Hei alle sammen! Håper at uken din kommer godt sammen. Det skal være monsun her, men det er ingen tegn på regner! Med dette er håret mitt også i rot, jeg antar at de er forvirrede på hvordan man skal reagere på grunn av været: s

Vel, uansett, etter mange forsøk, feil og eksperimenter, har jeg innsett at ut av hundrevis av naturlige rettsmidler for hår faller disse sikkert fungerer best.

Så la oss sjekke ut de naturlige ingrediensene som fungerer bra på hårfallet.

Løkjuice:

Løk har stor mengde sink og svovel i det som gjør dem fantastisk en behandling for hårfall. Når det masseres på hodebunnen, forbedrer blodsirkulasjonen dermed blodsytelsen blir bedre og gjør hårsekkene sterkere. Hvis du merker de fleste leger foreslår sink og svoveltilskudd når du klager på hårfall. Løk har alt det og mer!

Hvordan bruke løkjuice? • Masser løkjuice i hodebunnen din to ganger i uken i minst 3 måneder. Konsistens er nøkkelen her. • Hvis lukten plager deg mye; Du kan fortynne den med rosevann eller enda bedre med Aloe Vera juice.

Ren Castor Olje:

Ok, så vi alle vet og forstår hvor viktig visse vitaminer og mineraler er for vårt hårs helse. Castorolje brukes universelt til sine magiske egenskaper ved behandling av hårfall. Castorolje er rik på Omega 6 fettsyrer, vitamin E, proteiner og mineraler som er utmerket for hårreparasjon.

Hvordan bruke Castor Oil? • Bland Castorolje med hvilken som helst annen olje av ditt valg. Hold den 80% ricinusolje og 20% ​​annen olje. • Masser det i minst 10 minutter i hodebunnen og hold den på i minst 2 timer. • Hvis du bruker dusjdeksel, øker absorpsjonen.

Fenugreekfrø:

Vi har alle brukt fenegreekfrø i våre leppeslagende retter! Det er på tide å bruke det samme for våre hårproblemer. Fenugreek har rikelig protein og nikotinsyre som fremmer hårvekst. Også, tilstedeværelsen av lecithin gjør håret vårt veldig mykt og derved reduserer tørrhet og flass, en av de viktigste årsakene til hårfall.

Hvordan bruke Fenugreek / Methi frø? • Bløt frøene over natten i vann. Neste dag lage en pasta av den. • Påfør og masser pastaen på hodebunnen. La det være på i IKKE mer enn 30 minutter, ellers blir det for vanskelig å fjerne. • Vask og stand som vanlig.

Jeg bruker fenugreek pasta masken hver søndag, og jeg elsker måten håret mitt føles hele dagen og på mandag. Faktisk er dette hemmeligheten å kjempe mot mandag morgen blues! 😛

Naturlige rettsmidler vil ta tid å vise resultater, men vårt hår trenger all godhet og i det lange løp vil det være helt verdt det. Det er aldri for sent å starte så håper du har en oppskrift klar for helgen.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4.

Naturlig Hjemmelaget Astringent For Skin: Enkel Oppskrifter Og Ideer 5 naturlige rettsmidler for å redusere porene på ansiktet Beste hjemmelagde behandlinger for håravfall hos kvinner Hibiscus Hair Mask for Hairfall: DIY Dove Damage Therapy Hair Fall Rescue Shampoo Review Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall Hvordan å stoppe håravfall

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: