Hei søtder,

Hvem vil ikke ha de søte dollyene? Jeg har alltid drømt om å ha dem, og nå er det helt mulig med en øyenvippe curler. Mine pisker er ganske tette og tykke; alt jeg trengte var en kurve for dem å se finere ut, så jeg plukket opp denne super søte lash curler fra Revlon! Bla for å få flere detaljer om dette!

Pris: $ 8,99 / Rs 600 Produktbeskrivelse av Revlon: Diamond Collection Lash Curler av Revlon er uimotståelig attraktiv. Lett skaper vakkert oppløste vipper. • Elegant design passer nær lash linjen for maksimal krølling. Bruk på nakne eller mascara-belagte vipper. • Fingerhåndtak for et komfortabelt, glidende grep mens du krøller på øyene. • Revlon øyenvippe krøller av høy kvalitet designet for å passe til alle øyevenner.

Hvordan å bruke: Plasser tommel og langfinger inni fingerløkker, hvil pekefingeren på toppen av løkken rundt langfingeren. Plasser puten nær basen av øvre visker, hvil "stabiliseringslinjen" på kinnet. Forsiktig, men fast klemme håndtakene sammen. Hold i 5 sekunder, og slipp deretter ut.

Min erfaring med Revlon Diamond Collection Eyelash Curler:

emballasje: Eyelash curler kommer i en fin glanset pakke med detaljene skrevet på baksiden. Det forklarer pent hvordan du bruker det som er flott for nybegynnere. Eyelash curler er en av de søteste curlers noensinne! Den kommer i en blank metallisk rosa farge med små rhinestones over den. Det er en av de quirkiest produktene i min stash og grunnen til at jeg plukket dette er emballasjen. Den har fine gummihåndtak i fingerhullene og i kurveområdet også. Det er lett å bruke og lett å bære også. Gummigrepet beskytter meg mot å skade huden min mens du svinger på øyene.

Føl på lashene: Øyebrytaren er enkel å bruke, men jeg må være forsiktig fordi det kan stikke øyet litt hvis det ikke er riktig justert. Det fungerer bra, men jeg må gjøre det to ganger for å sikre at alle mine vipper blir krøllete ordentlig. Det stikker til tider, men gjør ikke vondt; Å gjøre det regelmessig vil hjelpe deg med å få bedre tak i det.

resultater: Resultatene er fantastiske. Det krøller øynene mine vakkert og mykene ser ut som en dukke. De ser så voluminøse og tettere ut, selv uten mascara. De blir krøllete oppover og gir meg det dolly-utseende og så pakker jeg det med mascara. Krøllen ser veldig vakker ut og gjør øynene mine åpne. Krøllen holder seg oppe i 2 timer, noe som er flott og med god mascara forblir det opp i 5-6 timer, som er bra igjen! Så samlet, en fin avtale!

Pros av Revlon Diamond Collection Eyelash Curler:

• Ekstremt søt å se øyenvippefarge i metallisk rosa med rosa rhinestones. • Enkel å bruke og bære. • En tykk gummi festet for å beskytte den delikate øyehuden. • Tar 10 sekunder å jobbe. • Krølles opp viskene mine vakkert. • Det gir en definisjon til mine ørepynt som gjør dem til å virke nydeligere. • Det gir meg søte "dolly" pisker. Krøllen holder seg opp i 2 timer på egen hånd og 5 timer med en mascara. • Rimelig som det er engangsvalg.

Ulemper med Revlon Diamond Collection Eyelash Curler:

• Det finnes alternativer tilgjengelig i markedet.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Revlon Diamond Collection Eyelash Curler? Dette vil gå langt, så jeg ville ikke plukke den opp igjen. Men dette er en god en, og hvis du vil legge til noe som ligner stashen din, så prøv dette. Konklusjon: Forventet ikke Revlon å jobbe så bra, men denne kjæresten gjorde en god jobb.

Best Eyelash Curlers tilgjengelig i India Vega Eyelash Curler Vega Premium Eyelash Curler Colorbar Showstopper Eyelash Curler Basicare Euro Eyelash Curler Shiseido Eyelash Curler Forever 21 Love & Beauty Eyelash Curler Konad Eyelash Curler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 24 2020