Hei alle! I dag deler jeg tankene mine på en leppebalsam med dere alle. Jeg elsker virkelig duften av Green Apple, derfor hentet jeg den opp. La oss se hvordan denne gikk!

Pris: INR 99

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med naturens essensleppe Rich Intense Moisturizing Stick - Green Apple:

emballasje: Denne kommer i en papppakke med alle detaljer trykt på baksiden. Emballasjen er hvit og myntefarget, den samme som den faktiske leppebalsamens emballasje. Leppebalmen kommer i en matt plastemballasje. Det er små epler trykt i hvitt som ser super søte ut. Jeg elsker mint og hvit kombinasjon, og jeg gir full karakter til emballasjen. Leppebalmen ser ut som Elle 18 leppestifter med en gjennomsiktig, myk kjerne og farget eksteriør. Leppebalmen er skrå, derfor er det lett å bruke. Luken lukkes med et fint klikk og kommer ikke til å bli utelatt; Derfor er det trygt å reise med.

Farge: Selv om leppebalmen er en kjedelig, grønnfarget, nesten som aloe vera, kommer den av som en gjennomsiktig leppebalsam. Jeg liker det fordi hvem vil ha grønne lepper med mindre det er St. Patrick's Day, som ikke feires i India! Så ja, du trenger ikke å bekymre deg for det grønne tingen på leppene dine. Alt det gjør er å gi en liten glans til leppene dine.

Tekstur: Jeg elsker tekstur av denne balsammen. Det er tykt og nesten pinner til leppene dine. Jeg elsker det fordi leppebalmer med tynn konsistens har en tendens til å bli tørket av mens de spiser / drikker / snakker. Det skjer imidlertid ikke med denne. Denne vil ikke bevege seg hvis du gjør alt ovenfor. Den forblir på leppene dine lenger og overlever opp til ett måltid. Selv om det er en tykk leppebalsam, føles det ikke tungt på leppene dine. Det føles som om du har ingenting! Det fukter leppene mine veldig godt og hydrerer dem for en liten stund lenger. Så selv om leppebalmen har slitt seg, trenger du ikke å skynde å påføre et annet strøk fordi det ikke tørker ut leppene.

Stå i kraft: Som jeg sa, har denne leppebalmen en tendens til å holde på leppene i lang tid. Jeg sier ikke det er klissete, men det beveger seg ikke så lett på leppene. Den forblir i 5-6 timer, og det forsvinner med måltider og snakker, men selv det lille produktet som er igjen på leppene dine, vil gjøre leppene dine følsomme nok.

Lukt / smak: Den har en god lukt og er veldig mild. Duften varer ikke lenger enn 10 sekunder etter at du har brukt det på leppene dine. Det har ingen smak overhodet.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av naturens essensleppe Rich Intense Moisturizing Stick - Green Apple:

• Rimelig. • God emballasje. • Tykk tekstur, men føles veldig lett. • God oppholdsstyrke. • Fuktes leppene veldig bra. • Går veldig glatt. • lukter fint. • Med SPF 30. • Flytter ikke det lett på leppene.

Ulemper med naturens essensleppe Rich Intense Moisturizing Stick - Green Apple:

  • Ingen!

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale Naturens Essens Lip Rich Intense Fuktighetsgivende Stick - Green Apple? Dette er den beste leppebalsam jeg har funnet på lenge. Jeg vil absolutt anbefale det til dere.

Naturens Essence Vanilla Lip Balm er en effektiv lommevennlig Lip Balm Naturens Essens Chocolate Lip Balm Review Naturens Essence Strawberry Lip Balm Review Naturens Co Ananas Lip Balm Review Aroma Magic Choco Lush Lip Balm Review VLCC Lovable Lips Strawberry Lip Balm Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: