Hei, nydelig gals,

Da jeg gjennomgikk Hourglass Girl Lip Stylo i Innovator, nevnte jeg hvor mye jeg likte formelen, men var imot å kjøpe flere nyanser. Jeg antar jeg ga inn. Jeg elsker hvordan skyggenavnene representerer en menneskelig attributt. Noen av skyggenavnene og nyansene selv er en perfekt match. De jeg vurderer i dag er Visionary og Warrior.

Pris: USD 32 / HKD 330 / SGD 48 for 2,5 g Produktbeskrivelse: En leppefarge med intensiteten til en leppestift som er infundert med en blanding av hydrering for utseendet av mykere, fyldigere lepper. Den silkefulle, vektløse formelen blander moderne farge med luksuriøs hydrering for en glansfull finish. Den har en hydratiserende blanding av sheasmør, jojoba, mimosa og solsikkefrø for å nærme tørre lepper og gi en silkeaktig, myk overflate. Presisjonstipen gir enkel og presis bruk hele dagen uten behov for sliping. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater. Hva annet trenger du å vite: "Denne alt-i-ett-hybridformelen er min go-to, hverdagslipefarge. Jeg kan bygge så mye - eller som lite farger, som jeg vil, mens du forlater leppene mine myke, hydrert og perfekt polert. "- Carisa Janes, Timeglas grunnlegger

Min erfaring med Hourglass Girl Lip Stylo Lipstick Visionær, Warrior:

emballasje: Lippestiften kommer pakket i den vanlige Hourglass brun pappemballasjen - veldig elegant. Leppestiftet selv har en knust blyant type design mens dispenseringsmekanismen fremdeles vrir seg og ikke noe du trenger å skjerpe. Lippestiftrøret er igjen den typiske Hourglassbrun med gulldetaljering.

Det ser ganske imponerende og stilig ut. Hvis du hadde mer enn en av disse, ville du ikke kunne skille farger med unntak av klistremerket nederst. For en gang er skriftstørrelsen stor nok til at du kan lese uten å skli.

Lippestiften er formet som en blyant - ikke som en tradisjonell kule. Mens det fortsatt er nytt - det er enkelt å søke. Å være kremaktig, det er ikke sannsynlig å beholde formen. Senere, hvor lett blir det å søke - spesielt rundt ytre hjørner av leppene - vi vil se.

Den ene - og for meg, en stor i det - er det faktum at leppestiftet ikke glir inn helt en gang vridd ned. På samme måte som spissen av en blyant forblir tippene på leppestiften utsatt. Og når jeg sier "tipset" - det er ikke litt - det er en betydelig mengde. Ja, det er en hette for å sikre hygiene osv., Men siden leppestiftet ikke snurre helt ned, må du være ekstra forsiktig når du fjerner lokket eller kappes på nytt.

Man tror det er ikke så farlig, men i daglig bruk er det vondt å være konstant forsiktig mens du håndterer det - hva om du nickker det mens du åpner eller lukker lokket? Og en av leppestiftene mine kom med toppdelen helt nicked off - fordi noen som ikke visste det bedre, prøvde å åpne produktet. Heldigvis var jeg i stand til å erstatte den. Men hva om du ender med å gjøre dette? Dette er ekstremt irriterende.

Shades: Visjonær: Beskrevet av merkevaren som en "murstein rød", er Visionary en medium til dyp, varmfarget rød med en alltid så liten brun undertone og en myk glansig glans. Det er litt sjenert for å være maroon. Det er en av de dypere nyanser i linjen. Det gjelder medium og kan bygges opp til en dypere nyanse, men er aldri like mørk som formen på røret. Det er en herlig koselig rød for denne vintersesongen.

Kriger: Beskrevet av merkevaren som en "dyp plomme". Den mørkeste nyansen i serien, dette er en middels til dyp, kulet tonet burgunderskygge med en myk, glansig glans. Også dette kan bygges opp, men det er aldri helt ugjennomsiktig - du kan se litt gjennomskinnlighet midt i leppen (i FOTDEN). Igjen, dette går heller ikke like mørkt som skyggen i kulen. Ærlig talt, da jeg så kulen, var jeg ekstremt skeptisk til å kunne trekke denne av. Men skyggen etter søknaden er faktisk veldig pen. Perfekt for denne sesongen.

pigmentering: Pigmentering er god - medium til helt ugjennomsiktig - helt i tråd med hva merkevaren har hevdet. Visjonær er mer ugjennomsiktig enn Warrior. De dekker begge naturlige pigmentering av leppene dine. Hvis du vil gå for ren dekning, vil du kanskje ikke ha intens farge, men vil ha den hydrering som teksten gir. Du kan bare lett dab det på leppene dine.

Tekstur: Tekstur er nydelig. Den er glatt, buttery, kremaktig og likevel synker den ikke inn i de fine linjene i leppene. Det går ikke sammen når du trykker på leppene dine sammen. Det er helt fantastisk. Lippestiften er hydratiserende og har denne fantastiske polerte glansfulle finishen. Det skal ha en blanding av shea fuktighet, jojoba, mimosa og solsikkefrø. Det får faktisk leppene dine til å bli fløytere og mer attraktive enn de er - i det minste gjør det for meg! 😉

Til tross for den kremete tekstur så jeg ikke blødende eller fjærende. Imidlertid kan det være så glatt som det er, det kan smelte rundt leppe linjen når du spiser. En god lip liner ville ta vare på dette, skjønt. Tekstur er lett. Du glemmer ikke at du har en leppestift på, men du føler deg heller ikke i vekten. Lippestiften er definitivt fuktighetsgivende; leppene dine er bedre med dem.

Varig kraft: Med tanke på hvor emollient det er, har det anstendig slitasje tid - ca 4-5 timer - avhengig av hva du spiser / drikker. Lippestiften skal overføres til kopper og skjeer og renner osv. Lett. Og som det gjør det, begynner det å forsvinne fra leppene dine. Det gode er at det slites av jevnt og det ser ikke ut ujevn. Begge nyanser gir en liten flekk, men ikke nok til å gi utseendet på full leppestift.

Parfyme: Jeg snuset faktisk for å sjekke dette. Det er en liten duft, som jeg føler er ikke en vanedannende duft, men den av frøoljene i produktet. Sørg for at du sjekker dette når du kjøper en leppestift fra dette området som et par av min nyanser hadde en mer uttalt lukt. Dette kan skyldes litt eldre aksjer. Legg merke til, denne linjen er ganske ny, så det er ikke som bestanden er veldig gammel. Men frøoljene kan begynne å snu, avhengig av hvordan / hvor disse er lagret.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Hourglass Girl Lip Stylo Lipstick Visionær, Warrior:

Nydelige nyanser - vil fungere på en rekke hudtoner. Lettvekt tekstur. God pigmentering! Veldig behagelig å ha på seg. Ingen følelse av tørrhet eller clinginess. Hydrerende formel. Lett å påføre og få rene linjer. Det gjelder jevnt og jevnt - ingen sløyfe eller trekk. Beriket med frø butters - shea, jojoba, mimosa og solsikkefrø. Ingen fjerning eller blødning. Finger ikke. Luksuriøs emballasje. Anstendig slitasje tid - 4-5 timer. Grusomhet-fri. Gir en glansfull, polert appell til leppene.

Ulemper med Hourglass Girl Lip Stylo Lipstick Visionary, Warrior:

Emballasje - leppestift må gå inn i røret! Periode! Duften av frøoljene kan gå av å sette over tid. Hvis oppbygget under applikasjonen, kan leppestiften smette utenfor leppe linjen mens du spiser mat. En leppeforing ville hjelpe.

IMBB Rating: Et 4,25 / 5 produkt

Jeg føler at dette er et flott produkt for mer modne damer - ikke den yngre mengden kan ikke nyte dette. Men jeg føler at mer moden person kan sette pris på nyansene av produktet mer - det faktum at det er en fuktighetsgivende formel; det faktum at det gjør at leppene dine ser jevnere ut; det faktum at det ikke synker inn i de fine linjene; det faktum at skyggen kan påføres som en ren finish (for hydrering) eller bygget opp til en dypere intensitet. Det er ikke det beste siden skiver brød. Du trenger ikke å gå ut og kjøpe dette akkurat nå. Men det er verdt splurge og ville være noe du liker. Jeg anbefaler!

Hourglass Girl Lip Stylo Influencer Hourglass Girl Lip Stylo Innovator Hourglass Ambient Lighting Palette Hourglass Veil Mineral Primer Broad Spectrum SPF 15 Hourglass Immaculate Liquid Powder Foundation Kiko Milano Ultra Glossy Stylo Lipstick 814 Glam Magenta KIKO Ultra Glossy Stylo SPF 15 Lipstick i # 815 Rhododendron Pink Kat Von D Elektrisk kriger Metal Crush Eyeshadow Lush Cosmetic Warrior Mask MaskerAide Weather Warrior Hydrating Face Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: