Hudtone - Rimelig til middels

Hei skjønnhet,

Røde leppestifter er min absolutte favoritt fordi de kan forny en kjedelig sminkeutseende i sekunder. Måten det blir mitt kjedelige ansikt til en livlig en, er prisverdig. Jeg har alltid elsket leppeliner over leppestifter fordi de varer på leppene for alltid og gir en fantastisk matt finish. Milani er et merke som jeg alltid har lyst til å prøve, så jeg plukket opp denne nydelige, røde leppeforingen fra dem. Se hvordan det ser ut og forblir på leppene mine.

Pris: $ 4,49 / Rs 300 Produktbeskrivelse av Milani: Fargestatus Lipliner leverer utsagn som gjør farge og sømløs applikasjon med hvert slag. Du kan enkelt definere, forme og fylle lepper. Liplinerens luksuriøse matte finish gir det perfekte lerretet for farge og hver slitesterkt, rik pigmentert nyanse passer vakkert med alle hudtoner.

Veibeskrivelse: For å skissere leppene dine, lag en X i midten av overleppen din (leppe spaltning). Etter kontur av munnen din, start fra ytre kantene av leppene dine og arbeid deg mot midten av overleppen din (hvor x er merket). Dette forhindrer å gjøre en bue høyere, pointier eller rundere enn den andre.

Min erfaring med Milani fargeuttalelse True Red Lip Liner:

emballasje: Lippefodringen kommer i lyse rød emballasje som betegner skyggen. Pennene er fargekodede som gjør det enkelt å se dem. Blyanten er slank og liten som gjør den veldig praktisk. Det er ledsaget av en gullhett som forblir veldig stram. Lippen liners kommer til en rimelig pris og er tilgjengelig i så mange vakre nyanser å velge mellom. Det eneste jeg ikke likte på dette er skarpheten. Leppepennen blir ikke spisset til enhver tid, til tross for å skarpe mye. Det skarper akkurat som det ser ut på bildet. Og det medfører også mye spild på produktet.

Skygge, ferdig og føle på leppene: Skyggen "True Red" er akkurat som navnet sier. Skyggen er en ekte rød som ser ekstremt sexy og nydelig ut. Det lyser opp min hudfarge øyeblikkelig og legger meg til sminke i løpet av sekunder. Det er en rød som vil se vakker ut på alle og vil utfylle hver hudtone veldig bra. Det er heller ikke for dempet eller for lyst; Jeg føler bare det er en perfekt rød. Det er en fantastisk nyanse for fester, bryllup og festlig sesong også. Lippefotoen er veldig kremaktig i konsistens, noe som gjør at den glir veldig jevnt på leppene uten mye å rive eller trekke. Lippefoten ser ekstremt matt ut på leppene mine, noe som gjør skyggen enda bedre. Det kan tørke ut leppene bare litt i motsetning til de andre leppene. Det føles veldig lett på leppene.

Stå i kraft: Leppeforingen forblir på leppene mine i 6-7 timer, med bare en liten farge fading hver gang jeg spiser noe. Det overfører ikke mye, men bare litt i utgangspunktet. Det gjør seg ikke i fine linjer eller klamrer seg til tørre flekker. Den må fjernes helt med en god sminkefjerner. En fantastisk avtale til denne prisen.

Fordeler med Milani Color Statement True Red Lip Liner:

• Fargekodd emballasje. • Veldig praktisk. • Myk kremaktig tekstur. • Utrolig pigmentering. • Vakker ekte rød nyanse som vil gi øyeblikkelig glamour. • Super sexy nyanse for festsesongen, fester og bryllup. • Matt finish. • Rød for alle hudtoner. • Gjør mine lepper tildefinerte. • Tørker ikke ut leppene. • Steder i 6-7 timer. • Mangfold av nyanser å velge mellom og svært rimelig.

Ulemper med Milani fargeuttalelse True Red Lip Liner:

• Leppeforingen skarper ikke riktig som du ser. • Lipsekken kommer snart over. • Skarphet skaper mye sløsing.

IMBB Rating: 4.7/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefal Milani Color Statement True Red Lip Liner? Ja, ja og ja! Jeg er forelsket i denne leppeforingen og vil prøve alle nyanser mulig, fordi kvaliteten er bare fantastisk. Sterkt anbefalt! Konklusjon: Jeg skulle ønske Milani kommer til India fordi de har gode ting; Jeg vil prøve sine metalliske øyenskygger neste.

Milani Lip Flash Full Cover Shimmer Gloss Pencil - Photo Flash Milani 04 Violet Addict Lip Intense Liquid Color Milani Rose Hip Color Statement Leppestift Milani Matte Diva Fargebetegnelse Moisture Matte Lipstick Lakme 9 til 5 Lip Liner i Red Alert Colorbar Definer Lip Liner Rosy Red 002 Lakme Absolute Forever Silk Lip Liner - Poppy Red Makeup Revolution Cherry Red Amazing Lipliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: