Skin Tone-Medium, NC42, varme undertoner

Jeg pakker opp hele spekteret av Colorbar All-Day Waterproof Eyeshadow Sticks med gjennomgang av en av de vakreste nyanser fra serien - "Ornament." Les videre for mer informasjon om denne skyggen:

Pris: INR 850 / - for 1,4 gm. Produktbeskrivelse: Denne ultramoderne øyenskyggepinnen glir som fløyel, har fjær lett applikasjon og varer i 8 timer uten krølling, flak eller fading! Å bruke perfekt øyeskygge vil ikke lenger være en vanskelig jobb med ColorBar All Day Waterproof Eyeshadow Stick. Bli forelsket i denne blandbare og høypigmenterte gjør-det-alle øyeskyggepinnen, som også dobler seg som eyeliner. Skarp spissen med en avtagbar spisser (festet på baksiden av staven) for presis søknad og bruk den til å skygge, definere, røyke opp og høydepunkter. Den fløyelspulverte, lette teksturen er flekkbestandig og gir ikke overføring på øvre øyelokk. Konserveringsmiddel og mineraloljefri. Dermatologisk og Oftalmologisk godkjent.

Min erfaring med Colorbar Ornament All-day Vanntett Øyenskygge Stick:

Denne øyenskyggeholderen kommer i en sølvfarget papirkartong med alle detaljer skrevet på den. Blyanten har en svart plastlegeme med en fargekodd base. Basen kommer av som en spisser som kan brukes til å få en skarp spiss for nydelig presisjon. Blyanten kommer i en snurre-stil og takknemlig vri tilbake. Skyggenavnet og -nummeret er også nevnt på kroppen og ytterkartongen.

Tekstur er kremaktig, men smelter ikke ved å berøre huden. Pigmenteringen er fantastisk, og ett slag gir nok farge for fargen å dukke opp. Spissen som skarpe bidrar til å tegne en skarp linje som en liner; ellers kan brukes som en skygge. Det er lett å blande, men det er tilrådelig å blande det rett etter applikasjonen, fordi det ikke er enkelt å bevege seg når det er satt.

Det er en nydelig ferskenfarget skimrende skygge som ser super glam på øynene. Det kan være bra som en over-all-skygge eller som indre tredje farge som lyser opp lokket. Jeg foretrekker å bruke den som helhetlig nyanse med en skarp svart liner. Det gir det glatte lokk utseende uten problemer med lagring på produkter.

Oppholdsstyrken er stor som den forblir på dekslene mine uten å falme eller smøre. Jeg har ikke brukt den på min vannlinje på grunn av shimmers stede. Jeg måtte fjerne den med en oljebasert sminkefjerner for å få den helt av. Nå som jeg er ferdig med spekteret, må jeg si at disse er klare vinnere, bare at du må velge farger etter dine behov. Disse er definitivt ikke det mest økonomiske alternativet der ute, men du må prøve en nyanse eller to fra området for å vite hvor fantastisk disse er.

Pros av Colorbar Ornament All-day Vanntett Øyenskygge Stick:

  • Enkel, sofistikert emballasje.
  • Nydelig nyanse.
  • Ingen flekker.
  • Flytter ikke en gang innstilt.
  • Oppholder seg for lenge.
  • Irriterer ikke øynene.

Cons of Colorbar Ornament All-day Vanntett Øyenskygge Stick:

  • Dyrt.

IMBB Rating: 4.25/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Colorbar Ornament All-Day Vanntett Øyenskygge Stick? Tilbakekjøp - Ja, i andre nyanser selv. Anbefaler - du må gi disse forsøkene hvis du er ute etter et "no-fuss" øye sminkeprodukt.

Colorbar Moss All Day Vanntett Øyenskygge Stick Colorbar Olive All Day Vanntett Øyenskygge Stick Colorbar Fairy All Day Vanntett Øyenskygge Stick Colorbar Mulberry All Day Vanntett Øyenskygge Stick Colorbar Dream All Day Vanntett Øyenskygge Stick Sephora Collection Universal Pink Ornament Lip Gloss Rimmel London Skandal Eyes Eyeshadow Stick Bad Bronze KleanColor Master Strokes Long-wear Smoky Shadow Stick - Påfugl

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: