrabio H2O Solution Micellaire:

  • Ikke tilgjengelig ennå i India :(
  • Duft kan være en avslag for noen mennesker
  • Ingenting annet!

I det første bildet kan du se at det fjernet alt i alt, bortsett fra mascara og flytende leppestift; I det andre bildet har jeg swiped det for tre ganger, og i det siste bildet hadde jeg swiped det for 4-5 ganger.

IMBB Rating: 4.9/5

Skal jeg kjøpe Bioderma Hydrabio H2O Solution Micellaire? Ja, når jeg er ferdig med dette men jeg er så ivrig etter å prøve en annen miceller løsning i markedet som jeg ikke kan kjøpe dette.

Anbefaler jeg Bioderma Hydrabio H2O Solution Micellaire? Selvfølgelig! 5 av vennene mine har allerede lagt inn bestillingen for dette. Få det til jenter hvis du ikke bryr deg duftige produkter.

Siste ord: Samlet sett er jeg ganske fornøyd med dette og ja, det har Holy Grail status for meg for å fjerne sminke.

Bioderma Sensibio H2O Review H2O Plus Oasis Mist H2O Plus Sea Marine Triple Smør Kroppskrem H2O Plus Milk Body Lotion H2O Blushing Orange Shower & Bath Gel H2O Plus Milk Shower Gel H2O naturlig vår fuktighetsgivende kropp balm Gatineau Gentle Micellar Water Review Deborah Dermolab Express Cleansing Water Review Caudalíe Paris Cleansing Water-Review L'Oreal Rouge Caresse leppestift Fashionista Pink L'Oreal Micellar Cleansing Water Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: