Jeg vet ikke hva som er sprøytenarkoman med Morphe børster fordi de er ganske gjennomsnittlige pensler så å si. Det eneste jeg finner spesielt om dem er at du virkelig kan finne noen små og presise børster som E36 eller M506 som du kan finne det vanskelig å finne i andre merker, men bortsett fra det, er det ikke noe spesielt eller å dø -for disse børstene. Jeg har 5 av disse børstene, og det er bare to jeg liker ut av 5. Jeg mener utover dette, om ikke for en bestemt form av en pensel, tror jeg ikke jeg vil sette pengene mine i Morphe pensler.

Morphe Small Chisel Blush Brush M403 Pris ($ 9.99):

Det aller første punktet jeg vil nevne er at det ser ingenting som hvordan det vises på deres hjemmeside. Og to, det er ikke lite av noen standard. Det er en fett, flared, lubben kindebørste. Jeg vil kalle det en hybrid mellom en pudderbørste og en rød børste. Den eneste triste ting om denne penselen er at den bokstavelig talt kaster brutte børster på ansiktet ditt mens du søker fra tid til annen. Borstene er veldig myke, bouncy og er ikke skrapete i det hele tatt. Penselen er ganske myk. Den er avsmalnet på enden, slik at den skiller seg fra en vanlig pulverbørste og gir en god form for en rød børste. Det plukker opp produktet godt og gir et veldig diffust blikk av rødme på kinnene, men siden det er en større børste, kan du helt gå over bord med plasseringen. Hvis jeg har det travelt, kommer jeg aldri til denne.

Du kan også bruke dette til pulver eller generelt bronseapplikasjon. Hvis du har et mindre ansikt, vil jeg ikke anbefale det, men personlig strekker jeg ut for det ganske ofte når jeg gjør sminke min med nok tid. Jeg vet at jeg kan kontrollere plasseringen. Dessuten gir fluffiness det til letthånds applikasjon. Jeg skulle ønske det ikke var så fladt, det ville vært perfekt. Jeg liker det, men shedding-delen er det mest irriterende med det; egentlig ikke utsolgt om denne.

Jeg legger til et bilde av MAC 116 Blush Brush vs Morphe M403 børste - MAC børsten er nesten 2 år gammel og Morphe er bare noen få måneder gammel. Morphe børste er større i størrelse og har virkelig flared etter vask. MAC har fortsatt beholdt den form. Snakk om kvalitet.

IMBB Rating: 2.8/5

Morphe M506 Tapered Mini Blender Pensel (Pris USD 5,99 / INR 400 omtrentlig):

Det er en av de eneste to favorittbørstene fra Morphe. Det er som en liten mini blender børste. Jeg elsker det spesielt når jeg bare ønsker å rive ut kantene i øyenskyggen, og jeg vil fortsatt beholde noe program presis.

Det er ulikt noen annen børste jeg har med meg. Penselen er veldig myk og har holdt sin form til tross for så mange bruksområder og vasker. Du kan til og med bruke den til krøllet ditt, lavere lash linje eller ytre V. Det ville gi akkurat nøyaktig hvor du vil ha plassering av øyeskyggen din.

Penselen er ikke veldig myk og heller ikke for stiv. Det er bare nok til å gi en god presis bevegelse til børsten uten å være stiv. Elsker det. En må ha fra Morphe jeg vil si.

IMBB Rating: 5/5

Morphe Pensler B76 Bent Liner Pensel Morphe M505 Tapered Blender Pensel Morphe M442 Duo Fiber Buffer Pensel Morphe G20 Medium Oval Shadow Brush Revlon Blush Brush Colorbar Keep Blushing Blush Brush Dolce og Gabbana The Blush Brush Real Techniques Blush Brush Morphe M505 Tapered Blender Pensel Charlotte Tilbury Magic Complexion Pensel og Øyeblender Pensel Morphe M501 Pro Peket Blender Pensel Zoeva 228 Crease, 225 Eye Blender Brush Barbara Hofmann Basic Series Eyeshadow Blender Pensel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: