Et av hovedkriteriene for å velge klær for reise er komfort. Ja, de skal se stilig ut. Ja, de burde ikke være kjedelige. Ja, de burde være komfortable! Her er noen komfortable og fasjonable tips for de ikke så komfortable flyene og bussene.

1. Lag klærne dine: Dette er kanskje den mest spionerte lete etter reise. Og av gode grunner! Du kan lagte tanker, jakker, stoles, skjørt, leggings, varmer, sokker og omtrent alt for å skape et sofistikert utseende. Komforten ligger i det faktum at du kan legge til eller minus elementer i henhold til temperaturen i omgivelsene. Hvis du har fjernet jakken din, kan du lage puter ut av dem for å hvile hodet eller baksiden. Din stjal kan brukes som et ark. Så mange alternativer! Dette gir også bonuspoeng fordi de flere lagene på kroppen din, jo mindre i bagasjen din.

2. Velg luftige stoffer:Du kan fremdeles holde fast på de høye mote kuttene og stilene du vil, ved bare å sørge for at stoffene som brukes er pustende. Dette sikrer at luft og svette ikke blir fanget. Bomull og sengetøy er din beste innsats for dette. Myke og løse teer vil holde deg komfortabel.

3. Bruk flat fottøy: Selv om flip-flops er det beste alternativet, er de ikke veldig fasjonable under reisen. Spare føttene fra hæler vurderer hvor mye du må flytte inn og ut av terminaler og stasjoner. Balletter, strappy sandaler, loafers og joggesko er de beste alternativene. Bruk aldri nytt fottøy på en tur. Og nei crocs vær så snill!

4. Bruk elastiske stoffer eller løse klær:Selv om alle er tiltrukket av denim, er jeans egentlig ikke det beste alternativet for lange reiser. Du må være inne i klær som hjelper deg med å strekke kroppen din. De proppede mellomrommene begrenser deg allerede. Du vil ikke ha klærne til å gjøre det også. Leggings, jaggings, harems og palazzos er veldig gode alternativer. Ingen pyjamas, takk!

5. Bær en stor, ikke-stiv totepose:Bær en stor tote bag som ikke er stiv for å bære alt du trenger - gadgets, snacks, vann, bøker, dokumenter, nakkepute og teposer. Bruk poser laget av stoffer eller mykt skinn eller jute som klamrer seg på kroppen din. Stive poser kan ikke holde seg på armene eller skuldrene, og tvinge deg til å plassere dem ordentlig hver nå og da.

6. Unngå hvite:Du skal dra bagasje, hvile på vegger, stå over teller og spise og drikke mye. Selv en liten flekkflekke vil enkelt komme opp på hvite og få det til å se utflatterende ut. Enhver lysfarget nyanse bør unngås for den saks skyld.

7. Unngå underwire bh og prikkete smykker: Begge kommer til å peke, og du vil bli fiddling med dem nå og da, noe som gjør for en veldig ubehagelig reise. Bruk behagelige underbukser og glatte avrundede smykker.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Reise Essentials For Backpacking Fashionista Bollywood Stars Travel Style Amazing Travel Hudpleie Tips for vakker hud Hva å pakke inn i en reise sminkepose Slik holder du makeupbørstene dine rene mens du reiser 5 ting du må lære om du elsker å reise Hvordan pakke sminke og hudpleie for reise 21 Travel Packing Tips Rynkefri pakking

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: