Hei damer, Jeg gjorde få innlegg som dette i fjor, og holdt Rati Madams stilkvotient i tankene. Her er jeg igjen i dag for å gi deg inspirasjon om å forfriske våren vår garderobe ved hjelp av vår egen modell! 😛

1. Florals:

Floraler er søte, elegante og eviggrønne. Du kan aldri gå galt med dem. Floraler er allsidige; Du kan legge dem på så mange måter til antrekk fra topp til bunn. Du kan gå for blomsterhode tilbehør, blomsterknopper, skjørt, shorts eller blomstersko!

2. Peter Pan Collar:

Ja Peter Pan krage gjør ikke bare deg ser presentabel og polert på et øyeblikk, men det ser også ut til å være veldig søtt. Du trenger ikke å gjøre mye med dette. Bare legg til en topp med en peter pan krage og gå for å komplementere bottoms å gå med det!

3. Blonder:

Blonder er et så elegant stoff. Jeg elsker blonder mer enn noe annet stoff i verden. Blonder kan se elegant ut, uansett hvordan det er innarbeidet i antrekket ditt. Lace er en perfekt måte å legge til chic faktor og flørthet til ethvert antrekk.

4. Maxi skjørt:

Ja jenter med alle kroppsformer og varierende høyder kan rocke en maxi kjole. Du kan enkelt style en maxi kjole hvis den er trykt eller vanlig. Du kan også gå for kontrasterende utskrifter og teksturer. Et trykt maxi skjørt med pastellfarget bluse og kiler kan være en flott antrekk.

5. Off-Shoulder Topper:

Off-skulder topper er oppmerksomhet gripende ennå ikke over toppen. De er perfekte når du vil oppnå en morsom og flørtende uten å være for åpenbar.

6. Beskjærte flammer:

De er komfortable; De er avslappet og ser super søte ut. Hva annet kan du ønske deg i en bunn! De går med en rekke sko og du kan stilere dem på mange måter også.

7. Slit kjoler eller skjørt:

Hvis du ikke er så komfortabel med å vise dine ikke så tonede bein og er forvirret om Maxi skjørt er for deg eller ikke, så vær ikke redd! Skjørt med kne høye slitser er her for deg. De er mer strukturert og har en slik gåte knyttet til dem. De vil være din perfekte følgesvenn for våren.

8. Skaterkjørt:

En skaterkjørt ser godt ut og fasjonabelt. Den passer til forskjellige kroppstyper og er virkelig et allsidig stykke klær. Du kan kle dem opp eller ned på grunn av etterspørselen av en anledning, og du kan også koble den med mange topper, bluser og forskjellige fottøy også.

Bildekilde - 1,2,3,4,5,6,7,8,9

Topp 10 vår sommer mote må haver Dagens antrekk: Vårånden Vil du ha på deg disse mote trender? Topp 5 mote må haver i klesskapet ditt Må-ha sommeren stifter og kule måter å stil dem! Topp 10 farger av Pantone for våren 2016 9 Må prøve neglertrender for vår / sommer 2016 Bryter moteregler i stil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019