Hei, nydelig gals!

Det har vært veldig lang tid siden jeg gjennomgikk en kule leppestift. Den siste jeg vurderte var Tom Fords Ashton. Dagens gjennomgang er på en Bite Beauty Amuse Bouche leppestift. Jeg prøvde denne linjen en stund tilbake, jeg er ennå ikke å se på nyanser som jeg har, vil prøve å gjøre så godt som mulig. Denne er det siste tillegget til min samling. La oss finne ut hvordan det fungerer på leppestiftbarometeret mitt!

Produktbeskrivelse: Hva det er: En samling av effektive leppestifter i dimensjonale nyanser som har blitt håndlaget for å gi ekstrem fuktighet, myk tekstur og kremaktig slitasje.

Hva det gjør: Stryk på fet, kremaktig leppefarge med Bite Beauty Amuse Bouche. Laget og laget for hånd, Bite's små sats, lavvarme prosess bevarer en balansert blanding av lip-quenching næringsstoffer, vitaminer og omega oljer som er essensielle for å oppnå sunne utseende. Laget med 12 spiselige oljer og tredobbelte malte pigmenter, gir denne leppestiften mettet leppefarge med vektløs dekning og en sitrus smak laget av ferskpresset frukt. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater. Pris: $ 26 for 4,35 gm.

ingredienser:

emballasje: Emballasjen er ganske enkel og likevel karakteristisk. Denne leppestiften kommer i en kullgrå gummiert emballasje. Hetten har en leppe kuttet i den - noe som gjør det tydelig. Kulen har den normale opprullingsmekanismen, med lokkene låst sikkert inn. Kulen kommer pakket i en pappkasse som igjen er karakteristisk. Kulen selv er ganske lett og lett å reise med.

Min erfaring med Bite Beauty Amuse Bouche Leppestift Rødbete:

Farge: "Beetroot" skrik faller. Beskrevet som en "dristig berry" -skygge, er den en medum til mørk rødaktig bærskygge. Det er ekstremt dristig og oppmerksomhetssøkende. Jeg hadde en slik nyanse etter en ganske lang tid. Dette er den slags skyggen som gjør at du kan gå lett på øynene som det hogs all oppmerksomhet. Jeg ser meg selv iført dette oftere, da temperaturen begynner å falle over de neste par månedene.

Tekstur: Tekstilens tekstur er ganske forskjellig fra det jeg har prøvd tidligere. Det er kremaktig og gir en blank overflate til leppene - og likevel synes leppestiftet ikke å "glide" på - som vanligvis en kremaktig leppestift ville. Jeg sier ikke at leppestiftet er tørt. Jeg sier heller ikke at tekstur er dårlig. Det er bare annerledes. Tekstur er ganske lett og kremaktig, men det legger seg ikke inn i leppe linjene. Noe om tekstur (mens du bruker) gjør det vanskelig for meg å bruke dette med glatte ytre linjer. Jeg føler alltid behovet for å linje mine lepper for å få en klar leppe. Post-applikasjon, følelsen av leppestiften er ekstremt komfortabel og noe hydratiserende. Dine lepper føles bedre enn de var før søknaden. En siste ting - å være kremaktig, det overfører.

pigmentering: Pigmenteringen på dette er vanvittig !! Lippestiften er superpigmentert. Og dette kommer til å være en grunn til bekymring for meg - spesielt i kombinasjon med det faktum at det ikke glir på leppene mine. Så, når skyggen er så dyp og leppestiften, er dette sint pigmentert, har du ikke råd til sløvt applikasjon. Du må enten bruke en leppeforside eller leppebørste eller ha mye tålmodighet for å få en god, ren ytre linje.

Varig kraft: Med tanke på den intense pigmenteringen som denne leppestiften har, bør det ikke komme som en overraskelse at leppestiften varer ganske mye hele dagen. Første gang jeg brukte den, hadde jeg kinesisk buffet til lunsj (tenk umpteen skål med suppe som det ikke er en anstendig måte å spise uten å smutte leppestift)! - leppestiften stod bakken. Ja, det var svakt fading midt i underleppen - men det handler om det. Det så ikke dårlig ut, det forsvant ikke, og det ble definitivt ikke ujevnt. Det ble bare satt. Og den beste delen - det flekker. Jeg vet at noen mennesker ikke liker leppestifter som flekker. Jeg liker å gjøre. Så, selv når i slutten av dagen, begynner leppestiften å falme, flekken forblir fortsatt og gir deg et sammensatt utseende.

Pros av Bite Beauty Amuse Bouche Leppestift Rødbete:

 • Fantastisk berry skygge.
 • Insanely pigmentert.
 • Lettvekt tekstur.
 • Mildt hydrerende.
 • Matvareholdige ingredienser.
 • Glatt overflate uten å være for tynn eller synker i fine linjer av leppene.
 • Ugjennomsiktig dekning.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Spesifikk, lett emballasje - lett å reise med.
 • Grusomhet fri.
 • Fri fra parabener.

Cons av Bite Beauty Amuse Bouche Leppestift Rødbete:

 • Litt vanskelig å bruke rundt leppe linjen som leppestift ikke glir på - til tross for å være kremaktig.

IMBB Rating: 4.5/5. Til tross for mine utfordringer med søknaden, liker jeg formelen. Jeg liker å ha denne skyggen og finne teksten behagelig. Jeg ville ha elsket å plukke opp en håndfull nyanser fra denne linjen. Imidlertid hindrer min "no-buy" -regel for leppestifter meg å gjøre det.

Absolutt anbefale !!!

Bite Beauty Maple Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Honeycomb Amuse Bouche Leppestift Bite Beauty Fig Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Sweet Cream Amuse Bouche leppestift Bite Beauty Pepper Amuse Bouche leppestift Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Colorbar Wild Mauve Matte Touch Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: