Hei cupcakes,

I de siste dagene har jeg gjennomgått 2 godbiter fra Chamber Orosa-serien, og nå er tiden for den siste, Insanely Pink, som også er min favoritt. Ja, jeg elsker rosa sinnsykt, så dette måtte være min favoritt. Dette er det jeg kaller en "ekte rosa"; Les videre for å vite hvorfor!

Pris: INR 995

Produktbeskrivelse: • En leppestift som forynker, fukter og glatter leppene. • Den trippelgjørende handlingen gjenoppretter volum og fasthet samtidig som leppene dine er myke og nærende. Pakket med antioksidanter og vitaminer, reduserer det synlig leppkremer med hver applikasjon. • Ingen dyrebestanddel. • Dermatologisk testet.

Min erfaring med Chambor Orosa # 554 Insanely Pink Lip Perfection Leppestift:

Chambor Orosa er for øyeblikket raved overalt, og det burde være fordi serien ser mer enn nydelig ut. Lippestiften kommer i en skyggefull, metallisk maroonfarget emballasje som ser helt stilig ut. Boksen er faktisk av ganske god kvalitet, og det er pluss fordi de fleste merkene bruker dårlige kvalitetskasser. Emballasjen til leppestiften er veldig imponerende i rosa gull, og de fleste av kvinnene har helt gitt hjerte til denne super søte fargen. Lokket blir lukket veldig pent og vil ikke åpne når som helst som gjør det veldig reisevennlig.

Emballasjen har en etikett med skyggeopplysningene. Den inneholder også SPF 8 som er god nok til leppene jeg antar, så en god fordel med leppestiftet. Prisen er definitivt litt høy i forhold til ytelsen som den leverer. Kulen er ekstremt kremaktig og den glir på som varmt smør på en varm toast. Jeg har noen klager med emballasjen - leppestiftets farge klamrer seg til den indre kulen når jeg hever den og trekker den ned, og det mest sjokkerende er at kulen ble skilt fra basen.

Selv om ingenting som sådan skjedde med denne, hadde det skjedd med Pink Cherie. Derfor åpner jeg bare opp en liten kule og bruker leppestiftet. Bare en sveipe og fargen vises helt på mine lepper og vil helt dekke pigmenterte lepper. 2 swipes vil gjøre fargen enda mer intens og lys. Kulen har en fin, tangerine bubbelgummi duft som er definitivt veldig behagelig. "Insanely Pink" er en faktisk sint lastet med rosa. Det er en super lys og en dristig rosa som gir deg uttalelse lepper og legger mye glamour til sminke. For kjedelig å gjøre sminke i dag? Dette vil være det beste å holde seg til som det legger til øyeblikkelig friskhet og dukker opp i ansiktet på slike dager.

Det skaper et veldig trygt, fet, pent, sensuelt og søtt bilde av en kvinne som det virker ut med ethvert blikk du forsøker å skape. Det er en veldig lys rosa som er svært nær fuchsia, men ikke akkurat fuchsia. Det lyser opp skinnet mitt og virker som en selvtillitstjeneste. Det vil utfylle alle hudtoner vakkert, og de indiane hudtonene skal rocke denne babyen. Den passer for alle aldersgrupper og vil utfylle utseendet, enten du er 20 eller 60 år. Oppholdsstyrken er et sted rundt 6 timer. Formelen ser veldig kremaktig ut i utgangspunktet, men blir til en halvmatt en etter en time eller med litt munching.

I utgangspunktet fargen er lyse og hakkede lepper blir helt behandlet. Det går ikke ned i fine linjer, og det bløder heller ikke. Men selv om jeg begynner å smelte i den første timen, kommer fargen delvis fra midten av leppene. I det øyeblikket fargen kommer av fra midten av leppene, kan jeg se den intense fargen igjen delvis bak. Det legger seg i fine linjer og klamrer seg til de små delene av leppene litt. Men jeg ville ikke tankene å røre meg fordi jeg har blitt forelsket i denne skyggen. Med mye snakk er fargen intens i de første 2-3 timene, og så begynner den å miste intensiteten.

Totalt sett må jeg si at denne rosa ble mer enn Pink Cherie, men da er denne også sterkere. Jeg elsker denne den mest fra hele spekteret og anbefaler det på det sterkeste! 🙂

Pros av Chambor Orosa # 554 Sinnelig Pink Lip Perfection Leppestift:

• Utrolig utvalg av dristige til nøytrale nyanser å velge mellom • Emballasjen er super nydelig • Kulen er ekstremt kremaktig og glir på som en drøm • Skyggen "Insanely Pink" er en veldig glamorøs nyanse med galskap - det er lyst, fet, sensuell, romantisk og søt samtidig • Dette er en fantastisk rosa for alle; for hver hudton, for alle aldersgrupper og for enhver anledning • Det er svært pigmentert og bare en sveipe gir deg vakker, rosa farge på leppene • Den inneholder SPF 8 som er et pluss punkt over andre leppestifter • Det vil dekke pigmenterte lepper veldig pent • Det bløder ikke når som helst • Det blir en semi matte formel etter å ha snacks • Det forblir i 6 timer på leppene mine med fargen som gradvis mister intensiteten

Ulemper med Chambor Orosa # 554 Sinnelig Pink Lip Perfection Leppestift:

• Kulen blir separert fra basen, selv om et lite trykk påføres • Fargen klamrer seg til den indre kulen når og når jeg åpner og lukker den • Dyrt • Fargen går vekk fra midten av leppene øyeblikket jeg har noe, noe som krever gjenbruk

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Chambor Orosa # 554 Sinnelig Pink Lip Perfection Lipstick? Ja, jeg anbefaler dette på det sterkeste fordi dette er en av de må-prøve nyanser fra hele spekteret, og du kan aldri gå galt med denne. Hvis jeg noen gang må kjøpe noen leppestift fra dette området, ville Insanely Pink være mitt valg.

IMBB Rating: 4.8/5

Konklusjon: Selv om intervallet er høyt priset, tror jeg at disse søtnene er verdt et forsøk fordi de er luksuriøse, spesielt denne.

Chambor Orosa # 505 Savage Lip Perfection Lipstick Chambor Orosa Pink Cherie # 552 Lip Perfection Lipstick Review Chambor Orosa Velvet Brown # 582 Lip Perfection Lipstick Review Chambor Orosa Dolce Vita Rosa # 556 Lip Perfection Leppestift Review Chambor Orosa Oh My Rouge # 503 Lip Perfection Leppestift Review 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver Almay Hydra Color Lipstick i Cherry MAC Sheen Supreme Lipstick - Insanely It Maybelline Pink Power M101 Fargeshow Matte leppestift Streetwear Color Rich Lip Farge: Pink Fortress and Earth

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: