Påstander: Vår Superstay 14-timers leppestift er superladet med høyspenningsfarge for å gjøre uttalelse dristige lepper. Ingen kjedelig, ingen dra, bare vektløs farge som varer avstanden.

Hvorfor du vil elske det • Elektriske pigmenter for overladet farge • 14 timers lange klær som varer • Lettvekts formel uten å dra

For best resultat Påfør lipcolor ved å starte i midten av overleppen. Arbeid fra midten til ytre kantene på leppen din, etter konturene i munnen din. Deretter glir du over hele bunnen av leppen.

De har 5 nyanser av rosa, korall og rødt.

Pris: £6.99

Alle vet om deres non-stop rød nyanse! Nå da jeg så deres neon-rekkevidde her i Boots og Superdrug, ble jeg kastet over. De hadde de mest sjokkerende pinks og dette røde ropte til meg. Jeg har ikke en neon rød nyanse med meg, og jeg har hatt en fin opplevelse med dette spekteret tidligere, så jeg valgte denne skyggen.

Emballasjen som vi alle vet er en klikklås, veldig solid, men det er ikke noe attraktivt. Rørene er fargekodede heldigvis og fargene har navn. Lippestiften har en super fruktig duft og jeg elsker det! Det minner meg om Inglot sminke. Det føles pigmentert, men på en eller annen måte føler jeg behovet for å lagre det på, på leppene - det blir ganske rent og ujevnt.

Fargen er en lys rød, jeg elsker fargen minst sagt, jeg kan bruke den når som helst med en liten mengde øye sminke, fargen er ikke kjekk, men det er en veldig glød-forbedrende type rød, ingen matte når og hvor du bruker den, passer den på en eller annen måte, det er egentlig ikke OTT. Det har ingen glimmer, men går på matte.

Tekstilens tekstur er noe mange ville misliker, det er litt klissete, som de andre fra området. Det føles som det drar på leppene. Jeg vil fortelle deg hvorfor, det er for en hensikt, den klissete naturen gjør leppestiftet gå på og sett på et minutt. Det slår seg ned og klemmer leppene, de bløder ikke eller smusser etter det. Lippestiften slags krymper størrelsen på leppene mine etter bosetting, noe jeg ikke liker. Målet er matt og det er ingen plumping ser til leppene. Det setter bare på leppene som det ikke er i morgen.

Lippestiften blir ujevn så snart! Det var så skuffende å se denne leppestift forsvinne fra min toppleppe, hver gang jeg hadde på seg det. Det blir så usammenhengende og det ser forferdelig seg ned i leppe linjene, mens fading på noen steder helt. Lærene ser rødt farget, men på en ryddig måte. Siden det føles ujevn, legger mer farge på det, er det ikke en god ide, det ville gjøre det verre. Lippestiften fungerer mer som en leppefarge etter to timer eller etter et måltid.

Jeg tror også tørre lepper vil hate det, da det tråkker mye. Det gjør at leppene mine ser så små ut som hvem vil ha det nå? Selv om det har gode egenskaper for ikke flekker og blødning, men patchiness er en stor slå av for meg. Det setter bare i flekker på mine lepper som ikke er behagelig. Jeg ville holde kraften er veldig lang, hvis du har det bra med å ha det som en flekk, men på en vanlig praktisk dag med mat og snakk, ville jeg ikke være komfortabel med denne leppestiften. Jeg elsker fargen en dag!

IMBB-vurdering: 2/5

Valentinsdag Date Makeup ved hjelp av Maybelline 14-timers Superstay Lipstick Foreløpig kjærlig Maybelline Super Stay 14 hr Lipstick 055 Hold meg Coral-Review Maybelline Super Stay 14 HR Lipstick Fuchsia Forever Maybelline Moisture Extreme leppestift Dusky Mauve Maybelline Moisture Extreme leppestift karamellkrem Maybelline Moisture Extreme Lipstick Bitter Plomme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 21 2020