Av Priya Bansal

Hei venner!

Håper dere alle gjør det bra. Nå, i dag skal jeg gå gjennom en sminkefond med SPF. Vi bruker alle grunnlag og er veldig glad i det. Men den viktigste faktoren å merke seg før du kjøper et fundament, er at den må samsvare med hudtonen din. Og mitt grunnlag gjør det bra. Det er også i stand til å utføre oppgaven godt, blander seg godt og styrer ujevn hudtone.

Produktbeskrivelse: Lett væskeformet fundament som gir en naturlig, jevn hudfarge

• Stiftelsen gir middels dekning • Langvarig • Oljefri formel vil ikke blokkere porene • Inneholder SPF 15 som beskytter huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler

Pris: $ 11,99 eller INR 700 ca.

Størrelse: 35 ml - 1,2 fl. oz.

Skygge: Dette fundamentet er tilgjengelig i 30 nyanser. Jeg har wheatish-fair complexion, så jeg kjøpte Praline nyanse som går bra med min hudtone.

Min erfaring med slank sminke New Skin Revive Foundation:

Jeg er ikke en erfaren makeup bruker. Derfor presenterte min venn dette grunnlaget for meg for min ujevne hudtone. Jeg kjøpte skyggen, Praline, og det går bra med min hudtone. Dette fundamentet gir medium til full dekning på huden min. Jeg tar litt beløp på hånden min og bruker prikker på den på hele mitt ansikt. Det smelter godt uten å forårsake mye smerte. Minst innsats er nødvendig for å gni det mot ansiktet mitt. Jeg har normal til fet hudtype, og dermed blir den absorbert godt i huden min.

I motsetning til andre grunnlag er det svettebestandig, og forhindrer dermed sminke sminke. Dessuten er min ujevne hudtone lett å håndtere nå. Alle mine ujevne, underliggende flekker og merker er dekket med det, noe som gir meg et renere utseende. Dessuten har det tatt bort spenningen min til å bruke hudbeskyttende solkremkrem, før jeg må gå ut. Ja, det kommer med SPF 15, min hodepine for å bruke solkrem er eliminert. Det varer lenge, jeg har opplevd dette i mange av mine sen kveldsfester. Den forblir i flere timer uten å forårsake noen linjer og / eller krøll på huden min. Den eneste faktoren som irriterer meg er lukten, den er for sterk.

emballasje: Stiftelsen kommer inn i en gjennomsiktig glassflaske med plastikkhette. Stiftelsen kan brukes ved hjelp av en klemmer som kun utløser den nødvendige mengden på den tiden. I henhold til behovet kan man klemme flasken for å trekke ut fundamentet. Også emballasjen er reisevennlig. Det gir ingen risiko for lekkasje, da flasken omslutter en tett hette. Den er lett og lett å bære i veske, veske eller sminkesett. Jeg setter pris på at denne emballasjen ikke tillater grunnlaget mitt å bli bortkastet.

Tekstur: Stiftelsen selv er også veldig lett. Dette kommer i flytende form og er veldig myk. Dette fundamentet er veldig tykt og inneholder silikonbasen, og gir dermed minimal bruk. Også, jeg føler ikke at jeg har brukt store lag av sminke etter å ha brukt dette fundamentet. Det beste er at det er oljefritt og ikke fettete.

Pros av slank sminke New Skin Revive Foundation:

• En av de beste grunnpakningene - veldig lett å bære og har ingen mulighet for lekkasje og sløsing • Lett og mykt flytende fundament • Tette ikke porene • Oljefri - forårsaker ikke svette • Langvarig kvalitet • Middels til full dekning • Verdt, ikke mye kostbart • SPF 15, dermed beskytter mot solbrunning og fra skadelige solstråler • Blander og smelter lett sammen med huden • Leaves et naturlig utseende

Ulemper med slank sminke New Skin Revive Foundation:

• Vanskelig å finne, ikke lett tilgjengelig • Jeg liker ikke lukten; det er sterkt og lite irriterende

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale Slank Makeup New Skin Revive Foundation? Ja, alle kvinner bør prøve det hvis de søker etter lommevennlig og god kvalitet.

Slank Makeup Gloss Me Lip Gloss i Rose Slank Makeup Cranberry Crush Gloss Me Lip Gloss Slank Glanset Lip Gloss i nyanser Blase, Pump It Up, Ryktet Slank Makeup Siren Lip 4 Lipstick Palette Slank Makeup True Color Lipstick - Naken Revlon New Complexion Ett trinn kompakt sminke Lakme Skin Gloss Winter Intense Moisturizer Slik gjenoppliver du skadede hårsekk med hjemreparasjoner Klorane Refresh og Revive Dry Shampoo med havremelk Grunnleggende grunnveiledning MAC Matchmaster Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: