Hei skjønnhet! :)

Det var min første erfaring med et stort jordskjelv i går, og opplevelsen var enestående! Håper alle er i god helse, og folkene i Nepal er også trygge. Uansett, som de indiske somrene nærmet seg, var det tid for meg å få noen endringer i min hudpleie regime. Jeg var veldig villig til å prøve en av de beautifying oljene fra The Body Shop. De har nesten 11 forskjellige oljer i dette området, og hver eneste av dem har en unik duft til den. Noen kan være mer fuktighetsgivende enn den andre, men for det meste er de alle de samme og kan brukes til mange forskjellige formål. Så i dag, vil jeg dele med deg noen måter der du kan bruke dine beautifying oljer. 🙂

Som en ansikts fuktighetskrem Hvis du har tørr hud og du er ute etter en lett fuktighetskrem til sommeren, kan dette være produktet for deg. Jeg bruker 1-2 dråper olje på rent ansikt og følger opp med solkrem og deretter pulver. Dette holder ansiktet mitt hydrert og gjør ikke huden min oljeaktig. Du kan også bruke den før du legger deg til sengs.

For Ansiktsmassasje Hver gang en gang er det godt å gi ansiktet en massasje. Ikke bare vil det fremme sirkulasjon, men vil også etterlate seg en glødende hud. Bare bruk noen dråper olje på ansiktet og massasje. Du kan også følge opp med damping. Dette ville tillate dypere inntrenging av oljen i huden din.

Som en kropp fuktighetskrem Har du problemer med tørr hud i sommerene? Jeg forstår smerten din. Selv om de fleste av oss ikke trenger fuktighetskremer i løpet av sommeren, kan det hende at huden vår viser seg å være tørr og kjedelig. Et løft av fuktighetskrem kan vekke huden din opp. Bare bruk noen dråper på hånd og ben, og du er klar til å gå! Disse oljene blir lett absorbert i huden din, og ikke etterlate spor.

For barbering Disse oljene er fantastiske når det gjelder barbering. Bare slakk litt olje på beina og barbere deg. Oljene vil tillate en nærmere barbering og også fukte huden din. Bena dine vil se rene og skinnende ut!

Som en hårolje Disse skjønnende oljene er ikke ekstremt fuktighetsgivende. Så, jeg vil anbefale deg å blande noen dråper av de beautifying oljene til enten hjemmelaget hårpakker eller andre håroljer. Etter vask vil håret bli skinnende og føles mykere.

Som En Makeup Remover For trøtt for å fjerne sminken din? Bare ta 2-3 dråper av oljen i en bomullspute og bruk den til å fjerne øye og leppe sminke. Det gjør jobben sin uten problemer og kan lett fjerne vanntett liner.

Å Tame Frizzy Hair Etterfulgt av sommeren kommer monsun, aka sesongen med krusete hår! Hvis du ikke vil at håret ditt skal se ut som et rede, bruk bare noen få dråper av oljen i nedre ender av håret ditt etter vask. Dette ville fungere som et serum og holde endene fuktig og sunn. En annen bruk av disse oljene er at du kan legge til noen dråper av oljen med vann i en sprøyteflaske og ta det sammen med deg selv uansett hvor du går. Bare spray når du føler at du føler deg tørr eller frizzy.

Som kutikkelolje Planlegger å gi deg selv en manikyr hjemme? Da kan disse oljene komme til nytte. Ved hjelp av en sminkepensel, må du bare bruke oljen på dine nagler i det siste trinnet i manikyret. Dette vil gjøre neglene skinnende og glatte.

Disse forskjønende oljene lukter guddommelig og kan brukes til ulike formål. De er veldig lette i forhold til andre oljer og synker svært raskt i huden din. De forlater ikke spor etter og vil ikke irritere huden din eller gi deg noen pause. Dette gjør disse oljene perfekt til sommeren! Så, hvis du har en allerede, gjør det beste ut av det! 😉

Håper du har en fin dag! xoxo

Bildekilde: 1, 3, 4

Kroppsbutikken Satsuma Beautifying Oil Kroppsbutikken Moringa Beautifying Oil Kerastase Elixir Ultime Beautifying Oil Masque The Body Shop Shea Beautifying Oil The Body Shop Oliven Beautifying Oil 5 måter å bruke aspirin til beautification 7 måter å bruke vitamin E kapsler Slik bruker du kroppsoljer Helse og skjønnhet Fordeler med Rose Oil Skjønnhetsfordeler med saffron Slik hindrer du Kajal fra smussing

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: