Hei jenter! Sikkert, alle av dere må bli bitt av #Insta bug, så legger du selvbilde og viser din nåværende kjærlighet er så mye lettere. Og jeg er ganske sikker på at du sjekker sminke og skjønnhetsrelaterte Instagram-kontoer også! Så jeg samlet noen av de beste Instagrammerne som er store krefter å regne med i sminke- og skjønnhetsverdenen, og hvem kan sikkert gi deg et tips eller to gjennom innleggene sine. Rull ned damer.

1. Charlotte Tilbury

Makeup royalty er det som definerer henne! Det er mange kjendiser som sverger ved hennes kunstneriske talent, og denne makeup artist har sikkert en fan som følger! Foruten hennes kosmetiske linje, teller denne makeupguru folk som Amal Clooney og Eva Green blant vennene sine. Sikkert nok til å følge henne.

2. Daniel Bauer

Denne mannen er go-to person for divas som Aishwarya Rai Bachchan til Deepika Padukone. Han kan jobbe med magi på damer, og du vil føle deg fortryllet av denne talentfulle personens arbeid. Dessuten samarbeider han med designere som Gaurav Gupta og Namrata Joshipura, så hans Instagram-konto er bundet til å være full av fengslende øyeblikk.

3. Harry Josh

En anerkjent frisør i Hollywood, har han besties som Gisele Bundchen og Kate Bosworth. Han stiller selfies med stjerner som Ellie Goulding, og hans insta-konto er sikkert et paradis verdt å utforske.

4. Namrata Soni

Dette desi jenta er en profesjonell makeup artist cum stylist og er kjent for hennes fantastiske slag og finesse av arbeidet. Stol på henne å legge inn bilder av hennes fashionista-venn, Sonam Kapoor, og noe vanskelig å savne sminkeutseende. Hennes insta konto er en godbit for øynene.

5. Scott Barnes

Med klienter som Jennifer Lopez til hans kreditt, er denne mannen en av de beste kjendis makeup artistene. Med 217.000 + følgere gir han sin Instagram-profil innsikt i hans globetrotting-aktiviteter og fantastiske sminkeutseende.

6. Elton J Fernandez

Den indiske mannen med internasjonal smak, Elton, er alltid på utkikk etter nye og kreative tilnærminger. Hans insta-profil buzzes med oppdateringer og bilder som samarbeid med MAC eller med designere som Rohit Gandhi og Rahul Khanna. Forvent oppriktige bilder med divas som Parineeti Chopra.

7. Gucci Westman

Den som er hvem av Hollywood, vender seg til henne for transformasjon. Du kan spore hennes utallige prestasjoner (hun jobber for Vogue-deksler), hennes søte familiebilder, backstage-øyeblikk og selvfølgelig fantastisk sminkeutseende av kjendiser.

8. Rati Tehri Singh

Og vår egen Rati er et must i denne listen. Jeg elsker henne fargerikt og visuelt tiltalende insta feed, som fanger fantastiske sminkeutseende, produkter, øyeblikk fra hennes daglige liv og videoer. Hvis du vil bli inspirert eller bare se på vakre ting, kan du tilbringe timer på henne. Kjærlighet kjærlighet kjærlighet!

Bildekreditt: Instagram

8 stil leksjoner å lære av Victoria Beckham Topp 250 Smink og skjønnhetsprodukter under Rs 1000/15 Dollars Rati Top 200 Smink og skjønnhetsprodukter Liste 28 beste high-end skjønnhetsprodukter av 2015 Marilyn Monroes topp 7 skjønnhetshemmeligheter 10 Awesome Hair Hacks Du må prøve nå 7 Mindre vanlige, men Genius bruker Lip Gloss Du må prøve nå!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: