Hei fantastiske mennesker,

Jeg er veldig spent på å dele med deg noen nyoppkjøpte leppe kremer. Li kremer er noe jeg ikke har eksperimentert, og etter å ha prøvd disse, tenkte jeg hvorfor ikke jeg har fått slike før? Men som vi sier, er det aldri for sent! Jeg nyter å bruke denne dristige og livlige leppefargen, og jeg vil helt flaute disse lyse og dristige nyanser hver dag i festsesongen! Skyggen jeg plukket for i dag er "Fuschia sparkler" som jeg har et mykt hjørne for pinks. Les mer om denne fantastiske skyggen.

Pris: Rs 649 / -

Produktbeskrivelse etter ansikter:

Ansikter Ultime Pro Lip Creme er en helt super myk, glatt og fuktighetsgivende lip gloss som lover en takts hi-skinndekning.

• Det er helt ugjennomsiktig, høypigmentert, overfører ikke, bløder eller fjær og holder seg i flere timer på en strekning.

• Inspirert av fargene på fascinerende cocktailer,

• Lip Creme gir deg fargeintensiteten til leppestift og glansglans.

• Denne ikke-klebrig Lip Creme leveres med en fotfotsponge applikator.

• Den henter opp riktig mengde av produktet og hjelper i øynene.

Min erfaring med ansikter Fuschia Sparkler Ultime Pro Lip Creme:

Min leppesamling utvider dag for dag, og dette er en ting jeg aldri har prøvd tidligere, og de er leppe kremer. Jeg pleide å forgule den flytende leppestiften når jeg pleide å lese magasiner, så jeg måtte begynne et sted! Derfor valgte jeg noen nye leppe kremer fra ansikter. Jeg plukket 4 nyanser, og dette er den lyseste rosa skyggen ut av partiet. La oss gå nærmere på dette.

emballasje:

Lippens crème kommer i en kullgrå boks som har alle detaljer i skyggen over den. Den har et lite klistremerke på bunnen med skyggenavnet, og det gjør det enkelt å identifisere skyggen. Det som gjør det enda enklere, er det lille vinduet tilgjengelig på emballasjen. Jeg kan lett se lipglossen og er skygge gjennom vinduet som gjør det enkelt å finne en. Lippens crème kommer i en sylindrisk glatt flaske lastet med leppens crème. Flasken er gjennomsiktig, og derfor kan jeg lett se skyggen av cremen. Disse er veldig praktiske og ubrytelige. De fleste av leppeplaster eller kremer har sylindriske wands; Dette har en flat tommel som også er like praktisk for påføring.

Skygge, konsistens og konsistens:

Skyggen "Fuschia sparkler" er en veldig lys varm rosa. Det er ikke veldig nært fuchsia fordi Fuchsia for det meste har en kul tone til det, hvis jeg kunne ringe dette med rette, så vil jeg kalle det en "rosa" skygge. Det er super duper lyst, intensivt pigmentert og skaper en levende pop på leppene. Konsistensen er som en flytende leppestift, tynnere først og da blir den litt tykkere etter hvert som tiden går. Den sprer seg veldig jevnt på leppene mine uten mye innsats. Det lyser opp ansiktet øyeblikkelig og gjør leppen til "Eye candy". Det vil komplimentere hver hudtone, men ja, det vil ikke være alles kopp te siden det er veldig dristig og lyst og ikke alle kan føle seg trygge iført dette. Men hvis du har tilliten, så er dette en vakker rosa som du bør prøve.

Det settes i fine linjer i utgangspunktet, men det vil ikke være veldig merkbart siden skyggen er veldig dristig. Det gir et superglanset utseende som ser veldig tiltalende ut. Lippens crème gjorde veldig bra, men det er en skuffelse med dette som ikke kan ignoreres. Det bløder og overfører mye. Det bløder veldig dårlig fra hjørnene av leppene og fra bunnen av leppen. Pluss det er en dristig farge, det så veldig unappealing og jeg måtte prep det nå og da. Det så ut som om jeg er noen som ikke vet å bruke en leppefarge og har brukt det uansett. Annet enn det gjorde dette en fantastisk jobb!

Oppholdsstyrke:

Den tiden da jeg egentlig ikke spiste noe, ble det ganske satt i 7-8 timer og 5-6 timer med noen snacks. Med et helt måltid forblir det i 5 timer med en lys flekk på mine lepper og glansen går bort. Men det virker verste med briller med vann fordi det overfører svært dårlig. Jeg føler at leppene mine gikk på glasset 😛 Hele fargestiftene til glasset gjør det ser veldig stygg ut, så jeg må sippe vannet litt for hver gang.

Totalt sett, bortsett fra blødningen, likte jeg disse mye, og jeg vil gjerne bruke dette i løpet av festsæsonen som kommer opp!

Fordeler av Faces Fuschia Sparkler Ultime Pro Lip Creme:

• Utrolig utvalg av nyanser å velge mellom, alt fra koraller, pinks, røde og purpur.

• Tilgjengelig rundt og til en rimelig pris.

• Skyggen er en super fantastisk og nydelig lyse, rosa som ser helt glamorøs ut.

• Konsistensen er veldig glatt og skyggen er intenst pigmentert.

• Det ligner veldig på tekstur av en flytende leppestift, men med tilsatt dose glans.

• Det lyser opp hudtonen og vil komplimentere hver hudtone, da dette er en universell rosa.

• Den forblir i 7-8 timer uten mat, 5-6 timer etterfulgt av en flekk med lysmussing og i 5 timer hvis du har et fullt måltid; etter 5 timer går glansen bort, men flekken ser vakker ut.

• Det gjør mitt lepper helt i sentrum av attraksjonen.

Ulemper med Fuschia Sparkler Ultime Pro Lip Creme:

• Det bløder mye fra hjørnene av mine lepper og brystlepper, som ser veldig stygg og unappealing ut.

• Det overfører dårlig til brillene.

• Det vil markere de hakkede delene når det blir en flekk.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale ansikter Fuschia Sparkler Ultime Pro Lip Creme?

Jeg er helt forvirret! Skyggen er en av de beste nydelige pinks som jeg har prøvd, men den blødende delen gjør min beslutning litt dicey. Fra nå av får jeg ikke dette, men jeg kan i fremtiden. Prøv dette ved telleren på leppene dine og hvis du liker effekten enn å gå videre.

Konklusjon:

Jeg vil gjerne eksperimentere mer med leppe kremer som de er en fantastisk skape!

Ansikter Ultime Pro Longwear Lipstick Collection Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift i Pretty Me Faces Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Se på meg Ansikter Ultime Pro Long Wear Matte leppestift Best Faces Canada Lipsticks Tilgjengelig i India Faces Canada Go Chic Lipstick Fig og Mulberry Slush Faces Canada Fuktig Rich Leppestift: Rosa Vin Ansikter Rød Mary Ultime Pro Lip Creme Colorbar Deep Red 001 Deep Matte Lip Creme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: