Hei damer!

Borte er de dagene da peeling av frukt og grønnsaker ble ansett som ubrukelig. Det er utallige måter å bruke dem på. Den beste måten er bare å gni den indre delen av skallen på ansiktet ditt, så enkelt som det! Men ikke alle vil høste deg fordelene. I dagens innlegg vil jeg fortelle deg forskjellige måter å bruke peels for skjønnhetsformål og hvilke frukter og grønnsaker som fungerer best.

appelsiner

Jeg bruker appelsinskall i så mange av mine DIY'er at det på en eller annen måte er blitt et stift. Appelsinskall er en stor kilde til vitamin C, det hjelper å kurere hudormer, mørke sirkler, tørre hudproblemer og bidrar også til å lette hudtonen.

Hvordan å bruke: • Bland tørket appelsinskall med melk og lim. Påfør ansiktet ditt hver annen dag og se (behagelig) forskjellen i hudtonen din. • Tyg appelsinskall for dårlig åndeproblemer; det smaker morsomt, men hjelper virkelig.

sitroner

Sitron peels har høy mengde kalsium, sitronsyrer og også en forbindelse som heter Pectin som hjelpemidler i vekttap prosessen.

Hvordan å bruke: • Gni den indre delen av sitronskallet på tennene dine; Sitronseksjonen i peeling vil hvite og lysere gule og fargede tenner effektivt. • Prøv å gni den indre delen av huden til mørkere deler og alder flekker. Sitron har lave pH-nivåer, slik at det fungerer som en toner for huden på best mulig måte.

poteter

Poteter er så billig og så allsidig. Disse finnes i nesten alle indiske husholdninger. Potetskall er rik på karbohydrater og C-vitamin som bidrar til å opprettholde den generelle hudhelsen.

Hvordan å bruke: • Bland potet peeling ved hjelp av en blender og du kan også legge til 1 ss vann til den. Styll blandingen. Bruk den spente væsken til å massere håret og hodebunnen. Dette vil gi deg lengre og sunnere ser hår raskere enn noe annet middel. • Gni potetskall på ansiktet ditt. Det vil bidra til å lette din hudfarge og gi en sunn glød. • Gni det under øyeområdet, reduserer puffiness under øynene.

Granatepler

Pomegranate peels er et krafthus av vitamin C og har også så mange antioksidanter. Det fungerer veldig bra på huden.

Hvordan å bruke: • Du kan lage ansiktsmaske ved hjelp av tørket peeling av frukten. Du må blande tørket granatepleskall med 1 ss hver sitronsaft og honning. Påfør på ansiktet og vask bort. Dette er en wonder mask som bidrar til å fukte, lette og lysere huden. Dette vil også fjerne mørke flekker. • Du kan også massere huden direkte på ansiktet ditt. Dette vil gi fuktighet til huden og vil holde huden hydrert i alle årstider.

papaya

Papaya er rik på vitamin A som bidrar til å gjenopprette og gjenoppbygge skadet hud, og det har også et enzym kalt papain som exfolierer huden og bidrar til å fjerne døde hudceller.

Hvordan å bruke: • Gni papayahud og masse på føttene på føttene for å lindre irritert hud og lette det også. • Kut papaya peeling i små stykker og suge dem i eddik i en måned eller 2. Papaya infused eddik løsning er klar. Du kan legge denne blandingen til dine andre hjemmelagde oppskrifter for hud og hodebunn. Det virker virkelig underverk!

bananer

Bananskall har høye nivåer av karbohydrater, magnesium og kalium. Denne rimelige frukten er så god å bruke på ansiktet, så vel som din hodebunn.

Hvordan å bruke: • Gni skalen på kviser og akne arr hver dag. Dette tipset vil sikkert fungere på kviser og også fade arrene. • Gni den indre delen av skallet på ansiktet og nakken i 3-4 minutter. Dette vil bidra til å lyse din hudfarge og også redusere tegn på aldring.

Ulike skjønnhetsbruk av Blusher Skjønnhetsbruk av babypulver Banan Beauty Benefits, Applications og tips Skjønnhetsfordeler med sennepolje Fordeler med hydrogenperoksid Beste frukt og grønnsaksjuice for kroppen Bivirkninger av juice feste for vekttap Matkombinasjoner for bedre fordøyelse og vekttap Glycolic Peel Treatment og min personlige opplevelse Gresskar Peel Ansiktsbehandling Orange Peel Powder For Clear Skin Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: