Hei IMBBians,

Under mitt besøk til Paris 2 måneder siden, hadde jeg plukket opp noen ansiktsmasker, og jeg hadde glemt dette! Jeg gjorde nylig et vaskerom rengjøring og la merke til dette en tucked away i endene. Jeg var så ivrig etter å prøve ut at jeg forlot alt jeg gjorde og brukte dette. Så, dagens gjennomgang handler om Tony Moly Earth Beauty Bubble Sheet Mask. Les videre for å vite mer!

Pris: $ 8,50 for 1 arkmask Produktbeskrivelse: Denne skummende masken renser, fjerner død hud og bidrar til å regulere overskytende talg. Skummet som danner seg i kontakt med luft, har en masserende effekt og slettes takket være kullet den inneholder. Hvordan bruke det? Legg masken på en renset hud. La det sitte i 5 til 10 minutter, og masser forsiktig forsiktig så snart skummet kommer opp. Fjern masken og skyll med rent vann.

ingredienser:

Min erfaring med Tony Moly Earth Beauty Bubble Sheet Mask:

Masken kommer i en rosa posepakke. Det er mye informasjon på baksiden av posen. Pakken er litt søt og jeg elsker det. En av grunnene til at jeg plukket denne opp er på grunn av posen. Posen er slank og reisevennlig. Når pose er åpnet, er det en svart slimete arkmask som er dekket med skum.

Masken er veldig stor. Det er ment for nederste halvdel av ansiktet ditt. Vær forsiktig med hvordan du bruker masken, spesielt nær øynene og nesområdet. Siden den er slimete og såpete, slipper den ned og du må fortsette å trekke den opp, og du må derfor bruke denne masken når du er avslappet og ikke har noe å gjøre. Jeg skulle ønske det hvilte godt på ansiktet. Lukten er veldig frisk og behagelig. Jeg elsker lukten av masken.

Innen et minutt etter søknad kan du se bobler dannes på maskeområdet, og ideen bak denne merken er at boblingsformasjonen hjelper masken til å trenge inn i porene for en dyp rensing. Masken må stå i 5-10 minutter, og innen den tiden får du tydelig skumrende skjegg. Det var så mye skum at jeg måtte fortsette å ta det ut og bruke på pannen og nakken min. Skummet kan være litt irriterende spesielt nær leppeområdet og nesen. Det skummer opp veldig mye, og det er bare galt som tiden går! Men jeg elsket å ha masken min skummet opp. Boblene gjør pop og gjør det "shhh" slags lyder, og det er morsomt! Det var mye produkt igjen i pose og jeg har lagret det for et annet program. Før jeg fjernet, masserte jeg boblene over hele ansiktet mitt og fjernet masken og vasket den med lunkent vann.

Huden følte seg veldig frisk og strålende. Det var en betydelig reduksjon i porestørrelsen, og på dagen følte huden min veldig myk og klar. Jeg følte meg litt prikkende etter å ha fjernet masken, og huden min føltes varm og så ut som det var skyllet. Jeg har ikke følsom hud, og dette var rart, men denne rødheten var kortvarig, og etter at jeg brukte kaldt vann til å sprute ansiktet mitt, forsvant det bort. Så, jeg er ikke sikker på om noen med sensitiv hud burde prøve dette. Jeg hadde ingen breakouts fra masken. Oljeproduksjonen på huden min ble signifikant kontrollert. Huden min ble forsiktig exfoliert og jeg liker masken. Masken inneholder ikke parabener, men det kan være litt dyrt for engangsbruk. Med disse skummende masker er en stor hit, er jeg sikker på at jeg ville kjøpe noen flere veldig snart.

Så, oppsummering:

Fordeler av Tony Moly Earth Skjønnhet Boble Sheet Mask:

 • Fjerner huden forsiktig
 • Bobler opp og det er morsomt
 • Gjør huden strålende og myk
 • Minimerer porene
 • Renser ansiktet fra innsiden
 • Ikke forårsaker noen breakouts
 • Kontroll av sebumproduksjon
 • Ingen paraben
 • Hyggelig duft
 • Trækul stede fjerner alt smuss

Ulemper med Tony Moly Earth Skjønnhet Boble Sheet Mask:

 • Stikket og forårsaket rødhet, så kan ikke være et godt valg for sensitiv hud
 • Boblene kan bli galte og omsorg må tas nær øyet
 • Masken er stor og holder slithering av
 • kostbar

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Tony Moly Earth Beauty Bubble Sheet Mask? Ja, til begge! Det er morsomt å bruke slike kreative masker.

Tony Moly Inked Pute Gel Liner 01 Black Tony Moly Magic Food Strawberry Mushroom Sugar Scrub Tony Moly Jeg er Real Skin Purifying Seaweeds Mask Sheet Tony Moly Jeg er Real Pore Care Red Wine Mask Sheet Beauty UK Eye Shadow Palettes i Soho & Earth Child Montagne Jeunesse Anti-Stress Sauna Masque - Red Hot Earth Skjønnhet Formulas Rich Tilgivende Chocolate Oxygen Rich Bubble Mask Holika Holika Pure Essence Sheet Mask Green Tea Missha Pure Source Cell Sheet Mask Rød Ginseng Etude House 0.2mm Air Therapy Collagen Sheet Mask Sephora grønn te, granatäpplearkmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: