Hei damer,

Jeg har en merkelig vane med å besatte over masker når jeg er tilbake fra en lang reise, da jeg er litt lat for vanlige masker. Siden denne tiden jeg plukket mange arkmasker, bruker jeg religiøst dem og finner huden min bortskjemt og veldig avslappet. I dag har jeg en gjennomgang på Watsons Whitening and Moisturizing Facial Mask med Camu Camu Fruit Extract. Jeg tror tidlig i fjor, Watsons kom ut med et helt nytt utvalg av masker. Jeg plukket denne masken bare fordi jeg ønsket å prøve alle sine varianter, og ikke fordi jeg støtter hudblekningsprodukter.

Pris: RM 6,90

Lagringsperiode: 3 år.

Produktbeskrivelse:Masken er spesielt formulert med Camu Camu frukt ekstrakt, som er en av de mest potente superfruktene med fantastiske antioksidantegenskaper. Det fungerer med vitamin B3 for å beskytte huden din mot miljøskader, samt forbedre utseendet på ujevne hudtoner. Den delikat laget masken hjelper til med å lyse og fukte huden din.

Min erfaring med Watsons Whitening and Moisturizing Face Mask:

emballasje: Watsons har kommet opp med en ny, glanset, fargekodet, vannfarget stilemballasje som passer til kjernedelen til deres nye utvalg av masker. Det gir faktisk emballasjen et nytt utseende. Denne "Whitening and Moisturizing Facial Mask med Camu Camu Fruit Extract" kommer i en baby rosa emballasje med bildet av camu camu frukter. Den inneholder en hvit arkmasse som er fuktet med mye gjennomsiktig essens, og det er en engangspose. Den slanke emballasjen gjør det så reisevennlig.

Laken er myk, men litt tykk og tung. Overraskende var det et beskyttende ark fast over arkmasken, men jeg finner å fjerne det tynne beskyttende arket rotete som essensen kom over fingrene mine. Selv om denne masken er laget i Korea, var all informasjonen (inkludert ingredienslisten) på engelsk.

Tekstur: Konsistensen av serumet i arket er ikke flytende (y), men klebrig. Det var et rot for å fikse det soggy arket på ansiktet. Selv om essensen ikke droppet, var arket glatt. Dessuten passet ikke arket mitt ansikt riktig, og jeg hadde det vanskelig å plassere det på ansiktet mitt. Resterende serum i posen kunne også gnides inn i huden, slik at det ikke var spild. Det lukter bær og var fantastisk. De viktigste ingrediensene er for det meste fruktekstrakter.

Opptreden: Denne arkmasken var ikke så lett å bruke. Det tok litt tid å justere masken for å passe ansiktet mitt riktig. På den hele justeringsprosessen kom en del av masken i kontakt med øynene mine. Heldigvis følte jeg bare en liten prikkende effekt i stedet for kløe eller irritasjon (forresten, jeg har ikke følsomme øyne). Jeg må være veldig forsiktig neste gang. Jeg liker heller ikke hvordan arket er tykt. Liggende flatt med denne masken på er tilrådelig da masken har en tendens til å bevege seg og er glatt. Så jeg foretrekker å bruke slike masker om natten før du drar til dagen. Alt dette rotet er på grunn av 30 ml essensen til stede i et enkelt ark. Det kan føle seg for mye, men den mengden er nødvendig for å gi resultatene som påstått.

Jeg følte en kjølefølelse i ansiktet mitt og slapp av det øyeblikket jeg gled masken på huden min. Da ble essensen absorbert i huden min. Masken tørket nesten opp i 30 minutter. Jeg søkte på overflødig essensen i posen på nakken og igjen på ansiktet. Essensen forlot huden min belagt og klebrig. Neste morgen så ansiktet mitt lyst og skinnende ut. Etter vask ble huden myk, strålende og godt fuktet. Jeg tror ikke på blekingskravet, så jeg ventet minst noe om det, men jeg la merke til at huden min var mye lysere og glødende. Huden min så revived og hadde en slags dyster finish. Det gjorde min T-zone litt fet, så jeg lurer på om denne masken ville fungere for fet hud. Det forbedret utseendet på ujevnhet på huden min. Jeg var så glad da jeg så min solkyset panne ganske til resten av ansiktet mitt. Effekten varet i 3-4 dager. Totalt sett er jeg veldig forelsket i denne masken fra Watsons.

Fordeler med Watsons Whitening and Moisturizing Face Mask:

 • Lukter fantastisk.
 • Reisevennlig emballasje.
 • Gir lysere og glødende hud.
 • Hud føles jevn, strålende og godt fuktig.
 • Revives huden sløvhet.
 • Forbedret ujevnhet i hudtonen.
 • Effekten varer i 3-4 dager.
 • Rimelig pris.
 • Har ganske mye essens.
 • Tro mot sine krav.

Cons av Watsons Whitening og fuktighetsgivende ansiktsmaske:

 • Tykk og klebrig konsistens.
 • Å fjerne beskyttelsesarket er ganske rotete.
 • Passer ikke bra.
 • Bladet er glatt.
 • Tilgjengelighet.
 • Føles litt fet.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Watsons Whitening and Moisturizing Face Mask?

Ja, det er verdt å prøve denne masken for prisen det kommer for!

Watsons Fuktighetsgivende ansiktsmaske Aloe Vera Extract Watson er Grønn Tea Anti Oxidant Facial Mask Watsons Beauty Buffet Kull og Cypress Oil Facial Mask Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme Lotus Herbals WHITEGLOW Havregryn og Yoghurt Skin Whitening Scrub 5 Hydrating Face Packs For Winter Cetaphil fuktighetsgivende lotion Kroppshandelen Vitamin E fuktighetsgivende krem MaskerAide Beauty Rest 'malm Hydrating Face Mask Masker Aide Detox Diva Hydrating Face Mask The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask Maskeraide All Nighter Hydrating Face Mask Sephora grønn te, granatäpplearkmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: