Hei damer,

Holi er definitivt en morsom festival, men det er ikke så morsomt for våre tresses. Etter holi blir det ofte sett at håret kommer i svært dårlig stand med alle kjemisk belagte farger. Våre tresses trenger ytterste forsiktighet etter å ha spilt holi. I dagens innlegg, la meg fortelle deg om noen hårpakker som du kan piske opp på et øyeblikk for mykere og frizz-free hair!

Hva skal du gjøre først?

Ikke bruk maske på fargelagte tresses. Vask håret ditt med vanlig vann for å komme ut så mye farge som mulig. Deretter bruker du en klargjørende proteinbasert sjampo for å få mer farge ut av håret og hodebunnen. Nå kan du bruke noen av hårmaskene til å fukte og berolige tressene dine.

Hårpakker oppskrifter:

Oppskrift 1:Ta en moden banan, mashed avokado, honning og majones og bland dem godt. Påfør håret og hodebunnen og la den stå i 30 minutter. Vask av med lunkent vann, eller du kan også bruke et mildt rengjøringsmiddel. Du vil bli igjen med mykere og glattere hårstrenger.

Oppskrift 2:Ta en bolle med ostemasse og legg til 1-2 ss sitronsaft til den. Påfør på hodebunnen og håret og vask bort etter 30 minutter eller så for å få fargefrie og mykere tresses.

Oppskrift 3:Ta 2 ss olivenolje og bland den med 2 ss honning. Legg til noen dråper sitronsaft. Bruk denne blandingen til å påføre håret ditt i masserende bevegelser. La det stå i 15-20 minutter og vask med et mildt rengjøringsmiddel.

Oppskrift 4:For å virkelig gi TLC til tressene, suge noen fenegreekfrø i vann og la dem overnatte. Om morgenen, slip dem inn i en pasta. Nå legg til 2-3 ss yoghurt til pastaen og bruk på håret ditt. La denne blandingen stå i 30-45 minutter og skyll håret grundig.

Oppskrift 5:Ta 1 eggeplomme og legg til 1 ss. av olivenolje og tre dråper vitamin E til den. Bland dem godt og bruk denne blandingen for å massere håret grundig. La den stå på og vaske den av med en mild rengjøringsmiddel. Denne masken vil være perfekt for å gi tressene det nødvendige proteininnholdet.

Oppskrift 6:For å gjøre opp for tap av farge, glans og glans fra tressene, gå for en pasta av hennapulver, jordede kaffebønner og 2 ss sitronsaft. Du kan også legge til litt vann for å oppnå den nødvendige konsistensen. Bruk denne blandingen og la den stå i minst en time før du vasker av!

Bildekilder: 1, 2, 3, 4.

20 beste hjemmelagde hårpakker Hjemmelaget hårpakker for tørr skadet hår Beste hjemmelagede anti-flass hårpakker Hjemmelaget hårpakke for mykt hår: Gjør det selv Fri fra Frizz Blowout Mango Conditioner For Tykt Grovt Hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: