Hei damer, Verden av sminke og skjønnhet er stadig skiftende. Her er noen av de nye sminkebetingelsene som lager bølger i skjønnhetsindustrien. La oss finne ut om dem.

Skjær krom

I denne sminke teknikken er målet å skape en sterk definert lysbue som skiller lokket fra pannebenet, noe som resulterer i dramatiske og større øyne. Kryssen er "Utklipp", skarp med en kontrastfarge i øyenskygge for å gi en virkelig dramatisk og definert krone. I dette kan fargene over og under kappekroppen blandes, men linjen skal være veldig skarp.

Kattunge Pote

Det er faktisk en strobing hack som gjør den fremhevede cheek pop enda mer. Etter at du har markert kinnbenet ditt, ta 2 myke børster og bruk et matt pulver til de stedene du normalt konturer. Kontrasten mellom skimmer og mat gjør det fremhevede ansiktet ditt enda sterkere og sterkere.

Multi Masking

En skjønnhetsbehandling er bare ikke nok til å løse alle våre ansiktshudsproblemer. I denne teknikken bruker du forskjellige formler eller masker samtidig på problemområdene i ansiktet ditt. For eksempel kan du gå til en avklaringsmaske rundt din oljeaktige T-sone og en hydrerende maske for dine tørre kinn. Denne teknikken kan være lurt, men er den mest effektive måten å håndtere alle ansiktshudsproblemer og hjelpe huden din til å bli bedre og se bedre ut.

musserende

Sparkling er en teknikk som bruker over-the-top glitter og ikke de subtile dem! Du kan bruke paljetter, rhinestones eller noe som glitter og er klumpete. Du kan bruke noen lash lim til å plassere paljetter hvor som helst på kroppen din eller ansiktet ditt. Denne teknikken kan ikke være mulig å innarbeide i våre liv, men folk i utstillingseksperter sverger ved denne.

Ice Cream Nails

Dette er perfekt for denne sesongen av brennende varme. Mal dine negler i beige skygge. Bruk deretter en mørkere nyanse av brun for å male diagonale streker over den nedre halvdelen av neglen din. Bruk deretter din favoritt pastellskygge til å lage drikkende design som en iskrem. Du kan bruke små perler til å sette på våt pastell neglelakk for en skinnende effekt.

squinching

Dette er ikke akkurat en skjønnhetsteknikk. Det er en teknikk som våre elskede stjerner og Instagram-stjerner bruker til perfekte fotografier. Det ble laget av fotograf Peter Hurley. Han sier at å ha brede øyne på et fotografi gjør at du ser svak eller redd, og Squinching handler om å lukke øynene litt for mykere og naturlig utseende. Alt du trenger å gjøre er å begrense avstanden mellom ditt nedre øyelokk og eleven din. Nå, ta det øverste øyelokket ned. Gjør nå!

6 grunner til at alle elsker Kim Kardashian's stil Street Wear Color Rich Ultra fuktig leppestift i 6 Puzzle Me Pink Nails Inc. Gel Effect polsk i New Oxford Street Makeup Revolution New-tres vs Neutrals Palette Review + 3 Brilliant Eye Makeup Looks Topp 250 Smink og skjønnhetsprodukter under Rs 1000/15 Dollars 9 romantiske måter å bringe tilbake kjærlighet i et langsiktig forhold Herbal Essences Long Term Relationship Conditioner Hvordan bli kvitt kviser over natten Makeup Revolution Lip Hug Lipstick for å bli heldig Bildekilde: 3, 4, 5, 6, 7

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: