Hei IMBBians,

Det finnes sminkepastaer som er tilgjengelige for å holde ansiktsmake på plass. Jeg kom nylig over en topplakk for øye sminke. Jeg bestemte meg for å prøve det, og dagens gjennomgang handler om Yves Rocher Topcoat for Eye Makeup Fixing i Pearly Effect. Les videre for å få vite mer om dette sminkeproduktet.

Pris og antall: $ 9,50 for 4 ml. Produktbeskrivelse: Det øverste kappet smelter sammen med øyelokkene, noe som gjør at øyet sminke gjennomgår en transformasjon. Vil du forandre blikket ditt mens du fikser sminken din? Da er toppjakken perfekt for deg. Denne topplakken med glanseffektivitet forvandler og fikser fargen på øyeskyggen og eyeliner. Tilgjengelig i tre forskjellige effekter: spekuløs glans, perleglans og metallglans. Uansett hvilken du velger som en finish for øyet sminke?

Min erfaring med Yves Rocher Topcoat for Eye Makeup Fixing Pearly Effect:

Toppjakken kommer forseglet, emballasjen er slank og gjennomsiktig med en svart skruehett. Det er 3 forskjellige nyanser tilgjengelig - gull, sølv og klart. Skyggen kan ses gjennom det gjennomsiktige tilfellet. Skruenhetten lukkes stramt og gjør produktet dermed reisevennlig. Skruenhetten huser applikatoren. Applikatoren er enkel å holde og gjør søknaden enkel. Pensel lengden er perfekt, og du kan dekke hele øyelokk med 2 til 3 swipes. Penselen er ikke veldig myk, men det gir ingen irritasjon.

Den øverste kappen er en væske som huser de gullglitrende partiklene. Det gjelder jevnt, men det anbefales å riste mediet slik at gullskumpartiklene blir jevnt fordelt, men hvis du vil ha mindre glimmer, kan du bare bruke den uten å riste. Lukten er forferdelig og veldig sterk. Jeg skulle ønske det hadde en fin duft til den.

Topplaget kan brukes til å fikse pulverformig øyemake eller for å legge til en metallisk effekt. Du kan intensivere øyesminke ved å legge til lag. Frakken tørker innen 5-10 sekunder, men til da må du være litt forsiktig. Frakken kan brukes over alt for å forsegle produktet på plass. De skimrende partiklene kan være litt rotete i begynnelsen og gjelder ikke jevnt, og du trenger litt øvelse på hvordan du kan jevne det ut, ellers faller produktet som biter over øyelokket.

Den største fordelen med produktet er at den ikke har noen nedfall. Effekten er metallisk og er litt glanset. Glansen er flott når du trenger å skape øye sminke. Toppjakken er flott når du bestemmer deg for pulver øyesminke. Jeg elsker toppjakke for å holde eyeliner på plass. Når jeg bruker kremete øyenlinser eller øyenskygge for å lage en linje, smelter produktet og gir meg vaskebjørn øyne, men med dette øverste lag kan jeg forsegle produktet på plass.

Topplaget er flott for å forhindre smuss, fallout eller fading. Topplakken forlenger oppholdet på produktet. Normal kremaktig eyeliner som ville holde seg knapt i 2-3 timer, ble stående i nesten 6 timer og øyenskygge ble på plass hele dagen uten fading med denne toppjakken.

Det irriterte ikke øynene mine. Gelen som er tilstede i topplakken tørker ikke ut øyelokkene eller forårsaker tørrhet, men jeg er sikker på at det ikke er fuktighetsgivende egenskaper med dette topplaget. Jeg kunne ikke finne ingrediensene på deres hjemmeside, og jeg håper som de andre produktene fra Yves Rocher, dette er også laget av naturlige ingredienser og inneholder ikke paraben, men jeg er ikke sikker. Topplaget er flott og jeg elsker det. Jeg vil gjerne kjøpe den klare toppjakken også som det ville beholde sminke uten å legge til noen effekt.

Fordeler av Yves Rocher Topcoat for Eye Makeup Fixing Pearly Effect:

 • Forsegler og forlenger oppholdet på øye sminke.
 • Fungerer bra for kremaktig eller pulverformig sminke.
 • Gir en gullmetallfinish som kan intensiveres.
 • Forhindrer flekker, utfall eller fading av produktet.
 • Tørker innen 5-10 sekunder.
 • Ikke irriterer øyelokk.
 • Fås i 3 forskjellige varianter.
 • Enkel applikasjon.
 • Reisevennlig emballasje.
 • Tørker ikke ut øyelokkene.

Ulemper med Yves Rocher Topcoat for Eye Makeup Fixing Pearly Effect:

 • Dyrt for mengden.
 • Ikke en veldig myk børste.
 • Veldig sterk lukt.
 • Ingen ingredienser nevnt.
 • Biter av gull kan bli rotete.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Yves Rocher Topcoat for Eye Makeup Fixing Pearly Effect? Ja.

Yves Rocher Botanical Scrub Yves Rocher Hydra Vegetal Intense Hydrating Mask Yves Rocher Pure System Ultra Clean Pore Clearing Mask Yves Rocher Rosa Grapefrukt Vitamin Face Mist Ulta legger en ring på den Glitter Eye Top Coat Pixi Makeup Fixing Mist, Pixi Peel og Polish, Pixi 24K Eye Elixir Makeup Revolution Focus og Fix Eye Primer Original Zoeva Eyeshadow Fix Matte Coloressence Pearl Effect Eyeshadow Pencil i elektrisk blå

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: