Hei skjønnhet!

Hvordan har du det i dag? Jeg er tilbake for å dele et produkt fra en av mine favoritt merker, Bite Beauty. Etter deres store suksess med High Pigment Pencils, lanserte de disse Matte Crème Lip Crayons som igjen er intenst pigmentert. Men de har slitesterke fargealternativer denne gangen. Imidlertid liker jeg deres tidligere High Pigment Pencils mer enn disse for få grunner. Jeg mener, dette er ikke veldig langvarig og ofte føler seg vanskelig på mine normalt tørre lepper. Uansett, les mer om Bite Beauty Tatin Matte Creme Lip Crayon i dag!

Produktbeskrivelse: Hva det er: En samling av leppefargestifter med tolv tidløse matte nyanser med overlegen hydrering.

Hva det gjør: BITEs nyeste gjennombruddsformel har en samling av flotte nakender, slående røde og dype burgunder med en matt, men fuktig konsistens. Hemmeligheten er den fuktighetslåseffekten av appelsinskall voks sammen med anti-oksidantegenskapene til resveratrol. Fargene er vannavstøtende og lange på seg.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater

Pris: $ 24 for 0,05 oz (1,56 g), pris ekskluderer frakt og skatt

Min erfaring med Bite Beauty Tatin Matte Creme Lip Crayon:

Lekkekritonet kommer som vanlig grå uttrekkbar pennemballasje, mens den inntrekkbare øvre halvdelen av emballasjen sammenfaller med skygge inni. Det har en svak, syntetisk lukt som ikke er overveldende, heldigvis. Samlet finner jeg det ganske praktisk og reise vennlig.

Skyggen 'Tatin' er beskrevet som rosenrosa og jeg fant den en varm rosa rosa med subtile gule undertoner. Det virker vanskelig for visse hudfarger, selv om jeg finner den egnet for min bleke hudtone. Det er tider når det har en tendens til å få meg til å bli mørkere, men jeg elsker det og bruker det oftere i disse dager. Det parrer så godt med min plomme og rosa kjoler. Jeg synes det ligner på min tidligere Bite Beauty High Pigment Pencil - Corvina selv om den forrige skyggen er tad litt lysere enn denne Tatin.

Videre er Tatin mer slitesterkt enn Corvina på min hudtone. Jeg mener, hvis jeg måtte velge mellom begge, ville jeg velge Tatin for å være mer slitesterk og kompatibel med hudtonen min. Imidlertid elsker jeg tekstur og finish av High Pigment Pencils mer.

Ja gals, teksturene til disse Matte Crème Lip Crayons er litt tugging og jeg er sikker på at det vil accentuere og slå seg på tørre, flaky lepper. Jeg føler at tekstur ikke er veldig tilgivende og har en tendens til å slå seg ned på mine tørre leppeplaster noen ganger; selv om jeg forstår at matte fargestifter skal være slik. Det er tider når det avgjøres på mine litt flaky lepper som et voksaktig stoff, mens det noen ganger blandes uten problemer som en annen hud som virkelig forvirrer meg.

Til syvende og sist tror jeg en brønn skrubbing og riktig fuktighetsgivende skjema er et must før du bruker disse matte fargestifter. Faktisk vet hver matte elsker smerten bak gevinsten! 😛 Så dette er ikke noe unntak og krever vel bortskjemt lepper hver gang. Men det som skuffer meg mest, er at den blir i kraft. Det forblir satt bra for 5-6 timer og legger ingen flekk bak. Jeg mener, for en leppekriton som er like kostbar som en høyblodspennpenn, er det veldig skuffende å få 5-6 timers slitasje tid, pluss den vanskelige finishen.

Det kan ikke overleve et tungt måltid og fade av helt etter et tungt måltid. Det overfører med hver vann / te pause som kan gjøre det visne det litt lenger. Imidlertid er det et intensivt pigmentert fargeblyant og gir meg fullfargelønn med glanset glans med bare 1-2 swipes. Men det kan se kakeaktig eller flakket på flere swipes. Det er ingen tvil om at denne lyse, rosa rosa skyggen passer for enhver skjønnhet, selv med lys / dype pigmenterte lepper.

Jeg vil anbefale disse fargene til damer som er mer til subtile, lyse nyanser av rosa og fersken, siden disse matte crème lipcrayons er tilgjengelige i forskjellige sommerlige, peachy - rosa nyanser i motsetning til høye pigmentpennene. Jeg tror ikke jeg vil prøve dem igjen siden jeg er mer inn i dypere, røde, vinterfulle nyanser og for lektig bruk, jeg har mange lettere nyanser for å avslutte først.

Fargeprøver:

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av Bite Beauty Tatin Matte Creme Lip Crayon:

• En intenst pigmentert, men likevel lett, rosenrød matte crème-lipcrayon • Infundert med godhet av matkvalitetsfarger og resveratrol etc • Det glir lett på godt skrubbet, myke lepper • Det legger seg ikke inn i leppe linjer eller hjørne av leppene forutsatt at vi holder leppene våre godt eksfoliert og fuktet • Den forblir satt for anstendig 5-6 timer • Skyggen er ganske slitesterk for alle hudtoner • Det tørker ikke ut leppene, men det fukter heller ikke • Praktisk, uttrekkbar og reisevennlig emballasje

Cons av Bite Beauty Tatin Matte Creme Lip Crayon:

• Finalen har en tendens til å se flakket og av og til slå seg på tørre lepper • Oppholdsstyrke kunne vært bedre • Det er vanskelig for tørre lepper • Det virker dyrt for funksjoner som den leverer

Vel, jeg finner at L'Oreal Le Matte-serien fungerer mye bedre enn disse fargene selv om L'Oreal bare har fem nyanser å tilby. Men hvis vi er så heldige kan du skygge like nyanse til lavere pris. Jeg ville helst foretrekke L'oreal Le Matte-serien over dette.

IMBB Rating: 3.8/5

Bite Beauty Butter Cream Lipstick - hasselnøtt Bite Beauty Matte Creme Lip Crayon i Gavi Bite Beauty Best Bite Set Bite Beauty High Pigment Pencil - Corvina Bite Beauty Granatäpple High Pigment Pencil - For Juiciest Red Lips Lakme Absolutt Red Rush Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Matte Makeup Se etter ansikt, øyne og lepper Slik bruker du nattkrem Beste Lip Crayons å velge mellom LipIce Classy Orange Lip Crayon - Det er nytt!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: