Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

ColourPop er et av markedets mest hippete flytende leppestift merkevare. De har det bredeste spekteret av farger. "Trap" er en av deres bestselgende skygge. Så, la oss se hvordan dette produktet gikk.

Pris: $ 6,00 USD for 0,11 oz produktbeskrivelse: Vi er som "hei, hva skjer hei" i denne støvete, gråbeige beigeen ("greige"). Denne tynne og lette formelen glir på leppene som gir superintensiv farge med en dristig, ultra matt finish. Det er veldig lang slitasje og helt kyssesikkert!

Hvordan å bruke: Trinn 1: Pass på at leppene dine er nakne og tørre! Trinn 2: Bruk matchende leppeblyant for et presist og perfekt søknad. Trinn 3: Påfør Ultra Matte Lip med applikatoren eller din favoritt leppebørste.

Min erfaring med ColourPop Trap Ultra Matte Lip:

emballasje: Emballasjen er ganske vanlig klartør med holografisk skriving på siden - ColourPop Ultra Matte. Bunnen av røret spesifiserer navnet "Trap." Røret har en sølvhett. Applikatoren er en standardfot. Produktet kommer i en hvit pappeske med navnet på produktet og ingredienslisten.

Tekstur og applikasjon: Tekstur av denne flytende leppestiften er veldig tynn og flytende-y. Den tørker til en matt overflate i løpet av sekunder når den er påført på leppene, så hvis det oppstår feil under applikasjonen, er det en oppgave å korrigere dem. Doe-foot applikatoren gjør det enkelt å fylle leppens hjørner med letthet. Det er en kjemisk duft til leppestiftet som ikke plager meg personlig. Når den flytende leppestiften tørker, har den en pulveraktig følelse av det. Selv etter at leppestiften setter seg helt tørr, kan den overføre litt. Et viktig poeng som jeg vil gjerne legge merke til er at før du bruker leppestiften, må du exfoliere leppene dine, ellers kan leppestiften når den er satt, se krummelig ut. Hvis leppene føles veldig tørre, kan en leppebalm brukes som topplakk. Dette vil imidlertid påvirke leppestiftenes levetid.

Pigmentering og dekning: Lippestiften er superpigmentert og super ugjennomsiktig. Det gir full dekning selv om leppene er pigmenterte. En sveipe er alt som trengs for å få maksimal pigmentering.

Skygge og Avslutt: Jeg liker å eksperimentere med morsomme farger. En gråaktig beige farge er en perfekt farge å prøve. Skyggen er beskrevet som en "støvete, grå ut-beige" og det er faktisk en dempet grå beige skygge som vil utfylle rettferdige indiske hudtoner. Det kan vaske ut mørkere hudtoner. Denne nyansen er ikke for kontor eller daglig bruk. Lippestiften tørker ultra-matte. De er veldig komfortable å bære. Siden fargen er lys, fremhever det leppe linjene.

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er veldig bra med denne leppestiften. Det forblir på i rundt 10 timer uten at det må brukes på nytt. Men det vil begynne å falme fra midten av leppene hvis du har en tendens til å spise oljeholdige måltider. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med fargebetaling. Lippestiften kan lett fjernes med en oljebasert sminkefjerner.

Fordeler med ColourPop Trap Ultra Matte Lip:

  • Ekstremt matt leppestift.
  • Morsom grå nyanse.
  • Ekstremt pigmentert.
  • God emballasje.
  • Grusomhet fri.
  • God levetid.

Ulemper med ColourPop Trap Ultra Matte Lip:

  • Tøff søknad.
  • Fading fra midten av leppene.
  • Fremhever leppe linjene.

IMBB Rating: 3.5/5 Anbefaler jeg / Tilbakekjøp ColourPop Trap Ultra Matte Lip? Denne skyggen er ikke for alle. Hvis du vil prøve en morsom farge, så gå for det. Nei, jeg vil ikke kjøpe noen annen morsom nyanse.

ColourPop Love Bug Ultra Matte Lip ColourPop Mama Ultra Matte Lip ColourPop Sundae Ultra Matte Lip Liquid Lipstick ColourPop Mars Ultra Matte Lip Liquid Lipstick ColourPop Donut Ultra Matte Lip ColourPop Instigator Ultra Matte Lip 6 må ha leppefarger fra Colourpop Kosmetikk ColourPop Beeper Ultra Matte Lip Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Color ColourPop StingRaye Ultra Matte Lip ColourPop Cosmetics Ouiji Ultra Matte Lip Forvendt smeltet gelédoughnut Liquified Long Wear Lipstick Hvordan lage en voluminøs doughnut Bun med sokker: Gjør det selv Mikyajy Ultra Matte Lipstick # 207 Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession Slank Matte Me Rioja Red Ultra Smooth Matte Lip Cream Chambor Extreme Wear 406 Overførbar Liquid Lipstick Chambor Extreme Wear 462 Overførbar Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: