Hei damer 🙂

Jeg var så spent på denne nye lanseringen av Maybelline helt siden jeg så disse Velvet Mattes på deres Instagram-konto. Jeg er gal for leppestifter, og jeg fant endelig dette spekteret på en skjønnhetsbutikk. Fortsett å lese for å finne ut mine siste synspunkter om denne Maybelline Colorsensational Velvet Mat Mat 5.

Produktbeskrivelse: - Den hydratiserende formelen holder leppene klisterfrie, ikke-kalkholdige og hydrerte hele dagen - Tilgjengelig i 8 levende, rikt pigmenterte fargetoner. - Den er lett, noe som gjør den perfekt for lang slitasje.

Pris: INR 475 / - for 5 ml produkter.

Min erfaring med Maybelline Colorsensational Velvet Mat Mat 5:

Jeg er en Maybelline-jente. De fleste av mine favoritt sminkeprodukter er fra Maybelline. Hvordan kan jeg savne disse nye leppestifterne! Denne nye Velvet Matte leppestiftets emballasje minner meg om at leppepolens ringte; Jeg elsker dem. Det kommer til en rimelig pris, og er helt verdt prisen for meg.

emballasje: Maybelline Velvet Matte kommer i en klar, plastrøremballasje med en veldig dristig matt svart lue, som indikerer temaet matte. Røret er veldig søtt og fra utsiden ser det ut til at det er en leppestiftkule i emballasjen. Det er veldig enkelt å identifisere fargen på grunn av sin fargekodede emballasje. Det faktum at de har nevnt skyggenavnet på deres hjemmeside og ikke på emballasjen, har etterlatt meg forvirret skjønt. Bare skyggenummeret er tilstede på emballasjen. Den inneholder også en fin liten stav med en unikt formet svampapplikator. Applikatoren glir lett på leppene og pakker god mengde produkt om gangen. Jeg elsker denne attraktive glamemballasjen.

Skygge: Utvalget har 8 forskjellige nyanser. Det er så mange gode alternativer, men jeg har to nyanser Mat 5 og Mat 1. Mat 5 er en vakker oransje nyanse. Jeg elsker denne skyggen mest fra hele sin samling. Det er en veldig slitesterk oransje nyanse, ment for alle hudtoner. På rettferdige til middels hudfarger ser den ren oransje ut. Og på dypere hudtoner ser det ut som korallerish oransje skygge. Så i utgangspunktet er det en lys oransje med en varm undertone.

På leppene ser skyggen litt annerledes ut enn røret. Det endrer fargen med lys i fotografier til ;. det er en vanlig karakter av Maybelline leppestifter. Men samlet er det den søteste oransje skyggen jeg har. Det lyser øyeblikkelig opp hudtonen min, og ser så pen ut på meg. På min middels hudtone ser den veldig vakker lyse oransje ut. Det finnes ingen glimmer i dette produktet.

Tekstur kvalitet: Maybelline tilbyr alltid kvalitetsprodukter, og dette er tilfellet med dette sortimentet også. Det kan med rette kalles en flytende leppestift også. Den har en super kremaktig tekstur med fløyelsaktig matt overflate - semi matt finish, for å være mer presis. Men det tar litt tid å bli matt, og det tørker faktisk aldri helt ut. Den glir jevnt på leppene, og holder leppene myke hele dagen. Etter søknad må du vente i nesten 10 minutter for å få den faktiske matte finishen. Den gir jevn og jevn tekstur.

Det kan gjemme dine tørre lepper veldig bra også. Også, selv etter en lang dag, føles det aldri tørr som de andre matte leppestifter. Den mest interessante delen er pigmenteringen. Det gir flott pigmentering. En swipe kan gi anstendig fargedekning til leppene. Jeg trenger to swipes for å gjøre det ugjennomsiktig. Den skjuler all pigmentering. Jeg elsker måten hvordan det gjør at leppene mine ser super søte ut med en fløyelsaktig finish. Det er veldig enkelt å tegne en perfekt leppe med staven. Men legg ikke ekstra mengder produkter, ellers vil det slå seg inn i de fine linjene.

Oppholdsstyrke: Tekstur kan være halvmatt, det kan ikke holde seg for sinnsykt lang periode som andre matte eller flytende leppestifter. Den forblir på leppene mine i nesten 5 timer pent, men etter å ha et måltid, begynner det å falme. Den fløyete finishen går bort etter 4 timer, men fargen forblir på leppene. I utgangspunktet går det ikke etter bare lepper, bare en vakker, subtil nyanse.

Etter 4 timer ser den mer coralish oransje, og lysstyrken i oransje blir forsvunnet med tiden. Det holder leppene mine så glatte og fuktige at jeg ikke trenger en leppebalm selv etter 8 timers bruk. Det kan enkelt fjernes med sminkefjerner. Det flekker aldri leppene. Men, oppholdskraft er gjennomsnittlig.

Alt i alt: Det gir en veldig naturlig overflate med sunne, flotte lepper. Jeg må si at den også kan brukes om vinteren, da den matte tekstur ikke tørker ut leppene dine. Den har en super kremaktig formel i den, som holder leppene veldig sunn og fuktig. Det gjør faktisk mine lepper ser veldig pen ut. Det er en "pout perfekt" leppestift. Jeg finner mat 5 er en god oransje nyanse for hverdagsbruk også; denne nyansen ser veldig pen ut med noen smink og antrekk. Jeg kan ikke motstå meg selv fra å sette dette på mine lepper. Ærlig har jeg klikket på nesten 100 bilder med denne skyggen. Jeg er en gal leppestift jente!

Pros fra Maybelline Colorsensational Velvet Mat Mat 5:

• Leveres i 8 nydelige nyanser • Rimelig • Glamorøs, reisevennlig emballasje; applikatoren er også bra • MAT 5 er en vakker oransje nyanse som passer til mange hudtoner • Stor pigmentering • Glir glatt på leppene og gir en jevn finish • En unik, fløyelsaktig, halvmattig tekstur som aldri tørker ut leppene • Gir en fin, subtil glans til leppene • Gjør leppene super myke • Oppholder seg i 5 timer, og etterlater en fin fargetone • Ikke krøller og legger seg aldri i fine linjer • Lett å fjerne

Ulemper med Maybelline Colorsensational Velvet Mat Mat 5:

• Bit av farge forsvinner med måltid; men touch-up er enkelt • Som Maybelline markedsfører den som et matt produkt, bør oppholdskraften ha vært bedre

IMBB Rating: 4.8/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Maybelline Colorsensational Velvet Mat Mat 5? Åh, absolutt. Du må ha dette spekteret i samlingen din. Jeg vil også kjøpe noen andre dypere nyanser. Jeg er besatt av dette spekteret nå.

Maybelline Colorsensational Velvet Matte Sneak Peak og Swatches Maybelline Lip Polish Glam 9 Maybelline Lip Polish Glam 16 Prøv Maybelline Lip Polish Glam 5 For Very Very Berry Pink Lips Maybelline Color Sensational Liquid Lip Polish Berry Pop 8 Maybelline Lip Polish - Glam 7 Maybelline Lip Polish Glam 2, Glam 3 - Dag til natt smink og antrekk! Maybelline Lip Polish i Glam 6 Maybelline Lip Polish - Glam 14 Maybelline Color Sensational Lip Polish Pop 1

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: