Hei alle sammen,

Jeg har lyst til å prøve dette merket SP siden lenge, men som et salong-eksklusivt produkt, er det litt vanskelig å få tak i. På mitt siste besøk til Toni og Guy klarte jeg å plukke opp dette og etter å ha brukt det en stund, her er min anmeldelse på det samme.

Pris: Rs. 895 / - for 125 ml.

Min erfaring med Wella SP Hydrate Finish Finishing Care:

Emballasjen er effektiv, attraktiv og enkel samtidig. Alle detaljer om produktet er nevnt på selve kroppen. Flasken er laget av solid hvit plast med pearly finish med en montert fiolett topp som gjør det reisevennlig. Sprøytemunnstykket disponerer riktig mengde produkt og kan styres. Jeg har sprayet lotionet på håndflaten min og spredt på fuktig hår, fungerer like bra.

Det er en nydelig salonglignende lukt til lotionen som drar på en stund før den forsvinner. Jeg ville ha elsket det hvis duften var på for litt mer tid. Tekstur er vann som og gjennomsiktig i naturen. Sprer seg vakkert på fuktig hår, men på tørt hår; det kan veie håret ned.

Hvis du er på utkikk etter noe som vil temme de frie manene, er dette ikke den beste innsatsen. Det glatter håret helt og gjør håret mykt å berøre. Bare fordi det ikke er krav om å tømme frizz, kan jeg ikke klage egentlig, men vel, hvem liker ikke ekstra fordeler? Påstandene om å myke håret er bang-on riktig og kudos til det.

Den glatte effekten forblir i minimum 2 dager, hvis ikke utsatt for forurensning eller varme. Jeg liker denne raskere løsningen for mykt, fuktig hår. Siden jeg ikke bruker mye varme verktøy, så vil jeg ikke kommentere varmebeskyttelsesdelen, men generelt er dette en god lotion for mykt håndterbart hår, igjen, dette vil IKKE hjelpe med å kontrollere frizz.

Pros av Wella SP Hydrate Finish Finishing Care:

  • Hyggelig emballasje.
  • Litt går langt.
  • God lukt.
  • Mykt hår.
  • Ingen parabener.

Ulemper med Wella SP Hydrate Finish Finishing Care:

  • Litt dyrt.
  • Ikke reduserer frizz.

IMBB Rating: 4/5

Anbefaler jeg Wella SP Hydrate Finish Finishing Care? Ja, gode ting til vanlig bruk.

Ville jeg tilbakekjøp Wella SP Hydrate Finish Finishing Care? Ja, sikkert.

Wella Enrich Shampoo Wella Hair Loss System Profesjonelt energiserum Wella System Professional Hydrate tørr hårmaske Wella System Professional Hydrate Shampoo Støvler Botanics Intensivt Hydrating Shampoo Schwarzkopf Bonacure Olje Miracle Light Finishing Treatment Wella Professionals Hold Styled Finishing Spray Matrix Opti Care Smoothing Shampoo Dove Nourishing Oil Care Shampoo Garnier Fructis Normal Care Styrking Sjampo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: