Hei min kjærlighet! Hva skjer med alle dere vakre kvinner der ute? Dagens innlegg vil bli en anmeldelse på det siste tilskudd til min sminkesamling kalt "NYX Born to Glow Liquid Illuminator i skyggen Sunbeam". Jeg fikk reisestørrelsen til dette produktet, fordi jeg ønsket å prøve det før jeg lagde hendene mine på den større versjonen! Dette produktet var tidligere tilgjengelig i to nyanser, nemlig Sun Beam og Gleam; To andre nyanser er nylig lagt til som heter "Sun Goddess" og "Pure Gold". Jeg ønsket å gi væske lysere en prøve, men kunne aldri virkelig finne en god en; Jeg hørte gode ting om denne på ulike blogger og trodde jeg ville bare gå for det! Les videre for å vite mine tanker om produktet og om det er verdt å kjøpe eller ikke!

Pris: $7.50

Hva selskapet hevder: Nyt en lysende, opplyst glød hele året med vår luksuriøst lette væskebelysning. Nå tilgjengelig i fire lysende nyanser, kan denne multifunksjonsformelen brukes som grunnbase eller over cheekbones, decolletage og cupids bue for en naturlig utseende som vil snakke med alle.

Jeg tar på NYX, født for å gløde væskefylt i solstråle:

emballasje: Produktet kommer i en peachy men blekrosa tube med en svart hette. Det ser mer ut som et leppeglansrør; du må klemme røret for at produktet skal dispensere, som jeg føler er veldig hygienisk og praktisk, spesielt når du er på farten! Du vil ikke ende opp med å bruke mer produkt enn nødvendig! På emballasjen er det beskrevet som "Lysvanns væskebelysning som gir huden en fornyet glød og vakkert høydepunkt".

Farge: "Sunbeam" er beskrevet som en "lyserød perle" på nettsiden, og jeg elsker hvor vakkert det er! Selv om det er for lett for huden min, elsker jeg å bruke strobing metoden med det! Du kan bruke den under grunnlaget, blandet med grunnlaget ditt eller bruk det bare for å markere de høye punktene i ansiktet ditt, og det ser utrolig ut! Jeg følger opp med et pulver høydepunkt for den ekstra strålingen! Denne belysningsapparatet er den perfekte drogbutikken til "Benefit highbeam illuminator".

Tekstur: Det var aldri så lett å bruke en belysning. Bare sett noe produkt på baksiden av hånden, og bruk med en svamp, børste eller fingrene. Også, et lite produkt går veldig langt når det gjelder dette produktet! Det er faktisk lett som beskrevet av NYX, og også veldig kremaktig som blander seg som en drøm og etterlater en fin glød med sølvglitter som ikke ser overpowering i det hele tatt! Imidlertid må man være veldig rask med å blande seg etter hvert som den avgjør superfast.

Fargelønn: Fargebetalingen er stor, og akkurat som en belysning skal være. Også, du kan bygge den opp til din smak; Følger den opp med et pulverbluss eller høydepunkt, vil bare legge til sin skjønnhet. Men det kan brukes alene og det fungerer fortsatt underverk!

Stå i kraft: Når du blander det grundig, og sett det, går det ingensteds, som seriøst! Det varet på meg hele dagen. Jeg vet ikke hvordan det ville fungere for folk med tørrere hud!

Parfyme: Den har en veldig svak duft til den. Det har ingen fruktige eller floral notater, og det er absolutt ikke plagsom for folk med følsomme neser!

Pros av NYX Født å Glød Væske Illuminator i Sunbeam:

• Rimelig. • Hygienisk emballasje. • Lys rosa farge. • Lysvekt. • Enkel å jobbe med. • Kremet tekstur. • Byggbar. • Duft er ikke plagsomt. • Fargebetaling er vakker. • Steder for alltid.

Cons av NYX Født å Glød Væske Illuminator i Sunbeam:

• Behov for å bli blandet raskt ettersom det går seg veldig raskt. • Ikke egnet for mørkere hudtoner.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøp NYX Født å Glød Væske Illuminator i Sunbeam? Ja, jeg elsker hvordan det fungerer på huden min og strobing ser feilfri med denne!

Anbefaler jeg NYX Born To Glow Liquid Illuminator i Sunbeam? Selvfølgelig! Det er en fantastisk highlighter til en brøkdel av kostnaden for andre dyre highlightere, som fungerer på samme måte. Hvis du er i utheving, vil dette definitivt være en god avtale for deg med en absolutt behagelig formulering!

Grunnleggende om strobing Dos and Don'ts of Strobing Chambor Light and Sheer Skin Highlighter Review Stila All Over Liquid Luminizer i Kattunge Review MAC Strobe Cream Review Dolce & Gabbana Perfekt Luminous Liquid Foundation Review, Swatch, FOTD Tom Ford Illuminerende Primer Review, Swatch Giorgio Armani Fluid Sheer No 2 Review, Swatch, FOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: