Heya folk! Jeg har så mye til å forvandle garderoben min i disse dager. Jeg mener, alle toppene, skulderhullene og andre ting passer meg ikke godt, og det har blitt så uorganisert. Så min plan er å bytte kjedelig garderobe og få en interessant en så snart jeg får en jobb. Så i dag deler jeg mine små tips som vil forvandle garderoben din til en poppy-arbeids garderobe. Du vil faktisk se frem til å kle deg på kontoret etter å ha lagt til disse brikkene!

1. Legg til noen feminine ting

Å legge til noen søte, blomstrende, feminine bluser til garderoben din er en fin måte å endre utseendet på. Som vi vet at blomstermønstre er så mye i trenden, og siden de alltid får deg til å se jenta, feminin og søt, må du eie noen få biter. Det kommer til å være sommertid snart og lys pastellfarger, blomsterutskrifter og noen andre girlyutskrifter vil legge til friskhet i utseendet ditt.

2. Bære en formell pose

Å legge en formell pose til antrekket ditt er virkelig en god ide å legge opp et kjedelig antrekk. På arbeidsplassen har mange folk noen flotte, store poser som ikke ser hyggelige og polerte ut. En tote, en boksekobling eller en satchel fungerer bra for kontorstid. Naken farge, utskrifter og klassikere - dette er hva du bør velge.

3. Få en belteinnsamling

Belter ser utrolig fantastisk ut med en bluse og bukser, eller med en denim. Faktisk et tynt belte bidrar til å skape en tynnere, sexier midje med kjedelige drakter og bukser. Det er så mange klassiske smale belter tilgjengelig, og du må sjekke dem ut.

4. Ta med forskjellige farger

Seriøst jenter, dette er nummer én grunnen til at jeg vil endre garderoben min. Nylig fant jeg ut at garderoben min er full av bare blå, svart og grønn farge. Jeg har neppe noen rød, rosa og oransje farget topp, og heller ikke nye mønstre! Jeg kjenner svarte appeller til alle, men farger kan helt endre ditt utseende.

5. Legg til nye ting i garderoben din

Jeg vet at du ikke kan ha på seg en funky jumpsuit eller en skateskjørt på arbeidsplassen din, men du kan legge til noe du ikke har prøvd før i garderoben din. En brosje, høy midjebukse, formelle tunika - mulighetene er uendelige, du må holde øynene åpne. Du kan også eksperimentere med tilbehør, som å bære en mindre pose hvis du alltid har båret en tote.

6. Jakt på blyantkjørt

Blyantkjørt ser bra ut! Et godt utstyrt blyantskjørt kan forstørre utseendet ditt og for bedre uten å se etter sted. Det er mange måter å gjøre et blyantkjørt på, så det kan vise seg å være en flott investering i en gang.

7. Cover-ups er gode for arbeidsplassen

I stedet for å ha på seg en blazer hver dag, hvorfor ikke prøve forskjellige cardigans, shrugs og light jackets i forskjellige farger? En beskåret jakke ser flatterende ut på nesten alle kroppstyper. Så gå, og ta en.

8. Invest dine penger i uttalelse smykker

Jeg er så mye i ringer i disse dager. Men jeg har også en samling uttalelseskjoler. Jeg føler en uttalelse med et ganske enkelt antrekk kan snakke volumer. Så velg en smykker type du er mest komfortabel med og ha på den for å skape en forskjell. Hold deg unna smykker som gjør støy skjønt.

9. Prøv skjorter med forskjellige krage

Hvorfor bare ha en vanlig collared skjorte når du kan få dem i forskjellige stiler! Nå er det så mange forskjellige mønstre som kinesisk krage, frills etc.

10. Ikke glem skoene dine

Din kjærlighet til sko kan også vises på arbeidsplassen ved å bare plukke opp par som svarte kiler eller bellies som er beige eller svart eller til og med grå. Også de små detaljene som en glitrende bue eller dyrehage eller blonder opp booties er også bra!

Håper dette innlegget var nyttig for dere alle. 

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Lotus Xpress Glow 10-i-1 Daily Beauty Creme SPF 25 Enkel type å hud beroligende ansikts toner Hjem Rettsmidler for å bleke hender og ben 8 vaner av mennesker som alltid ser stilig ut 5 beste måter å kvitte seg med overlipet hår hjemme 8 måter å forfriske din vårstil med morsomt og flørtende utseende 26 måter å stil din strikkevarer på 2 antrekk fra Nice, Monaco og Cannes

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: