Hei alle sammen,

Hvis du kjenner meg, vil du vite at jeg alltid er på jakt etter unike sminkeprodukter for å prøve ut. Når jeg nylig besøkte Ulta nettside, kom jeg over denne helt unike rødmen fra merkevaren Lipstick Queen og bestemte meg for å gi det en tur. Denne anmeldelsen kommer på Lipstick Queen Frosk Prince Cream Blush.

Produktbeskrivelse: Et år etter at verden ble forelsket i froskprinsen, presenterer Lipstick Queen en fortryllende grønn leppestift som blir din egen perfekte eventyrrosa, en magisk rosebudskygge for kinnene dine. Unik for deg, tilpasser Frosk Prince Blush i henhold til pH og hudtone for å skape den mest smigrende skyggen av rosa, mens vitamin E, sheasmør, avokadoolje, jojobaolje og olivenolje bidrar til å fukte og nære huden. Pris: $24

Min erfaring med leppestift Queen Frosk Prince Cream Blush:

emballasje: Denne rødmen kommer i et veldig slank kompakt etui med et lite speil. Samlet er emballasjen ganske robust og reisevennlig og gir rask opprykk.

Tekstur: Dette er en krembluss i en panne. Den har en glatt tekstur, men er ikke super fettete. Det smelter uanstrengt på kinnene og fungerer best med fingertuppene, selv om du også kan bruke en børste (jeg bruker min ELF Små Stippelbørste), men har funnet å bruke en pensel som har en tendens til å ta lengre tid for å få farge på kinnene når du må gjør flere lag.

Skygge og pigmentering:Denne rødmen ser grønt ut som en skummel slags grønn, men heldigvis gjelder den som sådan på huden. Når du dypper fingrene i produktet og henter noe av produktet, ser du et rosa produkt på fingrene, endringen er øyeblikkelig, som magi! Skyggen som vil vise seg på deg, kommer mest avhengig av kroppskjemien din, men det vil for det meste bli din perfekte skygge av rosa. På meg blir det et nydelig medium rosa rosa som øyeblikkelig bringer livet til ansiktet mitt. Pigmenteringen er ren til å begynne med, men kan bygges opp til lysdekning. Jeg finner jo flere lag jeg bruker, jo dypere fargen blir. Det har også en nydelig dugg glød som gjør at du ser ungdommelig ut.

Føl på huden: Denne rødmen er ikke super fett eller tung. Ja, det har den glatte følelsen på huden. Det har ikke samme følelse som pulver, og det er ikke helt satt på huden, men det føles ganske behagelig. Du kan definitivt ta bort den glatte følelsen ved å gjøre en lett dusting av innstilt kraft hvis du ønsker det. Jeg finner også at på grunn av sin klebrig kremete tekstur, hvis jeg bruker noen slags pulverprodukt på toppen (som en høylys), ser det ut til å se mer levende. Det klamrer seg ikke på noen tørre flekker eller det fremhever mine porer.

Oppholdsstyrke:Oppholdsstyrken er ganske bra for å være en krembluss. Det varer en god 5-6 timer før jeg legger merke til noe fading i glødens intensitet på kinnene mine, men fargen forblir intakt fordi den også flekker lett på huden.

Totalt sett er jeg veldig fornøyd med dette produktet. Selv om du ikke nødvendigvis trenger å bruke 24 dollar for en kremblush når det er så mange rimelige apotek alternativer, betaler du det meste for nyheten av dette produktet. Jeg tror det fungerer veldig bra, og jeg har en tendens til å nå ut til dette mye på dager når jeg går for en "sminke" sminkeutseende eller når jeg har det travelt som jeg bare kan kaste dette i vesken min og kan til og med bruke den i bilen på farten. Det er et virkelig uanstrengt produkt.

Pros av leppestift Queen Frosk Prince Cream Blush:

  • Lett, ikke-fettete tekstur.
  • Gir en vakker flush av farge til kinnene.
  • Gjør det til din perfekte skygge av rosa rosa.
  • Har en dyb / glødende overflate som gjør at du ser ungdommelig ut.
  • Lett å påføre med fingertuppene, ingen børste nødvendig.
  • Lett å bruke på farten.
  • Elegant, robust, reisevennlig emballasje.

Cons av leppestift Queen Frosk Prince Cream Blush:

  • Ganske dyrt for et apotek krem, men du får et unikt produkt.

IMBB Rating: 4.8/5

Lipstick Queen Silver Screen Se meg leppestift Leppestift Queen Coral Sinner leppestift Leppestift Queen Velvet Rope Lipstick - Brat Pack Leppestift Queen Velvet Rope Private Party Lipstick Maybelline Kinnelig Glød Blush - Peachy Sweetie Maybelline Color Show Blush - Fersk Coral Alle MAC Blushes-bilder, fargeprøver Lakme Absolute Face Stylist Blush Duos - Coral Blush Best Cream Blushes tilgjengelig i India Makeup Academy Scrummy Blush Perfection Cream Blusher Makeup Revolution London Rose Cream Cream Blush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 20 2020