Hudtype: Kombinasjon

Hei folkens,

I dag vurderer jeg en annen variant av The Face Shop's masker fra Bio Cell-serien. Bio Cell-serien passer til bestemte hudbehov, og jeg har elsket å prøve hver enkelt av dem. For å vite mer om denne Bio Cell Firming Face Mask og hvordan det gikk for meg, les videre.

Pris: 300 INR for 25 g. Produktbeskrivelse: Denne forsterkende masken har et naturligt klebende bio-cellulose ark og kollagen serum. Det gjenoppretter elastisitet og fasthet for å gi deg babylignende hud. Dermatologist testet. Formulert uten tilsatte parabener.

ingredienser:

Hvordan å bruke: Rens og tone ansikt. Fjern masken fra pakken og utfolde seg. Skal av beskyttelsesarket på den ene siden av masken. Plasser masken på ansiktet med det andre beskyttelsesarket på utsiden. Fjern gjenværende beskyttelsesark. Fjern masken etter ti til tjue minutter og forsiktig klapp for å fremme absorpsjon av gjenværende serum.

Min erfaring med ansiktsbutikken Bio Cell Firming Face Mask:

Denne arkmasken kommer i et hvitt deksel med ganske rosa mønster av DNA over det, som jeg tror gir det en vitenskapelig følelse. Fronten har noen grunnleggende informasjon, mens baksiden har illustrasjoner for bruk, ingredienser, pris etc. Face Shop har også en fastmasking fra løsningsområdet, som er rimelig sammenlignet med Bio Cell-serien.

Som alle andre masker fra Bio Cell-serien kommer denne masken inn i to blå maskeark. Den faktiske masken er veldig delikat som den er laget av kokosgel, og det er vanskelig å få tak i det uten å skade det eller brette det på seg selv. Laken masken drikker ikke med serum når den er tatt ut av pakken. Det har ikke en særlig sterk duft.

Denne masken er formulert med kollagen, en biomolekyl som finnes naturlig i huden. Det gjør vår hud elastisk og bouncy, samt fungerer som en barriere mot huden. Denne masken gjør en god jobb med å revitalisere og forynge huden. Jeg liker å bruke denne masken om natten og la den stå på i 20 til 25 minutter.

Senere fjerner jeg masken og klapper i det ekstra serumet. Uten å bruke noe annet i ansiktet mitt, går jeg i dvale. Om morgenen ser ansiktet mitt bløtt og hydrert. Selv om jeg føler at alle masker fra dette området ser ut til å ha mer eller mindre samme effekt. Jeg så ikke et synlig løftet eller fastgjort utseende. Kanskje gjentatt bruk av samme maske vil sikre oppstrammende og løftende effekt.

Pros av ansiktsbutikken Bio Cell Firming Face Mask:

  • Hydrerer og plumper huden.
  • Forynker ansiktet.
  • Masken holder seg godt i ansiktet.
  • Inneholder ikke parabener.

Ulemper ved ansiktsbutikken Bio Cell Firming Face Mask:

  • Litt dyrt.

IMBB Rating: 3.8/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Face Shop Bio Cell Firming Face Mask? Jeg er ikke helt sikker på at samme maske fra løsningsområdet ser ut til å ha samme effekt til halve prisen. Dette er en god maske for å plette huden og gjøre den ser mindre sliten ut.

Ansiktsmasken til Face Cell Bio Cell Recovery The Face Shop Bio-celle Brightening Face Mask The Face Shop Løsningen Brightening Face Mask Face Shop Real Nature White Tea Face Mask Biotique Bio Mud Youthful Firming og Revitalizing Face Pack Lotus Herbals YouthRx Gineplex Anti Aging Firming Face Masque Clarins Extra-Firming Mask Aroma Magic Firming Glow Pack

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: