Hei damer,

Som de fleste av oss (en sterk antagelse her), er jeg også en fan av online "vindu" shopping, og dette fører til uønsket dent i mine lommer mesteparten av tiden. På samme måte så jeg på øyeskyggepaletter, selv om jeg allerede har en forsendelse fra USA; og jeg landet i noen vakre quads fra L.A. Girl Cosmetics. Jeg er ikke en fan av quads som jeg alltid føler at de gir svært begrenset omfang og opptar plass. Jeg gikk videre med L.A. Girl Eye Lux Mesmerizing Eyeshadow skyggen "Fantasize" som plomme-baserte nyanser fanget min oppmerksomhet. Den totale samlingen har 16 firehjulinger, og alle er samordnede nyanser.

Pris: INR 675 for 5,2 gm. Produktbeskrivelse: Denne luksuriøse, slitesterke og intense pigmenterte øyenskygge samlingen inspirerer blendende utseende. EyeLux Mesmerizing eyeshadow er formulert for å være ekstra glatt og silkeaktig i en blanding av matte, satin og metall overflater. Tilgjengelig i 16 spennende quads sikkert å fange fantasien og inspirere vakker øye utseende.

Min erfaring med LA Girl Eye Lux Eyeshadow Fantasize:

Først og fremst er emballasjen, den kommer akkurat som du ser den her, ingen pappkasse, ingenting, bare en tynn plastemballasje. Resten av boksen er ganske grunnleggende rektangulær form. Den har 4 farger i ikke-konvensjonelle partisjoner. Potene er ikke regelmessige rektangler, kvadrater eller sirkler, men tilfeldige kryssformede former. Selv om pakken var nyåpnet, hadde den ennå riper på plastens gjennomsiktige side. Emballasjen er definitivt ikke så imponerende.

Vi kommer til fargevalg nå. "Fantasize" har en vakker plomme-basert nyanser. Skyggene ble presset i teksturert form med striper. Ved å røre, fant jeg følelsen av å være fløyelsaktig / sateng som, og det var også god fargemengde på huden. Det er ingen shimmers i produktet, så alle matte elskere, heads up!

Fallout er minimal. Disse fire nyanser er perfekte for å gi en komplett grunnleggende øye sminke utseende hvis ikke veldig ekstravagant.

Den mørkeste fargen er en dyp plomme med svarte undertoner, perfekt for ytre hjørner eller å gi dybde til øynene. Det vil også se fint hvis det blandes i et plommetrykt øye.

Den brune beige fargen er en god total lokkfarge. Dette har rosa undertoner. Den tredje er mer som en gjørmete farge, bra for overganger. Den siste er en bein mark høydepunkt skygge. Det er mest pulverisert i tekstur og hadde mest faller ut i forhold til andre.

Pros av LA Girl Eye Lux Eyeshadow Fantasize:

 • Vakker fargeskygge.
 • Komplett palett for å skape øye sminke utseende.
 • Satin finish.
 • God fargeutbetaling.
 • Mindre falle ut.
 • Ingen glimmer.
 • Fargekoordinert quad.
 • Et stort utvalg av nyanser i denne samlingen.
 • Rimelig.

Ulemper med LA Girl Eye Lux Eyeshadow Fantasize:

 • Skuffende emballasje.
 • Det er en liten nedfall i høydepunktsskyggen.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale LA Girl Eye Lux Eyeshadow Fantasize? Hvis du er en fan av quads og elsker å reise med dem, tilbyr dette spekteret mange farger. Hvis ikke denne, er jeg sikker på at du vil kunne finne temaet for din preferanse.

L.A. Girl Nudes Beauty Brick Eyeshadow Collection L.A. Girl EyeLux Mesmerizing Eyeshadow Palette Eternalize L.A. Jente Ultra Beauty Brick Eyeshadow Collection L. A Girl Inspiring Brow Palette Medium og Marvelous Ansikter Glam On Fantasize Color Perfect Lipstick Natio Natural Shades Øyenskygge Palette Rosebud Hvordan velge den perfekte øyeskyggepaletten

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: