Hei venner, Her er jeg med min neste anmeldelse på min favoritt sminkebørste som jeg bruker hver gang jeg bruker sminke - The Coastal Scents øyeskygge børste. Håper dere liker produktet og prøver det ....

Pris: 2,49 $ (ca.) / INR 150

Penselbruk: Coastal Scents børste brukes til å bruke levende typer øyenskygger sminke veldig komfortabelt.

Holdbarhet: Denne børsten kan brukes for alltid hvis pensel brukes riktig uten å forringe kvaliteten.

Materiale: Penselen består av syntetisk svart hårbørster.

Størrelse: Denne penselen er middels stor.

Form: Penselen er lang og sylindrisk med hårbørstene jevnt fordelt rundt, som gir jevnere og enklere bruk.

Produktbeskrivelse:

Denne mellomstore, allsidige børsten er ideell for å bruke enhver type øyeskygge. De syntetiske taklonhårene er begge brede i form og kondensert, mens de forblir jevnt fordelt. Dette gjør at brukeren kan dekke hele øyelokket på en uniform måte ved å bruke vesentlig færre, men mer presise slag. Dette sparer ikke bare verdifull sminke, men også tid. Denne profesjonelle sminkebørsten brukes til å fremheve pannebenet og skygge kreken med kontrollert presisjon. Når nøyaktighet er viktig, kan du ikke gå galt med Classic Shadow Angle Synthetic brush.

Forever brukbare kyst luktene øyenskygge makeup børste er laget av syntetiske svarte børster og er tilgjengelig til en moderat pris. Denne penselen er enkel å bruke, fordi den ikke klør med kvinners myke øyelokk, gir glatt øyenskygger og glir lett på huden. Videre er denne mellomstore børsten enkel å bære.

Min erfaring med kysten dufter Klassisk øyenskygge Medium børste BR-C-S02:

Jeg er en vanlig sminke bruker, så det er viktig at børstene jeg bruker bør være av optimal kvalitet og ikke degradere enkelt. Derfor kyst lukt øyeskygge make up børste er en av de som hjelper meg mye i min daglige rutine med å bruke sminke. Min eldre gift søster introduserte meg til Coastal Scents pensler. Jeg bruker mange andre børster til forskjellige områder, men den jeg er mest komfortabel med er Coastal Scents one.

Denne børsten har myke børster som ikke klemmer øynene mine. Penselen glir jevnt over øynene, noe som gjør det lettere for meg å bruke øyenskygge. Dessuten sparer det mye av tiden min som jeg sa ovenfor; det er lett å bruke og jeg er også vant til denne Coastal Scents penselen. Jeg gjør det til en vane å bære det med meg til enhver tid i vesken min for presserende bruk. Derfor har jeg et par av denne penselen.

En børste er til min hjemmebruk og den andre er for vesken min. Det er lett og lett å bære. Børstens uformede børster gir en perfekt finish til øynene mine, og dermed gjør dem misunnelig. Lengden er lang nok til at jeg skal holde børsten perfekt og komfortabelt. Coastal Scents, som alle vet er, et selskap som produserer fine kvalitetsprodukter. Derved er denne børsten også et godt produkt av dette selskapet. Så, med full tillit kan jeg si at dette er en brukervennlig, en av de beste sminke øyenskygge børster jeg har brukt så langt. Men et av de store problemene jeg lider under bruk av en pensel er vanskeligheten med å rense dem. Denne børsten tar god tid å rengjøre den og la den tørke.

Samlet sett er denne børsten en god pakke for øyeskygge søknad. Derfor er jeg glad for å ha denne øyenskygge børsten i min make-up kit.

Fordeler av kysten dufter Klassisk øyenskygge Medium børste BR-C-S02:

• Bærbar, derfor lett å bære i vesker. • Lett pensel. • Lang nok håndtak som gjør det lettere å holde seg mens du bruker øyenskygger. • Myke børster som ikke klemmer øynene mine. • Brukervennlig øyenskygge børste. • U-formede børster gir perfekt finish til øynene. • Svart farge som ikke blir smurt lett. • Langvarig børste. • God kvalitet. • Komfortabel å bruke. • Tette børster.

Ulemper med kyst lukt Klassisk øyenskygge Medium børste BR-C-S02:

• Ikke lett tilgjengelig. • Kan være dyrere for noen. • Ikke lett å rengjøre.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp kysten dufter klassisk øyenskygge medium børste BR-C-S02? Jeg har allerede to av dem, men ja hvis man går tapt, vil jeg vurdere å kjøpe det igjen, da denne penselen er veldig nyttig for meg. Derfor vil jeg uten tvil kjøpe neste. Ja, absolutt, jeg vil at alle damene her skal prøve denne penselen minst en gang.

Coastal Scents 88 Color Eye Shadow Palette Coastal Scents 88 Ultra Shimmer Palette Coastal Scents 10 Blush Palette Coastal Scents Revealed 2 Eyeshadow Palette Coastal Scents 36 Eyeshadow Palette 5 Kule måter å bruke Fluffy Eye Shadow Brush ELF Essential Eyeshadow Brush og Blending Eye Brush Faces Canada Eyeshadow Brush 7 Må Ha Sigma Makeupbørster Ansikter 106 Øyenskygge Blandebørste Hvilke Makeupbørster trenger du? Inglot Makeup Pensler Faces Kosmetikk Travel Brush Kit Vega Pensler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: