Av Soni Mishra

Hei, kjære IMMBians!

Jeg elsker bare hvordan mascara forbedrer våre vipper og gir dem nydelig, tykkere og lengre følelse. Det er faktisk en svært viktig del av vår sminkesett, men det krever riktig vedlikehold og hyppig erstatning også. Et gjennomsnittlig mascara-rør bør erstattes innen tre måneder fra åpningsdatoen uten feil. eller det kan føre til øyeinfeksjoner. Men mange ganger har mascaras en tendens til å bli tørrere og klumpere selv før tre måneder og må kastes opp tidligere. Men vær ikke bekymret, det er få ting vi kan gjøre for å få all-out verdien av dem for den tre måneders perioden.

For det første vil jeg starte med få praktiske tips mens du bruker mascara hver dag: • Før du bruker mascara daglig, rull mascaraen mellom palmer for å varme opp dem lite, dette hjelper til med å tynne løsningen og gjør applikasjonen ganske jevn. • Pumpe aldri tappen inn i røret når du pumper tappen inn og ut, fanger luften inn og tørker løsningen raskere. Bare rull staven i sidene av røret, som nevnt ovenfor.

• Sørg alltid for at røret lukkes tett etter bruk og oppbevar det på et kjølig og mørkt sted. • Når du kjøper en mascara, kontroller muligvis produksjonsdatoen og gå for de som ikke skal utløpe i minst et år. Jeg vet at dette ikke er mulig med online shopping. • Vannløselige mascaraer er best for vanlig bruk da de kommer ut lett i forhold til vanntette dem som krever mye innsats for å fjerne. Også, de varer lenger! • Aldri sove med mascaraen din! Alltid skal du alltid fjerne den med en god sminkefjerner før du slår av. Ellers, se alle dine øyenvipper faller av innen en tid.

Deretter kan vi gjøre noen ting for å gjøre våre mascaraer vare lenger og for å sikre at løsningen forblir som den var på første brukstid. Hvis du finner din mascara blitt tørr og flaky, prøv disse triksene for å gjenopplive det!

Varmt vann trick Fyll kaffekruset med varmt vann og dypp røret med mascara i det i noen minutter. Varmen vil gjøre mirakler til mascaraen din - det vil myke den tørkede løsningen og mascara blir så god som ny.

Hvis staven din er lastet med tørr og flakløs løsning, løp staven under varmt vann til det blir squeaky rent og dypp det tilbake i røret. Den oppvarmede staven vil fukte løsningen også.

Saltløsning Jeg hadde kontaktlinser i mange år før jeg fikk min lasikoperasjon ferdig, og dette er et triks som jeg har prøvd mest. Bare legg til noen dråper saltvannsløsning som den som brukes til å rengjøre og myke kontaktlinser til mascara-røret. Og varm opp røret ved å rulle mellom palmer i et minutt. Dette vil bidra til å kvitte seg med noen klumper og vil også tynne løsningen. Vær forsiktig og ikke legg til flere dråper da det vil gjøre løsningen veldig tynn og vanskelig å bruke. Bare sjekk ved å legge 3-4 dråper avhengig av mengden mascara igjen inne i flasken.

Øyedråper Jeg får tørre øyne så ofte som jeg jobber på skrivebordet for lange timer og må derfor fukte dem med øyedråper. Derfor er øyedråper alltid praktiske for meg, og mange ganger fukter jeg min mascara med øyedråper også. De fleste øyedråper må kastes opp etter en måneds åpning, bare sørg for at du bruker den gode, hvis du blander med mascaraen din for å unngå forurensning.

Aloe Vera Bare legg 1 eller 2 ert-størrelse skudd av aloe vera til mascara tube og bland godt ved å rulle veggen på sidene av røret. Dette burde fungere godt for å gjøre mascaraen jevnere.

Etter at du har brukt din mascara fullt ut i tre måneder, er det på tide å kaste slangen til bin. Nei! Nei vent!! Du kan gjøre bruk av døde mascara wand også!

Bare ta mascara-børsten eller staven og bløt turen i varmt såpevann i noen minutter. Jeg bruker baby sjampo for å kvitte seg med alle mascaraene mine. Skyll og tørk staven og les videre for å få vite hvilke underverk du kan gjøre med staven.

Lash Conditioner Vi har alle hørt mye om Castorolje som gjør underverk til lashene. Du kan bruke den til å kalkulere dine vipper og øyenbryn. Benytt deg av en ren mascara-tryllestav for å påføre oljen, det er mye lettere, og du vil se den magiske! Du kan legge til vitamin E til Castor olje for noen ekstra fordeler.

Øyenbrynbørste Du trenger ikke kjøpe en separat øyenbryn børste som du kan bruke mascara staven for å holde brynene på plass. Du kan også bruke staven til å fylle brynene dine. Bare dypp staven i din matchende øyeskygge og pensel langs øyenbrynene.

Cuticles Remover Du kan bruke din rene tryllestav neste gang du prøver en manikyr. Etter å ha påført kuttekjøttbremsekrem eller olivenolje, la den stå på i noen minutter, og forsiktig forsyner nagelbunnen ved hjelp av mascarapinne. Det fungerer godt å reparere og vedlikeholde cuticles.

Taming Flyaways Får du plaget med urolig baby hår eller flyways etter å ha en slank frisyre? Gjør dette enkle trikset for å bli kvitt disse flyveflytene. Bare spray hårsprayet på mascara-tryllestaven og kam de flyveveggene eller babyhåret på plass. Du kan erstatte hårsprayet med et lag Vaseline gelé, det fungerer det samme.

Lash Separator Hvis viskene dine blir sammenflettet mens du bruker mascara, kan du skille dem ved forsiktig å pusse med ren mascara-vegg.

Lip Exfoliator Dukkert bare den rene mascara-tryllestaven i litt sukker og vaselinblanding eller leppeskrubbe og eksfolierer langs leppene dine, noe som gjør hurtige sirkulære bevegelser. Dette fjerner all den døde huden og gjør leppene dine glatte. Følg opp med din favoritt leppefarge.

Så det er slik du kan få maksimalt ut av din mascara tube. Tenk før du kaster ut røret ditt neste gang hvis det er i lagringsmodus. 🙂

Bildekilde: 1, 3, 4, 5, 6, 7

Hvordan gjenopprette skadet sminke og kosmetikk Slik løser du Common Makeup Mistakes Hvordan kle på datoer og hvorfor Slik gjenoppliver du skadede hårsekk med hjemreparasjoner Tips for å gjenopplive kjedelig hud Slik lagrer du Tørkede Eye Eye Liners Mascara: Hvordan velge Mascara for Eyes Rimelige alternativer til kostbare øye makeup børster 10 erstatning Bruk av Lip Balms

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: