Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle!

Jeg er tilbake med en annen anmeldelse! Min høyskole har startet, og timeplanen min er super stram! Jeg får neppe tid til å gjennomgå ting jeg har kjøpt. I dag hadde jeg litt tid, så jeg bestemte meg for å skrive på ventende vurderinger. Jeg har aldri brukt falsies, men var virkelig fristet til å prøve en. Dette virket perfekt for meg, så jeg gikk videre og kjøpte dette. La oss se hvordan det går!

Pris: INR 590. Jeg fikk det med stor rabatt!

Produktbeskrivelse:

Min erfaring på Makeup Academy Flair Lengre øye lash:

Starter med emballasjen, det kommer veldig pent pakket i en pappkasse. Øyenvippene hviler på en plast slik at de forblir på plass. Den leveres med et lite rør av lim. Baksiden viser mye informasjon om produktet, samt hvordan du bruker det. Frontdelen er gjennomsiktig, slik at du enkelt kan se hvilken type lash. Jeg liker emballasjen.

Som jeg sa, brukte jeg aldri falsies, bestemte jeg meg for å ta babysteg, og derfor bestilte jeg de som virket veldig naturlige. Jeg ble borte fra dramatiske vipper, som ser super fantastisk ut hvis du vet hvordan du skal bruke den. Jeg er en nybegynner, så jeg bestilte 'Flair' og vil anbefale dette til nybegynnere. Viskene ser veldig naturlig ut, ikke i det hele tatt dramatisk. Det gir bare litt volum til dine naturlige vipper og mye lengde.

Jeg krøllet ikke øyenvippene mine før de brukte falskene, og jeg brukte heller ikke noen mascara, men vippene blandet meg veldig godt sammen med mine naturlige. Du kan flaute disse piskene når som helst fordi de er så subtile og likevel gi et noe polert utseende til dine lashes. Viskene er sterke og svært lette. Du kan ikke føle dem på dine øyne i det hele tatt!

Kommer til applikasjonsdelen, trimte jeg ikke lashene fordi de var perfekte for mine øyne. Limet som følger med er bare så ille! Det blir ikke klebrig selv etter at det har blitt tørket i 5 minutter. Det holder ikke øyenvippene på plass, og jeg måtte fortsette å trykke dem på øynene mine. Dermed ujevnhet! De fortsatte å falle, så jeg raskt klikket på bildene og fjernet dem. Jeg er veldig skuffet over limet. Hvis noen vet om et godt øye lash lim, vennligst gi meg beskjed i kommentarene nedenfor! Jeg vil sette pris på det!

Oppsummering fordeler og ulemper:

Pros av Makeup Academy Flair False Eyelashes:

  • Anstendig priset
  • God kvalitet
  • Ser veldig naturlig ut
  • Veldig lett vekt
  • Pent pakket

Ulemper med Makeup Academy Flair False Eyelashes:

Øye lash lim er av dårlig kvalitet!

IMBB Rating: 4/ 5

Endelig dom: Flott for nybegynnere! Men ikke stole på dette limet! : /

Les også: Falske øyenvipper - Søknad, fjerning og lagring Konad False Eyelashes 02: Glitter Version Hvordan du bruker falske øyenvipper L'Oreal Paris Lash Arkitekt False Lash Effect Mascara Basicare Styling Eyelashes E.L.F Dramatisk lash kit og individuelle lash kit Maybelline The Falsies Mascara MUA Extreme Volume Mascara MUA Blush Perfection Cream Blusher - Dolly MUA Blusher Shade -2 MUA Pressed Powder MUA avkork huden din uten hudfarmer MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder MUA Pro Base Fixing Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: