Hudtone: lys / rettferdig med gul-nøytrale undertoner Hudtype: Fettfølsom, akne utsatt hud

Hei venner, Hvordan har du det i dag? Jeg er her for å dele et nytt kjøp med dere alle, og det er også mitt første kjøp fra merkevaren "Black Up Cosmetics". Denne Paris-baserte merkevarelinjen er kjent over hele verden for sitt utvalg av profesjonell kvalitetskombinasjon som er utviklet av kvinner av farge og svarer til spesifikke behov for mørkere hudfarger (ifølge Google-undersøkelsen). Imponerende hei! Unødvendig å si, jeg var forvirret hvor jeg skulle begynne, så endelig avgjort med sin perfekte øyenbryn sminke som hevder å gi bildet perfekte naturlige tykke brows i minutter med deres innovative voks og pulver blandet formel i ett pinne produkt. Jeg har planer om å dele hvert produkt fra dette merket, så hold deg oppdatert. Til da, la oss lese mer om Perfect Eyebrows!

Pris: $ 25.50 for 0,01 oz, ekskluderer frakt og skatt

Produktbeskrivelse: Egentlig skulpturerer øynene dine, denne originale høye presisjonspinnen farger, former, fyller og korrigerer formen på øyenbrynene i et enkelt slag. Og det er kremaktig, langvarig tekstur glir over huden jevnt. Bruk den avsmalne enden for en presis applikasjon, mens den flate siden kan brukes til å mørke og tykkere øyenbrynene. Et upåklagelig resultat er garantert.

Min erfaring med svart opp kosmetikk Perfekt øyenbryn - SP03:

Først og fremst tiltrekning av denne emballasjen er kulepinnen selv som ser ut som en leppestift, mens den er en slank, spiss øyenbryn ledning innkapslet vakkert inni kuleemballasje. Jeg finner det absolutt smart, brukervennlig og reisevennlig konsept for å legge til en stiv voksaktig pulverformel i uttrekkbar kulepakk for enkel bruk, selv om det kan være vanskelig samtidig.

Perfekte øyenbryn er tilgjengelig i 3 eksklusive, mørke hudfarlige nyanser som: SP01 (kastanjebrun), SP02 (brun) og SP03 (mørk brun). Tatt i betraktning mine brune-sorte øyenbryn, valgte jeg skygge SP03, og det passer perfekt til øyenbrynene mine. Jeg er sikker på at hver indisk / asiatisk hudtone-skjønnhet vil finne sin passende nyanse i dette merket med tanke på at den lettere skyggen kastanjebrune kommer opp pent på mørkere hudtone.

SP03 er som beskrevet en dyp sjokoladebrun øyenbryn som gir mørk svartaktig brun nyanse til øyenbrynene mine; det ser ikke hard ut skjønt. Jeg mener at jeg lett kan tone ned de harde linjene med en vanlig spoolie børste som det smelter fint før du setter på stubbig øyenbryn flekk på min oljeholdige hud. Imidlertid måtte jeg gå gjennom få forsøk og feil for å lære det riktige trikset med å bruke denne øyenbrynpinnen med presisjon. Jeg sier det fordi denne pinnen i motsetning til blyanter vil trenge en pasienthånd.

Den har en liten tørrhet (det tørker ikke eller krittete på huden skjønt), pulveraktig tekstur med voksaktig overflate på øyebrynene og leppestiftspissen gjør det litt vanskelig å bruke langs koniske ender av øyenbrynene. Spissen fungerer perfekt for min midtbue og første buelinje, men når jeg kommer mot øyenbrynhalen, trenger jeg en øyenbrynbørste for å lage en fin linje for å fullføre en helt tykk, definert panne. Men når jeg blir vant til det, vet jeg at jeg vil fullføre det innen få minutter med godt erfarne, faste hender.

Jeg har veldig sparsomme øyenbryn, og som jeg alltid sier, gjør øyenbrynene en integrert del av hverdagen min; Derfor trenger jeg mange typer øyenbryn fyllstoffer, pinner, blyanter til å jobbe med spesielt å matche opp med min rush / lat timer. Jeg føler at denne pinnen kan være min frelser nå som den holder mitt skumle pannehår på plass med sin voksaktige finish mens den pulverformige tørre teksten bidrar til å fylle ut hull.

Jeg oppnår lignende resultater med min Maybelline panne palett, men så hvis jeg får både voks og øyenbrynpulver i en formel, så vil jeg heller velge sistnevnte. Pluss det gir meg nær naturlige resultater, forutsatt at jeg kjenner trikset! Det kan være en bummer eller hit som jeg husker jeg hadde ganske unaturlige, harde øyenbryn dager med samme produkt; Heldigvis blir mine amatørhender bedre hver dag.

En uttrekkbar kule kan resultere i en tørrere formel over tid; Jeg skraper ofte første lag for å få myk blendbar overflate til tider. Men det hevder å vare 24 måneder, så la oss håpe det tørker ikke for tidlig. Videre, som jeg allerede nevnte på ingen måte, kan du få en konisk linje med dette slanke tipset; Jeg vet ikke hva som vil skje når staven blir stump med hver bruk. Sammenligner den med mine vanlige pennblyanter, føler jeg at denne formelen er et skritt foran denne pinnen fungerer bra fra start til slutt og varer lengre enn mine vanlige blyanter. Mens jeg sammenligner den med voks- og øyenbrynspulverpakker, ser jeg at den gir et ganske nærmere resultat ved sammenlignbart raskere hastighet; dermed igjen vil det få min preferanse over øyenbryn vokser og pulver. La oss oppsummere fordeler og ulemper,

Fordeler med svart opp Kosmetikk Perfekte øyenbryn - SP03:

• En 2-i-1 øyenbryn voks og pulver infused pinne med uttrekkbare leppestift slags konsept. • Det kommer i tre nyanser av brunt til arbeid for hver asiatisk / indisk hudfarge. • Skyggen SP03 fungerer perfekt for mine svartbrune sparsomme øyenbryn. • Det gir naturlige resultater uten tørre harde linjer og / eller pulverformig rester på øyebrynene. • Den forblir satt uten smussing, fading eller overføring i 7+ timer. • Når vi får tak i det, vil det fungere som sjarm. • Det er stivt nok til å gi presise linjer rundt buer mens det er mykt nok til å fylle i tynne områder uten å slepe eller trekke i det hele tatt. • Det forårsaker ingen skade på min naturlige øyenbryn. • Den pulverformige voksagtige overflaten settes lett ned til en naturlig tykkere panne med en hvilken som helst spoolie børste. • Den er vanntett i stor grad. • Ganske reisevennlig konsept.

Ulemper med svart opp Kosmetikk Perfekte øyenbryn - SP03:

• Det kan tørke opp for å bli utsatt for luft. • Det tar tid å bli vant til dette stavkonceptet. • Kule tipset kan bli stump med vanlig bruk. • Jeg synes fortsatt å være vanskelig for konisk sluttapplikasjon.

IMBB Rating: 4.8/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale svart opp kosmetikk Perfekt øyenbryn - SP03? Vel, jeg ser at de fleste nays vil avhenge av person til person, mens jeg plager meg for tørking og snart å slå ned tips. Jeg kan få det igjen og vil definitivt anbefale det til alle skjønnhet, spesielt hvis du trenger en forandring fra tidkrevende voks og pulver.

Topp 10 Øyenbrynsprodukter som vil ramme ditt ansikt vakkert Hvordan redusere smerten forårsaket på grunn av øyenbryn og øvre lip-tråder Alt du trenger å vite om øyenbryn tatovering 5 tips for å fremme øyenbryn re-vekst Slik fyller du øyenbrynene Rimmel London Professional Eyebrow Pencil Black Brown Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: