Hei alle,

Jeg hadde bare brukt makeup børster fra BH kosmetikk til nylig. Så, da jeg snublet over et salg som de var vertskap for, bestemte jeg meg for å prøve noe annet enn pensler, og jeg endte med å hente ganske mange produkter som jeg vil vurdere for deg. Jeg begynner med min favoritt - leppestiftet. Jeg vurderer BH Cosmetics Crème Luxe leppestift i skyggen Charmed i dag. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 7,95, men jeg fikk den til salgs for $ 4.

Produktbeskrivelse: Gjør leppene dine et tilbehør med denne ultra luksus, fuktighetsrike og høypigmenterte leppestift. Beriket med Shea Butter til fuktighet og E-vitamin for å beskytte for en slank og fløyelsaktig finish.

Min erfaring med BH Kosmetikk Charmed Creme Luxe Leppestift:

Emballasje: Denne leppestift kommer i en elegant emballasje med en svart hette. Bunnen av røret er av samme farge som leppestift og hjelper til med å identifisere skyggen hvis du har flere av dem. Røret har navnet BH Cosmetics påtrykt på den. Emballasjen er enkel og effektiv.

Skygge / pigmentering: Charmed er en rosa med mauve undertoner. Det er en vakker nyanse som umiddelbart lyser opp ansiktet. Det er lyst, men er ikke høyt i det hele tatt og vil sikkert passe til mange hudfarger. Alle dere som liker pinks, bør sikkert kjøpe denne nyansen. Lippestiften er ganske pigmentert, og en sveipe er nok til å dekke leppene.

Tekstur / Avslutt: Lippestiften har en kremaktig tekstur og går glatt på leppene. Det slår ikke på leppene i det hele tatt under påføring. Den har en satin finish. Lippestiften føles fuktighetsgivende og tørker ikke ut leppene dine i det hele tatt. Du trenger ikke å påføre en leppebalsam før søknaden. Det fremhever ikke noen leppe linjer heller.

Varig kraft: Den varige kraften til leppestiften er ganske god, og den forblir satt lett i 5-6 timer med litt snacking / lette måltider. Det overfører, men det er alltid en con med slike kremete leppestifter. Det etterlater en nydelig rosa fargetone på leppene.

For å oppsummere, dette er en vakker hverdagslig leppestift med en god formel, men vi har sett slike formler før. Så, kan du prøve det hvis du absolutt elsker skyggen.

Fordeler med BH Kosmetikk Charmed Creme Luxe Leppestift:

  • Vakker rosa nyanse.
  • Glider glatt på leppene.
  • Føler ikke tørking på leppene.
  • Sterk pigmentering.
  • Lang oppholdskraft.
  • Elegant emballasje.
  • Ganske rimelig.

Cons av BH Kosmetikk Charmed Creme Luxe Leppestift:

  • Overfører litt.

IMBB Rating: 4/5.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal BH Kosmetikk Charmed Creme Luxe Lipstick? Dette er en nydelig rosa leppestift med en god formel og til en svært rimelig pris. Du kan sikkert prøve dette området hvis du liker nyanser. Jeg vil gjerne prøve andre nyanser fra serien.

Kan BH Kosmetikk Te Amo Creme Luxe Lipstick Omforme deg til en Red Hot Diva? Bh Cosmetics 66 Color Lip Palette BH Kosmetikk Bombshell Bronze Shimmering Bronzer - Siren BH Kosmetikk 88 Fargematte Øyenskygge Palette Bath og Body Works Charmed Life Eau De Toilette Dior Addict High Shine Farge 578 Charmed Pink MUA Luxe Velvet Lip Lacquer - Funk MUA Reckless Luxe Velvet Lip Lacquer for Classic Red Lips! Lakme 9 til 5 Crease-less Creme Lipstick Latte Rules Bite Beauty Luminous Creme Lipstick Duo i Levende

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: