Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei vakre damer,

Jeg er ikke inn i øyenskyggefargene mye, jeg har bare to eller tre levende nyanser. For noen dager siden fikk jeg disse myke øyenskyggefargene fra Chambor. I dag vurderer jeg Chambor Orosa Sculpting Eye Shadow i skyggen "Pearly Beige."

produktbeskrivelse:

Pris og antall: 795 INR for 1,4 gm.

Min erfaring med Chambor Orosa Pearly Beige Sculpting Eyeshadow:

Øyenskyggen kommer i en smart og praktisk emballasje. Krysset kommer i en dyp rødfarget pappemballasje som indikerer merkevarens tagline med rosa gullfonter. Denne ytre emballasjen har all informasjon om produktet på den. Inne i denne vakre kartongen kommer en fargekodd øyeskyggefarge. Den fargekodede kroppen av dette fargebakgrunnen bidrar til å kontrollere skyggen lett hvis du har noen av disse øyeskyggene i stashen din.

Krysset har en skarpser festet til øyenskyggen, noe som bidrar til å få en bedre og fin tips for presis anvendelse. Øyenskyggen har en typisk vridningsmekanisme. Så det er ingen rotete skarphetsproblemer med denne uttrekkbare blyanten. Hylse på øyeskyggen lukker veldig tett og gir et høyt klikk lyd og vil ikke komme ut i vesken din.

Jeg har ikke mange myke nyanser når det gjelder øyeskygge. Derfor bestemte jeg meg for å få to myke nyanser "Pearly Beige" og "Rose Smoke." Skyggen "Pearly Beige" er en nydelig skinnende beige skygge. Shimmerne er veldig finmalet i formelen og gir en fin lysende finish til leppene.

Disse mikro-shimmers er ikke klumpete og ser ikke glorete ut. Skyggen er pen og kan også brukes som høylys og en beige eyeliner også. Skyggen er perfekt for å markere formål. Det krever noen 2-3 swipes for fargen å bygge opp riktig. Shimmers er fine og sitter på plass i lang tid. Jeg har brukt to nyanser "Rose Smoke and Pearly Beige" i øyeprøver min nedenfor.

Øyenskyggen er veldig kremaktig og glir som en drøm på øyelokkene mine. Det blandes veldig enkelt og enkelt, men jeg må være veldig rask mens du blander fargen fordi det blir veldig vanskelig når fargen setter. Det har aldri krøllet i det hele tatt. Øyenskyggen er ikke helt vanntett.

Den varige kraften er bare nydelig. Det varer i noen 5-6 timer på øynene mine uten primer under. Det kan lett tas av med en god øye makeup remover, ellers vil det være vanskelig å fjerne glitteren. Samlet sett synes jeg virkelig det er så lett å jobbe med dette øyeskyggefargestiften. Det er sikkert et flott alternativ for nybegynnere, men litt dyr for en øyeskygge.

Pros av Chambor Orosa Pearly Beige Sculpting Eyeshadow:

 • Nydelig emballasje.
 • Ganske nyanse.
 • Bra for å fremheve.
 • Shimmers er ikke klumpete.
 • Lett byggbar.
 • Blander lett.
 • Godt valg for nybegynnere.
 • Fin tekstur.
 • Varer lenge.
 • Oftalmologisk testet.

Ulemper av Chambor Orosa Pearly Beige Sculpting Eyeshadow:

 • Dyrt.
 • Ikke helt vanntett.
 • Leaves bak shimmers etter at fargen fades av.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Chambor Orosa Pearly Beige Sculpting Eyeshadow? Ja til begge deler.

Chambor Orosa Rose Smoke Sculpting Eye Shadow Chambor Orosa # 103 Honey Gold Sculpting Eye Shadow Chambor # 104 Majolica Blå Orosa Sculpting Eye Shadow Chambor Orosa Blue Definerer 10H Eyeliner Pencil Chambor Orosa Black Definerer 10h Eyeliner Pencil Chambor 54 Rose Shimmer Trio Eye Shadow Revlon Luksuriøs Color Smoky Crayon Black Smoke Catrice 100 Pearly Bird Longlasting Eye Pencil Vanntett L'Oreal Paris Color Riche La Palette Beige Rimmel London # 002 Bulletproof Beige Scandaleyes Eye Shadow Stick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: