Hei, skjønnheter!

Jeg er tilbake med en annen DIY oppskrift idag. Jeg får mye fritid på søndager, og jeg nyter tiden ved å ta vare på huden min. Jeg har normal til tørr hud, men det har en tendens til å bli tørr etter at ansiktet er blitt vaske i disse dager. Så i helgen behandlet jeg tørr hud med godhet av naturlige ingredienser som fungerer best for nærende og helbredende tørr hud. Jeg er sikker på at dette innlegget vil være veldig nyttig for alle de vakre damene som står overfor tørre hudproblemer. Så, la oss komme i gang.

Du trenger:

1. En liten haug med druer 2. Full kremmelk 3. En skje med honning 4. En bolle å blande 5. En skje 6. En gaffel

Fremgangsmåte:

Trinn 1: Plukk alle druene fra gjengen og legg i en bolle. Deretter begynner du å mase druene med en gaffel til den smelter ut hele saften. Fortsett å moske druene til du oppnår en pastalignende konsistens.

Steg 2: Legg til en skje med honning etterfulgt av litt fullkremmelk.

Trinn 3: Gi alle ingrediensene en god blanding.

Trinn 4: Og din druer essens ansiktsmaske er klar.

Swatch:

Veibeskrivelse:

Hell den flytende essensen av druemaskemasken inn i din håndflate og la massen gå. Påfør væsken over hele ansiktet ved å massere i sirkulære bevegelser til huden din absorberer en god del av essensen. Fortsett å gjenta denne prosessen til ansiktet og nakken har absorbert mye av denne væsken. Vent i ti minutter, vask ansiktet med kaldt vann og klapp huden din tørr.

resultater:

Huden min føltes superhydrert og denne ansiktspakken ga meg en saftig glødende hud. Jeg var som "wow!" Etter å ha sett resultatene. Det gjorde huden min myk og myk. Jeg brukte pakken min i går, og jeg trenger fortsatt ikke å bruke fuktighetskrem. Resultatene er også fortsatt synlige.

Fordeler med ingredienser:

druer: Foruten å gjøre huden din ser attraktiv druer inneholder vitamin c som bidrar til å beholde elastisiteten i huden. Det lindrer arr, gir ut hudtonen og gjør den smidig. Melk: Jeg har valgt full kremmelk som har høyt fettinnhold som fukter huden dypt, og etterlater en myk glød. Honning: Det nærer næring og beroliger huden slik at den ser vakker ut.

5 beste hjemmelagde drue ansiktspakker Red Grape Face Pack og Body Scrub - Gjør det selv Lotus Herbals Skin Polisher: Kiwi og Druer Anti-Aging og detoxifying Grape Mask: DIY DIY - Amla og grønn druer Face Pack for hudforyngelse Hjem Rettsmidler for å behandle tørre øyelokk 8 Best Home Remedies for tørr og følsom hud Kroppshandelen Wild Argan Oljekroppsmørk - En behandler for tørr hud Beste hudpleieprodukter for å behandle eksem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 19 2019