Av Umang Vanshika

Steg-for-trinns opplæring:

Slik kan du opprette denne glamorøse sminkeutseendet ved å bruke MACs Cranberry Eyeshadow og andre produkter.

Trinn 1: For å få en jevn og ren base, bruk fundamentet ditt med en skjønnhetssvamp.

Steg 2: For å legge til litt dimensjon i ansiktet ditt, bruk en concealer et par nyanser lysere enn huden din, og bruk den til de høye punktene i ansiktet ditt og bland godt sammen med skjønnhetssvampen.

Trinn 3: Krøl øyenvippene og bruk en matt rød øyenskygge på ytre og indre tredjedel av øyelokkene dine, og forlate midten av lokket.

Trinn 4: Påfør en skinnende tranebær-tonet øyeskygge midt på øyelokkene.

Trinn 5: Lag den skinnende tranebærøyeskyggen med et pigment av samme farge, legg det på midten av øyelokkene dine med en litt fuktig flat børste, dette vil forbedre pigmentets glans.

Trinn 6: For å intensivere ytre og indre tredjedel av øyelokkene dine, bruk en matt svart øyenskygge og lag den på toppen av den matte røde farge ved hjelp av en myk blandingsbørste.

Trinn 7: Bruk falsies ved hjelp av noen lash lim og et par pinsetter. Beste tips for å holde dine egne falske øyenvipper ser deg ned i et speil, og slipp lashbåndet så nært som du kan få til dine naturlige vipper.

Trinn 8: Linj øvre lash linje med en svart eyeliner blyant og litt vinge den ut i enden.

Trinn 9: Linj din nedre vannlinje og lash linje med en maroon øye blyant og myk det ut ved å smutte det litt. Legg også en liten mengde av det røde pigmentet til din indre tårkanal med en liten blyantbørste.

Trinn 10: Påfør litt mascara til de nederste vippene, og bruk en myk, peachy lip balm / pinne / glans etter eget valg.

Og her er det siste sminkeutseendet, håper dere likte utseendet så mye som jeg gjør, det er fet på sin egen måte og likevel så feminin og vakker.

Produkter som brukes: 1) Maybelline Fit Me Foundation 2) Neutrogena concealer penn 3) Kryolan tilpasset øyeskyggepalett 4) MAC Cranberry øyeskygge 5) Kryolan Rød Pigment 6) Morphe Børster 35 D Palette 7) MAC Shade pinne fra Beth Ditto Collection 8) Coloressence HD Volum Mascara 9) Burt Bees Lip Crayon i fersken

Om Umang Vanshika:

Jeg spiser, ber og elsker sminke. Ikke rart jeg viste seg for å være en make-up artist. Jeg er spesialisert på alle slags sminke, men jeg vil si at brude sminke er min sanne forte. Jeg er en profesjonell makeup artist og en skjønnhet Youtuber basert ut av New Delhi. Jeg elsker det jeg gjør, og jeg er sterkt lidenskapelig om verden av skjønnhet og mote.

Youtube - https://www.youtube.com/user/umangvanshika Nettsted: www.umangvanshika.com Blogg - https://umangvanshika.wordpress.com Facebook - https://www.facebook.com/makeuppediabyumangvanshika/ Instagram - https://www.instagram.com/umangvanshika/

Step-by-Step Winged Eyeliner Tutorial Deepika Padukone Inspirert Makeup Tutorial Trinn for trinn Makeup Tutorial of Sun Kissed, Gold Winged Look Aishwarya Rai Makeup Look Cannes 2016 opplæring, sammenbrudd Sonam Kapoor Gold Eye Makeup Se veiledning fra Cannes 2016 Makeup Look: Rosy Lips Valentinsdag Makeup Look Bronzed Skin Bright Lip Summer Makeup Look Makeup Look - Kobberøy, Bright Lips, Braids

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: