Hei venner!

Hvordan har du det i dag? Jeg cherishing mine minner fra min siste helgen tur til Lake Tahoe som var en drøm som kom i oppfyllelse for vi fikk se friskt snøfall. Jeg hadde ikke forventet snøfall å være så morsomt, spesielt med dristige opplevelser som gondoltur, snøscootere og slede i rør. Jeg følte meg som en 5 år gammel gutt igjen. For å være ærlig, ropte jeg så mye mens du kjørte hjem, som om mitt hjerte var tapt i de snødekte toppene. Unødvendig å si, barnet mitt var så spent å fortelle meg, "Mumma mazaa aayi hai.” ?

Uansett har jeg også en ting å dele, noe som alltid vil minne meg om denne turen - en nydelig neon rosa glans av L'Oreal. Jeg hadde pakket en håndfull fargerike produkter for å se frisk ut, men siden det var så kaldt, brukte jeg knapt noe annet enn en glans og kajal. Så vær så snill å lese mer om L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Aphrodite Kiss.

Pris: $ 7- $ 10 for 0.2 Fl Oz, jeg kjøpte dem for $ 7 hver pris kan variere fra butikk til butikk

Produktbeskrivelse: En Pro-Matte Revolution: Vi presenterer Infallible Pro-Matte Gloss, vår første piskede mattglans. Intense høye pigment nyanser gir varig matfarge. Frodig fløyels tekstur føles myk for komfort i hele dagen. Med pro-sculpt applikatoren, form og legg dimensjon til lepper.

ingredienser: Dimetikon, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Diisostearyl Malat, Dimetikon-Krypolymer, Hydrogenert Polyisobuten, Fenyltrimetikon, Kaolin, Hdi / Trimetylol Hexyllacton Krypolymer, Isostearyl Isostearat, Polyetylen, Vinyl Dimetikon / Meticon Silsesquioxan Krypolymer, Nylon-12, Pentylenglykol, Kaprylyglykol , Ethylhexylglycerin, Alumina, Syntetisk Fluorflogopitt, Silika, Benzylalkohol, Pentaerytrityl Tetra-Di-T-butylhydroksyhydrocinnamat, Kalsiumnatriumborosilikat, Kalsium Aluminiumborosilikat, Geraniol, Magnesiumsilikat, Hexylkanal, Hydroksykitronellaltinoksid, Parfume / Fragrance

Min erfaring med L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Aphrodite Kiss:

Glansen kommer i en vanlig gjennomsiktig, plastisk kurvig røremballasje med en bladformet applikator festet til vridningsoverhetten. Det har en funky lukt, som jeg misliker, men det avtar etter en stund. Over alt finner jeg det ganske brukervennlig og reisevennlig.

Skyggen, Aphrodite Kiss, ser lyse fuchsia, neonrosa i et rør og kommer mer eller mindre lik det vi ser i emballasjen. Det er absolutt ikke for svake hjerter, selv om jeg finner det egnet for rettferdig / lys hudfarget skjønnhet, men selv skjønnhet med mørkere hud kan bære den. Med tanke på at jeg har vært på en blek hvit snøbakgrunn, har denne skyggen definitivt gjort meg til å se glødende og ungdommelig både personelt og i bilder.

Men jeg er litt overrasket over sin glatte geltype tekstur som er ganske annerledes enn hva jeg tidligere har opplevd. Mens andre nyanser har semi-matt mousse tekstur, har denne spesielle skyggen en geltype konsistens og følelse på leppene. Faktisk kommer det opp, si som gelé på lepper som sprer seg jevnt. Men jeg savner den semi-matte finishen som jeg får med andre nyanser fra dette området.

Noen av dere kan finne det rart, men jeg må prøve det noen ganger for å oppnå ønsket mål, da det ser litt ujevnt ut med høy glans. Det er ganske pigmentert glans og tar godt vare på pigmenterte lepper i bare 2-3 swipes. Men jeg ser at lagdelingen ofte resulterer i den boblende geléfinishen, men det avtar etter noen timer som geléfinishen forvandles til en matt flekk med samme fuktighetsgivende tekstur.

Å ja, jeg er ganske imponert over den hydratiserende egenskapen til denne skyggen, uansett hvordan det kommer opp på leppene mine. Det bløder aldri fra leppene mine og gjør meg heller ikke i leppe linjene. Faktisk ser jeg at det også tar godt vare på tørre flekker, mens de skjuler dem i sin boblende, gelélignende finish. Jeg synes det er veldig gjennomtenkt av L'Oreal å nevne dem "glans" og ikke flytende leppestifter eller leppemaling eller potions fordi de ikke er matte som noen maling, eller de føler seg tørke som flekker. Derfor er glans det perfekte uttrykket for å forklare dette området.

Som enhver gjennomsiktig, intenst pigmentert glans, holder den seg pent til leppene og gir nesten fullstendig fargebetaling i 2 swipes. Det opprettholder den våte saftige overflaten hele dagen, derfor må vi også håndtere tung overføring. Det er alltid en klok beslutning å gjenta denne skyggen, da touch-ups kan bli rotete med disse matte glansene.

Jeg hadde denne glansen på min tur; mens den gelélignende glansen holdt seg på i de første 2 timene, kunne jeg se subtile neon matte rosa flekker på leppene til slutten av dagen. Derfor, for meg, blir det definitivt god scoring når det gjelder oppholdskraften. Også, det så ikke ut ujevn eller flekkete. Men det har en tendens til å se ujevn, spesielt hvis du har tøffe tørre lepper og måltider. Jeg vil absolutt anbefale denne nyansen til hver skjønnhet for sin finish og anstendig oppholdskraft, og jeg vil alltid gjerne få det igjen.

Fargeprøver:

FOTD:

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler av L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Aphrodite Kiss:

• En nydelig lys neonrosa glans • Geléaktig tekstur • Intensivt pigmentert • Skjuler leppepigmentering • Løsner ikke i leppe eller tørre flekker • Forverrer ikke tørrhet • Skifter til en halvmatt flekk med jevnere finish på 2-3 timer • Ganske brukervennlig og reisevennlig

Cons av L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Aphrodite Kiss:

• Finish og konsistens er vanskelig • Kan virke flekkete • Trenger ny påføring etter måltider • Matt flekk kan lett fremheve våre leppefeil • Ikke en helt matt glans

Vel, jeg føler at en slik glans gjør rettferdighet til navnet sitt. Vi har likevel leppemaling, leppedrikker, flytende leppestifter i markedet hvis vi ønsker helt matte produkter. Derfor føler jeg at disse pro-matte glansene er egnet for personer som ønsker en halvmattig, myk og intens pigmentert finish.

IMBB Rating: 4/5

Jeg deler noen bilder av turen min, slik at du kan se hvor slitesterkt og pent dette produktet er!

L'Oreal Paris Forbidden Kiss Infallible Pro-Matte Gloss L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Naken Allude L'Oreal Paris Fuchsia Amnesi Infallible Pro-Matte Gloss L'Oreal Paris Infallible Pro-Matte Gloss Blushing Ambition Lakme Lip Love Lipstick Aphrodite Blush Malissa KISS White Me Up Sleeping Pack Colorbar 003 Girlie Kiss Proof Lip Stain Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang Lipstick Colorbar Deep Matte Lip Creme Deep Rouge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 20 2020