Hei jenter,

Jeg skjønte at jeg har samlet nok HD-settingpulver. Denne gangen ønsket jeg å kjøpe bananpulver. Jeg kan nå se hvorfor alle raves om dem - de er klasse fra hverandre, de setter heller ikke pulver eller gjennomsiktig pulver. Les videre for detaljert gjennomgang på Makeup Revolution Luxury Banana Powder.

Produktbeskrivelse: Varm huden din med Makeup Revolutions nye mattifying Luxury Banana Powder. Med et hint av farge, sett grunnlaget og reduser glans mens du korrigerer rødhet og rosa undertoner. Med en sigte for å forhindre clumping og sikre enkel påføring, rist flasken før bruk. ingredienser: Talc, Aluminium Stivelse Octenylsuksinat, Metylparaben, Propylparaben. Kan inneholde: Titandioxid (CI 77891), jernoksid (CI 77491, CI 77492).

Pris: INR 850

Min erfaring med Makeup Revolution Luxury Banana Powder:

Jeg må si at jeg er forelsket i det. Alle gjennom festene her i Maharashtra, hadde jeg dette til baking og sette grunnlaget mitt. Dette setter sminke min i mer enn 5 timer. Ja, bare de med veldig fet kinn kan vise noen spor, men ellers har dette vært en rockstar. Pulveret er nesten som en talkum, men bare veldig gul. Det er perfekt å skjule noen rosa og grå undertoner i huden min. Dette baker concealer og bidrar også til å markere det konturerte området under kjevelinjen. Pulveret er ikke gritty i det hele tatt, det føles som talk og det føles heller ikke for tykt eller tynt. Det smelter og sitter på huden hvor jeg trenger det. For under-øye-området er dette flott siden det også gir lysstyrke til huden. Dette er ikke over-the-top, så jeg trenger fortsatt highlighter for meg selv.

Jeg vil også påpeke at siden jeg har fet hud fungerer dette for meg i Pune vær. Hvis du har tørr hud, vil dette definitivt føles kakeaktig og legge til et lag i huden din. Jeg liker å mattifisere grunnlaget med dette pulveret og sette det, men hvis fundamentet ditt er lysende, vil dette gjøre det motsatte for deg. Det vil også kle seg til å tørke flekker. For meg er det en løsning å sprøyte en innstillingsspray over dette, slik at det ikke føles ujevn i alle fall.

Bortsett fra det, elsker jeg dette pulveret for hud, husk det camouflerer ikke porer eller arr. Jeg bryr meg ikke om krukken; Jeg rister litt på en hette eller palett og bruker en stor, myk børste til ansikt og presisjon, liten børste under øynene.

Pros av Makeup Revolution Luxury Banana Powder:

  • Glatt som talkum.
  • Setter min concealer og grunnlag for mer enn 5 timer lett.
  • Skjuler mine røde undertoner med den gule tonen i den (som de hevder).
  • Vil vare meg lenge.
  • Fungerer som lysende og innstillingspulver for meg.

Cons of Makeup Revolution Luksus Banan Pulver:

  • På tørr hud, dette kan se ujevn.
  • Du kan trenge en innstillingsspray for å jevne ut det ujevnlige problemet.
  • Mange kan ikke ha den gule tonen i den.
  • Krukke kan være tungvint for mange som elsker komprimerer.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Makeup Revolution Luxury Banana Powder? Ja, for fet hud og hud som vil ha noen korreksjon av grå eller røde toner, er dette flott. Dette gjør sminken din langt lenger enn en kompakt. Jeg kan se meg selv kjøpe den igjen. IMBB Rating: 4.9/5

Makeup Revolution London Pressed Powder Makeup Revolution London Love Powder Blush Makeup Revolution Blush i sukker Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold Ultra Professional Blush Palette Ben Nye Banana Visage Poudre Luxury Powder NYX HD Etterbehandling Pulver i Banan Ben Nye Rose Petal Luxury Powder LA Girl HD Pro Innstillingspulver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: