Hei alle deilig IMBBians !!!

Hvordan har du det? Jeg antar at det er en innebygd funksjon i oss alle, uansett hvor vi går. Vi prøver å samle alt mulig skjønnhetsprodukt som fanger øyet vårt. Hvis reisemålet er i utlandet, blir vi virkelig forvirret på hva du skal få og hva du skal spare. Ting blir tøffe når du har bagasjevektsbegrensning. Jeg gjorde noen siste øyeblikk shopping på London flyplass på vei tilbake til India. Det var en minneverdig shopping haul som jeg gjorde det en time før boarding flyet. Gal meg

Jeg plukket opp noen masker fra Superdrug. Etter å ha prøvd mange Montagne Jeunesse-masker, var jeg glad for å prøve Superdrug-masker. De har en rekke masker for alle hudtyper. La oss se om Superdrug-masken lever opp til forventningen min eller ikke ...

Produktbeskrivelse: Hindbær, Tranebær og Blåbær Fruktekstrakter danner rent porer og jevner huden.

ingredienser:

Pris: £ 1 for 15 ml.

Min erfaring med Superdrug Superfruits Exfoliating Mask:

Denne spesielle masken tok min oppmerksomhet på grunn av ingrediensene, bringebær, tranebær og blåbær, hva ikke ... full av bær. Det hørtes stille fruktig for meg. En eksfolierende maske er alt vi trenger når vi vil gi huden vår en rask opprydding. Jeg har virkelig dårlig erfaring med exfoliating masker i fortiden. Men det stoppet meg aldri fra å prøve noe nytt.

Superdrug Superfruits eksfolierende maske kommer i en lilla og lilla fargetaskepakke. Masken er lys lilla, lilla i farge med tykk konsistens. Likevel er det lett å spre seg over ansiktet. Det lukter som friske bær. Jeg stoppet meg selv fra å spise den opp. Jeg kunne føle jordbærfrøene som eksfolierende partikler når jeg søkte masken. Som det er en leirebasert maske, strammer den virkelig huden. Etter 15 minutter gnidd jeg det med våte fingre og fjernet det ved å forsiktig ansiktet mitt ansikt. Jeg vil gjerne legge til at eksfolierende partikler er lite harde. Så, hvis du liker mild peeling, er dette kanskje ikke for deg.

Snakkes om resultatet, det forlot huden myk og glatt. Porene ble virkelig ryddet opp, og det bidro til å fjerne hudormer fra huden min. Det tørket ikke ut huden min. Det var en frisk følelse på huden min og ja det ble i 2-3 dager. Det har ikke tilsatt noen glød i ansiktet mitt, bare slett glatt hud. Likevel er jeg veldig forelsket i denne masken. Dette er den første eksfolierende masken som passer meg godt. Lukten er veldig frisk og så fristende. Det dveler rundt en stund etter vasking av.

Jeg synes det er bra for en rask opprydding som det exfoliates og strammer huden samtidig. Et must i din reisepose. Det er valuta for pengene.

Pros av Superdrug Superfruits Exfoliating Mask:

• Reise vennlig emballasje. • Kjemisk fri, spesielt parabenfri. • Grusomhet ikke testet på dyr. • Lev opp til kravet. • Dyp renser porene. • Lukter frisk og fruktig. • Gir stråling. • Tørker ikke ut huden.

Cons av Superdrug Superfruits Exfoliating Mask:

• Tilgjengelighet i India. • Gir ingen utstråling til huden. • Kan ikke passe følsom hud.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Superdrug Superfruits Exfoliating Mask? Ja, det er et fruktslag for huden din. Et must prøve for alle.

Superdrug BB Cream 5-i-1 Skin Perfecting Day Cream Superdrug Agurk Cooling Clay Mask Superdrug Yoghurt Smoothie Mask Superdrug Vitamin E All Over Body Butter Superdrug Hydrating Self Heating Mask Garnier Pure Selvoppvarming Sauna Mask Freeman Bare Foot Selvoppvarmende Peppermynte og Plum Foot Scrub Clinique Moisture Surge Overnight Mask Clinique Anti-Blemish Solutions Oljestyring Rengjøringsmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: