Hei damer!!!

Jeg er tilbake etter en liten pause på IMBB. Har vært så opptatt av mitt nye hjem og jobb som ikke fikk mye tid til å handle. Men jeg var jevnlig å lese alle innleggene på IMBB; kunne ikke holde seg borte fra det! Det er som en avhengighet for meg nå. Daglig dose toh chahiye sjef. Nylig da jeg var ute for å se San Andreas på et kjøpesenter, kom jeg over Faces butikk. Jeg har en leppestift fra dette merket som jeg hadde kjøpt lenge, og hadde en dårlig opplevelse med, så jeg var skeptisk til å få en annen fra merkevaren. Men denne gangen fikk en av sine serier som heter Glam On Color Perfect Lipsticks, min oppmerksomhet. Så, jeg kjøpte to nyanser - Citrus Blast og denne. La oss hoppe i da.

Påstander: • Luksuriøs rik farge med ett slagprogram • Satinfinish som varer i flere timer • Ultra myk tekstur med mykgjørende og fuktighetsgivende fordeler • Parabenfri og dermatologisk testet

Pris: INR 549

Mengde: 3.5g

Min erfaring med ansikter 015 Carnation Glam On Color Perfekt leppestift:

Lekkestiften kommer i en svart pappkasse som beskriver kravene og ingrediensene. Leppestiftet selv ser veldig stilig ut der kulen er plassert i en svart og gjennomsiktig kropp. Hetten er gjennomsiktig og er nyttig for å identifisere fargen på leppestiftet. Luken lukkes tett og gjør det ekstremt reisevennlig. Navnet og nummeret på skyggen er nevnt på bunnen av leppestiftet.

Carnation er en veldig fin daglig slitasje coral rosa med oransje undertoner. Det er veldig subtilt og kan brukes med nesten ethvert antrekk og til enhver anledning. Det er ingen shimmers eller overdreven glans, men det gjør ikke heller seg i en komplett matte heller. Tekstur av Carnation er veldig glatt og kremaktig. Det glir som smør på leppene. På grunn av sin kremformede form, gir den en fuktighetsgivende effekt. Ser litt glanset når det brukes. Også, jeg foretrekker exfoliated lepper som kremete leppestifter som disse kan smuldre litt på flakete lepper. Jeg har i utgangspunktet veldig tørre lepper, og jeg er derfor opptatt av å bruke leppebalsammer under. Men med Carnation er tekstur, kan man hoppe over leppebalmer også.

Pigmentering er fantastisk, og en sveipe er nok til å få ønsket farge. Man kan lagre det og oppnå en mørkere nyanse, men jeg personlig liker fargen den gir med en enkelt sveipe. Det lyser opp ansiktet umiddelbart. Layering føles ikke tungt i det hele tatt. Carnation er veldig lett på leppene. Oppholdsstyrken er rundt 5-6 timer for meg med liten eller ingen munching. Men det vil kreve touch ups etter et fullt måltid. Også, det overfører litt på bestikk. Men mens du fader bort, går det en myk nyanse bak. Det farges heller ikke i flekker.

Det ser ikke ut til å være vanntett helt, men en sminkefjerner er nødvendig for å fjerne flekkene. Denne er min andre leppestift fra Faces og med alle nyanser anmeldt her, tror jeg jeg skal prøve andre nyanser også. Jeg elsket det.

Pros av Faces 015 Carnation Glam On Color Perfekt leppestift:

• Vakker daglig slitasje, rosa korall med oransje undertoner skygge • Flott emballasje • Reise vennlig • Kremet tekstur • Ingen shimmers • Litt blank overflate • Lys på lepper • Meget pigmentert • God oppholdsstyrke

Ulemper med 015 Carnation Glam On Color Perfekt leppestift:

• Overføringer til bestikk • Ikke vanntett

Ville jeg anbefale Faces 015 Carnation Glam On Color Perfect Lipstick? Ja, definitivt. Det er en daglig slitesterk farge som passer til indian hudfarger.

Ville jeg tilbakekjøp Faces 015 Carnation Glam On Color Perfect Lipstick? Jeg vil gjerne prøve de andre nyansene fra dette området.

IMBB Rating: 4.8/5

Faces 06 Addicted Glam On Color Perfekt Lipstick Review Ansikter Glam On Lipstick - Enamour Faces Glam On Lipstick - Silken Peach Faces Glam på Eyeshadow Ruby Quartz Ansikter Glam On Mono Eye Shadow - Pure Gold Ansikter Glam på Lip Gloss - Punch Revlon Colorburst leppestift Grape 015 Colorbar Emphaseyes Eyeshadow 015 Truth Maybelline Color Elixir Captivating Carnation Lip Color Lakme Aquashine 3 i 1 Lip Color Carnation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: