Du kjenner allerede min kjærlighet til Marc Jacobs Re (Marc) able Foundation. Dette er concealer fra samme rekkevidde. Den kommer i 7 nyanser. Jeg har skyggen "04 Glow." Den har litt peachy undertone til den, og det gjør det til en flott nyanse for å motvirke gråare områder på ansiktet mitt.

Pris: USD 32 / INR 2200 ca. Produktbeskrivelse: En kremaktig, fulldekkende concealer som skaper en jevn, bemerkelsesverdig hudtone ved å skjule feil og mangler. Få et rykte for perfekt hud når du sletter ufullkommenhet med denne rikt pigmenterte, fulldekkende concealer. Infundert med anti-aging og nærende ingredienser, blander den ultra-emollientiske metoden lett med hud, helt dekkende flekker, mørke sirkler og flekker for et feilfritt utseende som er verdt å se på.

Jeg tar på Marc Jacobs Beauty Re (Marc) i stand Full Cover Concealer:

Denne fulldekkende concealer kommer pakket i denne lille glassgryten med en hvit separator og en svart skruehett. Det er en heck av en fulldekning concealer. Det er en veldig kremaktig concealer - kremere enn mange pottehemmere som jeg har brukt hittil. Den har en ganske unik konsistens - det føles nesten som en blanding mellom en gel og krem-concealer.

Det er også en veldig høy, snarere en fulldekkende concealer, og jeg liker virkelig det om det. Denne concealer føles ikke tung, og hvis du fortsatt ikke har funnet en concealer som kan skjule dine underøyne sirkler, bør du prøve denne. Formelen har en liten glide på den som gjør det lettere å jobbe med. Du kan renke den ned, men mesteparten av tiden vil det gi en nydelig medium til full dekning avhengig av hvordan du bruker den. Litt går langt fordi det er veldig pigmentert.

Når jeg bruker denne under øynene, liker jeg ganske godt å sette det ganske pent med et pulver. Jeg har normalt å tørke huden til å begynne med, men en concealer denne mykgjørende krever definitivt en god setting med pulver eller det har en tendens til å øke. Det er definitivt ikke en dagligdagse concealer. Det er mer av en concealer når du skal til en fest, og du gjør din fullstendig sminke. Dette ville gi det feilfri utseende til huden.

Jeg vil definitivt anbefale baking denne concealer å gjøre det vare lenge. Jeg har slitt det bra i 7-8 timer, og det har virkelig stått tidstestet. Mer enn de under øynene, liker jeg å bruke den rundt hakeområdet og flekkene, og det hjelper helt med å jevne ut hudfarge. Siden dette stort sett tar seg av mine problemer, snakker jeg noen ganger over fundamentet og fullfører bare alt med en pudding av pulver. Jeg tørker ikke mitt underøyeområde ut eller legger seg i fine linjer, men så satte jeg det definitivt.

Den eneste ulempen jeg finner med denne concealer er emballasjen. Jeg er en germophobe, så jeg må gjøre den ekstra innsatsen for å skrue ut produktet med en spatel og bruke den derfra. Så, jeg ender med å bruke den mindre enn så mye som jeg vil bruke.

Hva jeg elsker om Marc Jacobs Beauty Re (Marc) i stand til full cover Concealer:

 • Den fantastiske dekning.
 • Hvor kremaktig og mykende det er.
 • Hvor lett det føles til tross for å være et slikt pigmentert produkt.
 • Tørker ikke ut under øyet.
 • Skyggen med litt peachiness. Fungerer bra på min olivenhud for å takle pigmentering og mørke under øynene.
 • Ser ikke kakeaktig ut.
 • Hvor teeny-meeny litt av det du trenger på en gang.
 • Ikke bosette seg i fine linjer.
 • Gjør hud og under øyesyn ser feilfri ut. Jeg har brukt det her og her.
 • Er ikke altfor tykk og sprer jevnt på huden.
 • Den slanke, nydelige glassgryten.

Ulemper med Marc Jacobs Beauty Re (Marc) i stand Full Cover Concealer:

 • Emballasjen, veldig uhygienisk. Forhinder meg fra å bruke det på dovne dager.
 • Definitivt trenger en god setting med pulver eller har en tendens til å krone.

IMBB Rating: 4/5

Marc Jacobs Re (marc) i stand til å kunne konsolidere Full Cover Foundation Marc Jacobs Tantric O! Mega Bronze Perfect Tan Bronzer Marc Jacobs Shameless Fet Blush Irresistible Marc Jacobs Kink og Kisses Air Blush Soft Glow Duo Colorbar Full Cover Concealer NYX over og utover Full Coverage Concealer Smashbox Kameraklar Full Deknings Concealer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: