Hei IMBBians,

Jeg har vært så opptatt med å flytte huset mitt og derfor var jeg MIA på IMBB. Så nå at alt er sortert, er jeg tilbake med en ny anmeldelse, og dagens gjennomgang handler om Sebamed Lime Shower Gel.

Produktbeskrivelse: Sunn og forfriskende dusjopplevelse for sensitiv hud med en frisk sitron duft. Denne såpefrie og milde sammensetningen stabiliserer fuktighetsbalansen i huden. PH-verdien på 5,5 øker motstanden i huden, noe som reduserer risikoen for irritasjon, infeksjon og allergi.

ingredienser: Aqua, Aloe Barbadensis Leavesaft, Dinatrium Laureth sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleat, Coco-glukosid, PEG-7 Glyceryl Kokoat, PEG-120 Methyl Glukos Dioleat, Dinatrium Cocoamphodiacetate, Fragrance, Allantoin, Citrus aurantifolia juice, Propylenglykol, Sitronsyre , Xanthan Gum, Fenoksyetanol, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, CI 47005, CI 42090

Pris: € 4,89 for 250 ml.

Min erfaring med Sebamed Lime Shower Gel:

Etter å ha flyttet, gikk jeg og handlet for grunnleggende nødvendigheter, jeg kom over Sebamed. Jeg har aldri prøvd noen av produktene fra dette merket som jeg trodde de var "Dettol" slags medisinske, men siden jeg var på utkikk etter en frisk gel slags dusjgel, bestemte jeg meg for å plukke denne opp. Det finnes to varianter i dusjen - Lime og Granateple.

Dusjgelen kommer i en tubeemballasje og har en fliphette. Luken er solid nok og det er ikke noe lekkasjefall. Emballasjen er ganske grunnleggende og minner meg om Himalaya Neem Face-vask. Produktet lekker ikke og er dermed reisevennlig. Dusjgelen har en tykk tekstur. Dusjgelen ser ut som semi solid enn flytende gel som! Gelen er grønn i farge og har en fersk sitron duft.

Med tanke på at dusjgelen er tykk, kan det være en kjedelig oppgave å bruke den uten en loofah! Jeg har prøvd det uten en loofah, og det er veldig vanskelig å slather produktet og skumme det opp, men med en loofah er det veldig enkelt og det lurer veldig pent. En myntstørrelsesdråpe er mer enn nok til et friskt og foryngende bad! Sitronduften vekker opp dine sanser og får deg til å føle deg veldig oppdatert og ren.

Sitronduften reduserer også kroppens lukt, og jeg har lagt merke til store forskjeller, og jeg hopper ofte på deodoranten min fra den tiden jeg har brukt dette produktet, og likevel lukter jeg fint og friskt! Produktet er egnet for sensitiv hud, og også hvis du har milde kutt eller brannskader, irriterer det ikke huden. Jeg finner dette veldig bra som jeg er tilbøyelig til å få papir kutt! Produktet er såpefritt og dette er et stort pluss, og det tørker ikke ut huden din, og selv om produktet er gelbasert, gir det næring som en dusjkrem.

Selv om vinteren er så hard her, tørker dusjen ikke ut huden. Da pH-verdien er 5,5, er den gunstig for huden, og tørker derfor ikke huden din etter en dusj. Jeg kan hoppe over fuktighetsgivende i nesten en halv time, og huden føles fortsatt hydrert. Etter dusjen føler huden min næring og fuktighet.

Dusjgelen hydrerer huden og gir ingen tørre flak på huden min. Huden ser effektivt ut fuktig etter en dusj. Dusjgelen lammer veldig godt og er lett å skylle av. Jeg bruker dusjgelen til tider når jeg trenger en rask barbering, og det gir ingen irritasjon eller rødhet. Samlet sett er denne dusjgel et godt produkt, og selv om det ikke er et must, er produktet et godt alternativ når du ikke vil bruke rike dusjkrem til vinteren og vil lukte og føle seg sommer under kjedelig, sløv, skyet vintre!

Fordeler av Sebamed Lime Shower Gel:

 • Lammer godt.
 • pH-balansert.
 • Fukt huden og opprettholder fuktighetsnivået.
 • Hydrerer huden effektivt, selv etter tørking.
 • Effektiv for sensitiv hud.
 • Forfriskende sitron duft.
 • Oppfrisker og vekker opp huden.
 • Tørker ikke huden eller forårsaker tørre flak.
 • Fungerer som en rik krembasert dusjkrem.
 • Reise vennlig.
 • Irriterer ikke huden.

Cons av Sebamed Lime Shower Gel:

 • Gelen er tykk og dermed ikke veldig praktisk hvis den brukes uten loofah.
 • Litt dyrt sammenlignet med andre dusjgeler.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Sebamed Lime Shower Gel? Ja. IMBB Rating: 4/5

Sebamed Clear Face Cleansing Foam Sebamed Deep Cleansing Facial Toner Sebamed Olive Face og Body Wash Sebamed Fuktighetskrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: