Av Kajol Dave

Hei folkens,

Jeg er tilbake med enda en anmeldelse. Jeg er en fan av merkevaren E.L.F (øyne ansiktet lepper), men problemet er at vi ikke får det i India i det hele tatt. Jeg bestilte en av de bestselgende elementene fra ELFs nettsted og jeg har en annen anmeldelse. Mange YouTube skjønnhetsguruer raved om denne matte paletten, men jeg er ikke så fornøyd med det. Jeg liker noen ting om det, men jeg har også noen dårlige ting å si. Les videre for å kjenne mine synspunkter på Mad for Matte-paletten.

Pris: $ 10 (unntatt fraktkostnader)

Produktbeskrivelse: Oppnå både vakkert dristig eller subtile daglige øyeutseende med disse perfekt kuraterte 10 matte øyeskygge nyanser. Denne samlingen av nyanser er ideell for skygge, fremheve og definere øynene. Den satinmatte skyggene kan brukes som en liner, på lokket og i øyenkransen for et faglig konturert og blandet utseende.

ingredienser: Talkum, glimmer, silika, magnesiumstearat, nylon-12, etylheksylpalmitat, dimetikon, fenoksyetanol, kaprylylglykol, titandioxid, jernoksyder, manganviolet, rød 40-sjø, ultramariner

Veibeskrivelse:

emballasje: ELF har kommet ut med mange forskjellige prismerpaletter som er ganske berømte. Deres prismerpaletter har totalt 5 nyanser som også er på 10 dollar. De har også paletter som ser akkurat ut som prismetallene, av hvilke en av dem er denne helt matte paletten. Jeg elsker emballasjen. Det er slank og reisevennlig. Det er et stort speil pluss det er ganske tynt som er fantastisk. Det glir lett i vesken min og mengden av nyanser er ganske mye. Jeg er en fan av emballasjen, og jeg skal definitivt hente de andre palettene i denne linjen for å prøve dem ut.

Min erfaring med ELF Mad for Matte Palette:

Apoteket har ikke mange gode og allmatte paletter. Da jeg kom over denne, ble jeg forelsket i de nøytrale nyansene og emballasjen. I tillegg er det raved om mye over hele YouTube og på ELFs nettside også. Jeg har spilt rundt med denne paletten de siste dagene, og jeg har hittil blandede følelser. Alle 10 nyanser er smigrende, men tekstur er ikke helt myk. De er litt krittete og ikke kremete. Jeg elsker strukturen på MUA-palettene! De er fantastiske. Men dette imponerte ikke på meg når det kom til tekstur. Tekstur er fortsatt greit, men pigmenteringen! De lettere nyanser i paletten er ikke gode nok. De er ikke veldig pigmenterte som jeg hater fordi det er en lysebrun nyanse som er perfekt for å varme opp krøllen. Du må virkelig grave i børsten din for å få det til å dukke opp på øynene.

De mørkere nyanser er gode. Annet enn dette, fargene bodde på mine oljede øyelokk i 4 timer uten en primer som er utrolig. Det gode er at jeg ser ingen paraben i ingredienslisten. En annen god ting er at alle nyanser er rene matte og nøytrale. De er nyttige for hverdagens utseende, så vel som dramatisk utseende (uten glimmer). De mørkebrune nyanser kan brukes til konturering! I tillegg er det reisevennlig og kvaliteten er ikke dårlig i det hele tatt.

Min store klage er pigmenteringen av lysere nyanser som er alt. Det er litt dyrt for prisen fordi jeg kanskje bare bruker 4 til 5 nyanser i denne paletten. Totalt sett var jeg forventer altfor mye fra dette, men jeg fortsetter å bruke det!

Pros av ELF Mad for Matte Palette:

• Reise vennlig. • Elegant emballasje. • Stort speil. • God kvalitet. • Ingen paraben. • Matte nøytrale nyanser. • God kvantitet. • Mørkere nyanser er flotte. • Oppholdt seg i 4 timer uten primer.

Ulemper med ELF Mad for Matte Palette:

• Lysere nyanser har nesten ingen pigmentering. • Tekstur er ikke veldig kremaktig. • Er dyr for apotek. • Litt krittete.

IMBB Rating: 3,5 / 5 (Jeg er helt kuttepunkter for pigmenteringen!).

ELF 100 Piece Marmor Eyeshadow Palette Review ALV. 32 stykke øyenskygge palett ELF Studio Makeup Clutch Palette Review ALV. Studio 83 Piece Essential Makeup Collection Review ELF Studio Poreless Face Primer Review ELF Beauty på farten Single Palette - Day on the Beach ELF Date Night Beauty på farten Single Palette Review ELF Essential Little Black Beauty Book Eye Edition i kul anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: