Av Soni Mishra

Jeg får allerede en følelse av at det kommer til å bli lengre innlegg. Som noen med rette sa, "Beauty er hud dypt". Skjønnhet kan ikke måles i nyanser, men hva vår indre sjel består av. Men da er det igjen i våre hender å holde vår naturlige hud i sin beste form. De fleste av dere kan allerede følge en hudpleie rutine, men som de sier er det alltid rom for forbedring. La oss begynne å forstå hudpleie grunnleggende.

Før du starter et regime, er det viktigst å forstå deg hudtype. Mange skjønnhetsprofessorer gir gratis konsultasjon over hudtypebehovene. Hudtype kan også endres over tid og med klima. Vi har sannsynlighet for å ha normal hud mens ung, men det har en tendens til å endres med alderen. Alt du trenger er å observere noen få ting å vite hudtyper som fuktighetsinnhold, oljeinnhold og følsomhetsnivå.

Et enkelt triks du kan følge for å få vite din hudtype: Bare blend ansiktet med et rent vev første når du står opp om morgenen.

Grunnleggende hudtyper:

Normal hudtype Salige folk har normal hudtype som den har den rette balansen mellom fukt og olje. Normal hud er myk og glatt med jevn hudtone. Din hud er normal hvis det ikke er noen berøring av sebum på vevet. Følgende er noen tydelige egenskaper ved normal hudtype: • Feilfri • Ingen dash av følsomhet • Svært små porer • En glødende hudtone

Fet hudtype Du har fet hud hvis du får flekker av ansiktsolje på vevet, spesielt fra kinnene, nesen og pannen. Oljeskinn gir ekstra olje på grunn av overaktive sebaceous kjertler. Fet hud er mer egnet til å følge: • Bly eller glanset, tett hudtekstur • Forstørrede porer • Blackheads, pimples eller andre flekker

Tørr hudtype Hvis huden din føles flakket og stram etter vask, har du sannsynligvis tørr hud. Tørr hud er kort av ansiktsolje og viser følgende egenskaper: • Sløv, klumpete hudtone • Porene er ikke lett synlige • Sår flekker • En redusert mengde friskhet • Tydelige linjer

Kombinasjon Hudtype Hvis kombinasjonshud vil du merke sebum rundt nesen, haken og pannen. Mens resten av deler kan se helt normal eller tørr. Kombinasjonshud kan produsere: • Overdimensjonert strakte porer • Blackheads • Glatt hud

Følsom hudtype De dømt befolkningene som meg har fått sensitiv hudtype! Vel, følsomheten varierer fra person til person. Jeg er allergisk mot solen! Min hud blir rød hvis jeg holder meg i solen i mer enn 5 minutter. Gjett hva, jeg er sivilingeniør ved yrke og kreves for å undersøke nettstedene ute.

Så, etter å ha kjent din hudtype, bygg inn rutinen din etter dine hudbehov. Du bør huske på hudtype mens du velger de riktige produktene.

• Velg mildt såpefri rengjøringsmiddel for fet hud som det kan hende du må rengjøre ansiktet oftere. • Tørr hud kan medføre ekstra rik fuktighetskrem for å beskytte den tette og grove berøring. • Eksakt hudpleie for sensitiv hud er den vanskeligste siden mange rengjøringsmidler og fuktighetsgivende stoffer inneholder ingredienser som kan forårsake hudirritasjon. Den fineste hudpleie for kombinert hud hviler på å behandle hvert område på en annen måte.

La oss flytte til hudpleie grunnleggende produkter du trenger. Før du begynner med noe produkt, må du sørge for at patch testen er det samme for å se om det passer deg. Gi også huden din tilstrekkelig tid mellom å bli kjent med nye produkter for å finne ut nøyaktig effekten av hver produkt.

cleanser Cleanser hjelper med å kvitte seg med rusk, olje og sminke fra ansiktet. Velg et rengjøringsmiddel som passer for din spesifikke hudtype. Tørr hudjunta bør gå for melke- eller kremrensemidler mens gelformler fungerer godt med fet hudtekstur.

Aldri sove med deg sminke! Dette vil tette porene dine som forårsaker breakouts og for tidlig kremer. Eye makeup removers bør brukes til å ta ut øye sminke. Mange følger den dobbelte rense rutinen. For det første bryter et oljerensingstrinn opp og løfter av solkrem og sminke, og deretter blir det tilsatt et skummende rengjøringsmiddel for å rydde bort rester. Oljeskinnet gals bør fullføres med en alkoholfri toner ved siden av rensing for å eliminere overskuddoljer.

eksfoliering Vår hud har en tendens til å bli unormalt tykk over lang sollys. Også over en periode blir våre porer tilstoppet på grunn av oppbygging på hudoverflaten. Facial scrubs eller exfoliators hjelp til å avsløre ny hud ved å rydde bort gamle og døde hudceller mens unclogging porene. Du kan eksfoliere en eller to ganger i uken hvis du har normal eller tørr hud og tre til fire ganger i uken hvis du har fet eller kombinasjonshud. Følsom hudjunta bør unngå scrubs som har grovkorn og velger naturlige frukt-enzymbaserte exfoliants.

Tonere Tonere følges opp etter eksfoliering eller rensing for å glatte, myke og rolig hud, mens du tar ut de siste biter av sminke. De legger også til viktige hudreparerende ingredienser for å hydrere og etterfylle hudens overflate umiddelbart etter rensing ved å balansere ph. Mange tonere er formulert for å redusere sårhet og tørr flekker.

fuktighetskremer Tilgjengelig i kremer, lotion, gel, eller flytende tekstur, fuktighetsgivende midler hjelper til med å raffinere hudens velfungerende og holder det føles glatt, mykt og yngre. På dagtid kan lette fuktighetskremer brukes sammen med solkrem.For nattetiden må det brukes en rik fuktighetskrem som inneholder kollagen, elastin og essensielle lipider som hjelper til med å forfriske og reparere huden mens du sover.

Øye kremer Huden under øyet er veldig delikat og fra nå av krever spesiell behandling. Øye kremer er formulert spesielt for øyeområdet bekymringer som de legger fuktighet og forhindre forekomst av fine linjer og rynker. Oljeskinn bør behandles med gelformelbasert øyekrem, som fortrinnsvis har koffein. Gals med tørr hudtype bør bytte til dårlige konsistenser. Hvis det gjelder mørk sirkel, kan enhver krem ​​med vitamin K være nyttig. Øyekrem bør pålegges veldig forsiktig med ringfingeren rundt ytre kant av øyet.

Avanserte hudpleieprodukter Mange hudpleiekostnader og behandlinger tilbys som gir ekstra fordeler til huden, disse kan bli innarbeidet i rutine i henhold til dine behov.

Akne Behandling Etter eksfoliering med en AHA eller BHA exfoliant, utrydder et aknebehandlingsprodukt med benzoylperoksid akne-forårsaker bakterier og hjelpemidler i redusert ømhet. Mange produkter er tilgjengelige som bidrar til å få færre breakouts og en reduksjon av store, røde, inflammerte flekker.

Skin Lightening Treatment Skin lighteners er formulert for gradvis å redusere eller eliminere brune flekker og streker. Disse produktene hevder å redusere overproduksjonen av melaninpigment som fører til brune flekker og misfarginger.

Anti-Aging / Anti Wrinkle Treatment Mange serum eller kremer som har antioksidanter og andre anti-aging ingredienser er tilgjengelige som hevder å beskytte huden mot miljøskader, inkludert solskader og forurensning. Jeg har ikke brukt dem ennå, men vil utforske dem når jeg når 30-årene mine.

Målrettede behandlinger Mange produkter er tilgjengelige som tilbyr en rekke fordeler som å gi ekstra fuktighet til huden, absorbere overflødig olje, beroligende hud, eller behandle spesielle krav eller tilfeldig hudangst. Disse produktene er valgfrie tillegg du kan bruke, avhengig av dine individuelle hudpleie bekymringer. Disse kommer i forskjellige former som ansiktspakker, ansiktsmasker, ansiktsoljer, blackhead removers, oljeblottpapir, leppebehandlinger etc.

Denne enkle, systematiske rutinen dekker de grunnleggende typer produktene alle må bruke og rekkefølgen for å bruke dem på daglig basis. Disse trinnene gjelder uansett hudtype.

Velge produktene og bygge opp rutinemessig som per type hud:

Beste diett for normal hud: • Med normal hud kan du bygge rutine, inkludert daglig rengjøring og fuktighet ved hjelp av milde, grunnleggende produkter. • Jakt på produkter med antioksidanter, som kjemper friradikalskader og holder i skudd tegn på aldring. • Velg fuktighetskrem med solkrem på dagtid og en uten SPF om natten. • Hvis du tenker på å bygge en avansert hudpleie, kan du legge til retinoid eller C-vitamin noen få ganger i uken for å øke kollagenproduksjonen. Rådfør deg med en spesialist for å kjenne kravene.

Beste diett for følsom hud: • Vær svært forsiktig når du velger produktene som noe nytt produkt, spesielt en som inneholder duft eller konserveringsmidler, forverrer en reaksjon - vanligvis i form av rødhet eller stikkende. • Gå daglige for milde produkter og unngå alt med en ekstra duft. • Ikke hold igjen solbeskyttelsen: Gå for produkter som inneholder milde UVA-blokkerende ingredienser, som sinkoksid og Mexoryl. • Hold produkter som har antiinflammatoriske ingredienser, som grønn te og lakrisrot ekstrakt for å berolige kløe og rødhet.

Beste diett for fet hud: • Hovedfokus her er å avkjøle porene ved å fjerne alle døde hudceller på daglig basis med produkter som inneholder salicylsyre eller alfahydroksysyrer. • Det er like viktig å holde huden godt fuktet siden oljeproduserende sebaceous kjertler blir aktive under dehydrering. • Bruk oljefrie lotioner og solkrem, som ikke forverrer akne.

Beste diett for tørr hud: • For å holde huden hydrert og sunn, anbefales det å bruke rensemidler og kremer med mykgjørende ingredienser, som hyaluronsyre og ceramider. • Skumdannende ansiktsvask fjerner vitale oljer fra huden, derfor bør unngås. • I tillegg bør alt som inneholder sterke retinoider og alfahydroksysyrer hoppes over. • Påføring av ansiktsolje under fuktighetskrem hjelper til med å holde huden jevn og reduserer flaky eller peeling følelsen.

Beste diett for moden hud: • Mange hormonelle endringer oppstår med aldringsprosessen som fører til redusert hastighet i både olje- og hudcellefornyelsesprosessen som gir sløv utseende til huden. Derfor begynner fine linjer, brune flekker, grove flekker å dukke opp. • Produkter som har antioksidanter og retinoider kan brukes til å få ung utstråling tilbake. Antioksidanter hjelper til med å bekjempe frie radikalskade som øker i aldringsprosessen mens retinoider øker kollagenproduksjonen for å holde den fast. • Det anbefales at du konsulterer dermatologer for å bruke en ukentlig peeling som hjelper til med å fjerne død hud.

Folk med kombinasjonstype hud trenger å bygge regimet som behandler hvert område annerledes. Jeg vet at det er vanskelig å få en i alle produktene.

Håper du finner alle de ovennevnte innleggene nyttige. Jeg har samlet opp informasjon fra min personlige utforskning på hudpleie på jakt etter beste diett for meg selv. Det er sterkt anbefalt å konsultere en spesialist først for å finne ut de beste behovene til huden din.

Bildekilde: 1, 2, 3

Slik bruker du nattkrem Hvordan ta vare på huden din på slutten av tjueårene CTM rutinemessig for fet hud Beste måter å exfoliere akne-utsatt hud Hvordan stoppe og reversere solskader 22 Beste hudpleie og sminkeoppløsninger for fet hud 10 Budsjett Hudpleieprodukter gjennomgang for kombinasjon hud Hudpleie Rutine Normal til tørr hud Min hudpleie og hårpleie rutine Hvordan lagre dine skjønnhetsprodukter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 24 2019