Hei damer,

Noen stykker er tidløse og klassiske, som den lille svarte kjole, en sexy rød pout, en grunnleggende hvit tee eller det gamle og komfortable par jeans. Et fint tillegg til dem er naken eller beigehæl. De er så allsidige og kan se så fin ut på nesten alle slags antrekk. La oss sjekke stilkvoten med de nakne parhælene, pumper eller leiligheter, uansett hva du har lyst på! 🙂

Svart + Beige = Klassisk Vintage

To klassiske garderobestifter som en svart kjole med beigepumper gir et fantastisk utseende. Nakenpumper bryter alt svart utseende på den mest elegante måten og ser super glam!

Kjæreste Jeans + Beige Pumps = Uformelt stilig

Når kjæreste jeans og beige pumper er sammenkoblet, er den generelle stemningen så komfortabel, men stilig. Beige pumper bare løfter den uformelle følelsen av kjærestenes jeans og får deg til å se så satt sammen.

Fargede bukser + Beige Pumps = Forvirring Løst

Noen ganger er våre senker trykt og vår topp eller bluse er av forskjellig farge, og vi kan ikke finne ut hvilket fottøy som skal gå med vårt antrekk. På slike tider kommer naken- eller beigepumper til din redning. De går med nesten alle fargene og ser bra ut.

Formaler + Beige Heels = Upåklagelig Chic

Beige hæler i ruskind eller matt finish er definitivt en må-ha for et kontor garderobe. Invester i et godt par av slike hæler for å få deg til å gå hele dagen. Du kan parre dem med bukser eller de blyantkjørtene; de går med dem alle.

Petite + Beige Heels = Illusjon av høyde

Beige hæler som er nærmere hudtonen din, blir blandet med huden på beina dine. Dette gir deg en illusjon av høyde. Uansett hva du har på deg - enten det er uformell jeans eller dressy kjole, legger du beige hæler med dem, blir et godt valg.

Casuals + Beige Ballerinas = Polert Look

Ballettfliser i beige gir så mye raffinement til et ellers veldig tilfeldig utseende. Så hvis du er mer polert og satt sammen, kan du alltid velge disse leilighetene for å parre med dine uformelle antrekk.

Neutrals + Beige = Sexy

Hvis du vil lage en diskret stilerklæring, så er dette sikkert veien å gå! Alt nøytralt utseende er svært raffinert, luksuriøst og friskt og oser kvinnlighet som ingen andre. Rød pout med dette utseendet er bare kirsebær på kaken.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Den perfekte 7-dagers skjønnhetsregime for å være festlig sesongklar Tips for å kjøpe Plus Size Klær Hvordan velge riktig skjørt for din figur Beware! Disse 8 motefeilene kan gjøre kroppen din kjekke langt tyngre Kangana Ranaut, The Queen of Fashion Hits Dress Like Rati - Utgave # 3 L.A. Farger True Beige Liquid Makeup Faces Go Chic Leppestift: Flamboyant Fuchsia Beste typer fottøy til par med vanlige jeans Se på dagen: Matte Makeup Dagens outfit: Beige bukser og Black Off Shoulder Top

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: